2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kürşaddd hocam şu an bildiğim şu şekilde Sn bakan hariç alıma çıkılmama taraftarı olan yok , sen bakan olur verdi diyorsan eyv başka bir pürüz yok ilan gelir .
-
@paretowilfredo sen ne diyorsun. @kürşaddd in aciklamalarina
-
@kürşaddd hocam vmy Hakkı'nda ve Mutlu Hakkı'nda bilginiz var mı
-
@kürşaddd muy hakkında
-
@kürşaddd hocam şu zamana kadar çok kişi net konuştu..çok kisi de ah aldı..bunu bekleyen binlerce insan var..Ülke gündemi zaten bunaltiyor bir de ilan gelmemesi iyice kötü oldu..İnşAllah dediğin doğrudur..15 güne gelir demiyorsun kesin gelecek diyorsun..
-
@kürşaddd üstad merhabalar alım eski sistemde mi olur yine yoksa sistem değişikliği olacak mi
-
@kürşaddd İstanbul 1000 acsin sadece sana 3 gun 3 gece uludaga gondercem dostum en azindan icim rahatladı bunu duyunca
-
@kürşaddd Aynen şuan içimizi rahatlattın. Karamsar ruh halimiz gitti
-
inş istanbul ile ankara da vardır bu ilanda.
-
@kozexpo benden de antalya tatili kardeşim
-
Şu puanlar yanmadan kullansak bi inş 1000 istanbul çok çok iyi
-
2bin ve üzeri gelecek olan guy ilanı iibfyi sevince boğar.Tek guyla kalmayacağını düşünüyorum peşi sıra biraz duy, mhuy ve vmy de gelecektir. Hele hele tek il seçimi kalkar da 10 katı yazılıya girerse devlet en az 20bin aileyi referanduma kadar mutlu eder
-
İlan geldikten 45 gün sonra mı sınav oluyor hep yoksa daha da uzama durumu var mı
-
@kürşaddd insallah hakli cikarsinizz
-
@Ülkü gecn sene ilandan 50 gun snra sinav oldu
-
@kürşaddd keske arkafasim dediklerin gerceklesse sagolasin yinede insan su surec te bile umutlaniyo , umarim olur hocam ,,,,tum emek veren ve bekleyen arkafaslar da sevinir insallh gerceklesirse ,,,
-
Bu ileti silindi! -
@Rorschach159 bunun içinde guy var tabi demiii
-
@Rorschach159 gül gül öldüm. Şuraya duyum paylaşanlara laf söylemeyin. Doğru veya yanlış! Sonra duyum yok mu diye ağlıyruz hepimiz. Duyum yazılınca da saçma salak laf sokmaya çalışıyorsunuz. Ama beceremiyorsunuz!
-
Bu ileti silindi!