2016 Aralık GUY Sınavı
-
2010 dan beri devlet hersene tasarrufa gidecez diyor bu sene de fetö den dolayı bir sürü kadro boşaldı miller kpss olmadan bazı kadrolara yerleşme derdinde herkes cv lerini bir yerlere ulaştırmaya çalışıyor bunun önüne geçmek için sürekli alım az olacak deniliyor bizim ilanlar referanduma bakıyor anayasa değişikliği haftaya meclise gelecek ondan sonra belli olur ümitsizliğe kapılmayın ümitsizlik şeytandandır ilan gelecek merak etmeyin
-
@AbuZiTTin ilan gelecektir zaten o yönden benim şahsen bir karamsarlığım yok. Benim istediğim idarenin başındakiler hakkaniyetle alsınlar kararlarını, algı yönetimi yaparak yazık etmesinler emeklere. Vatandaş dediğin yönetimine güvenebilmeli ama sağolsunlar bize bu güveni vermiyorlar pek. O kadar insan tanıdıkları vasıtasıyla ekmek yediki yıllardır çok normal gelmeye başladı bu durum onlara. Hakkımızda olan güzel olur inşallah.
-
@tuntirikos 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ncbb Katılıyorum hocam, zaten GİB'in 1250 ihtiyacı vardı, planlanan alım bu yöndeydi, üstüne ihraçlarla birlikte mutlaka ihtiyaç hasıl olacaktır, zaten başbakan da mecbur kalmadıkça ihtiyaç olmadıkça diye belirtti.
Hocam ihraçlardan sonra sayın ağbal ihraçlar iyi ki oldu personel bize yeter gibi bişey demişti. Bence bu işler hiç belli olmaz. Mutlaka alım olacaktır. Sadece sabretmek lazım. Ocak gibi ben şahsen bekliyorum ilanı. Hakkımızda Hayırlısı olsun.
-
@atiye_47 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Hocam ihraçlardan sonra sayın ağbal ihraçlar iyi ki oldu personel bize yeter gibi bişey demişti. Bence bu işler hiç belli olmaz. Mutlaka alım olacaktır. Sadece sabretmek lazım. Ocak gibi ben şahsen bekliyorum ilanı. Hakkımızda Hayırlısı olsun.
Ocak ayına bile kalmayabilir
-
@azsakallıdede katılıyorum sana devlet kendi içinde tasarrufa gitmeyip halka yüklüyor tasarrufu şuan 550 mv 600 e çıkarma derdindeler bu 50 mv nin yıllık masrafını siz düşünün devletin bazı konularda şefaf olması gerekir adam gibi herseyi açıklamaları lazım maalesef sistemyok
-
valla biraz daha konuşsanız yarına ilanı da cıkarcanız hadi bakalım
-
@low_profile bir gece ansızın GİB AVUKAT ilanı geldi :baby_tone1:
-
ağzınızdan bal damlıyor.İnşaallah her şey çok daha güzel olur ilerleyen zamanlarda...
-
@low_profile 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
valla biraz daha konuşsanız yarına ilanı da cıkarcanız hadi bakalım
Ay hadi inşallah
Yarın ilan gelirse herkese benden oralet.
-
aman hocam o anlamda demedim az sonra beni top'a koyarlar
-
@atiye_47 cimrilik yapma oralet ne
-
@AlpEren 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Son açıklamadan sonra HALA umudu olan bir arkadaş varsa görmek istiyorum.Belki bize de umut olur...
Benim umudum var. Sizin de olsun.
-
@low_profile oralete inanıyorum ben.
-
Okurken o fon müziğini duydum kardeşim @oguzidane
-
sitede psikoloji mezunu varsa, ayrı bir başlık açsın. Eminim en hareketli başlık o olacaktır. Umut herkese lazım özellikle hayalleri olanlara.
-
açın seymen radyosunu kopun boşverin dünyayı :dancer_tone1:
-
Valla ben bu hükümete oy vermem artık mahvettiler bizi
-
Benim.morali zıfır arkadaşlar.artik hiç umudum falan kalmadı tekrar sınava hazırlanmak.zaten ölüm.gibi geliyo kusura bakmayın biraz moral bozuyorum ama ruh halim bu yönde
-
Arkadaşlar başbakanın yaptığı o açıklama ile ilgili olarak durup düşününce bir kaç farklı anlam çıkartılabilir fakat önemli noktalardan biri şu ki iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden mezun olan arkadaşlar bu fakültelerde aldığı o kadar siyasal düşünceler ve ekonomi üzerine dersi hiçe sayarak bazı eylemler karşısında gerekli reaksiyonu gösteremiyor. Konu halihazırda var olan hükümet ile veya alternatif var olabilecek hükümetlerle ilgili değil; ülke zor ve ilginç günler yaşadı, yaşıyor fakat yüz binlerce İİBF mezununun olduğu bir ülkede bu kalabalık kitle neden ciddiye alınmıyor diye durup düşünmekte fayda var. Bununla beraber duyum olarak değil ama tercihini yap ekibinin yorumu olarak guy alımı olacaktır diyebiliriz (Başlık guy olduğu için bunu eklemek istedim). Umutsuzluğa kapılmamak lazım, yola devam etmek lazım ama bir de bazı şeyleri sorgulamak lazım. Saygılar.
-
Bende hava kuvvetleri subay a mülakata gideceğim. P35:84,2 ama yapacak birşey yok