2016 Aralık GUY Sınavı
-
arkadaşlar manasız bir tartışma var kesebilir miyiz ?
-
Bu ileti silindi! -
FORUM KURALLARI:
Birini hedef alan kişilik haklarını ihlal eden içerikler kaldırılacaktır.
5 ve daha fazla sayıda eksi alan içerikler kaldırılacaktır.
Bilgi paylaştıkça çoğalır ancak bilgi paylaşmak amacıyla değil troll amaçlı üyeler silinecektir.
İzinsiz reklam yayınlama ve siyasi parti propagandası yapma üyelikten çıkarılma sebedir. -
kursat kardeşimize teşekür ederim.en azından olumlu bi duyum paylaştı.benim kız kardeşim ögretmen benden yaşca kuçuk hemen atandı mezun olunca.bugun ders çalışıyordum sen napıyırsun yıne dedi.hep böyle dersle ömurmu geçer sana şaşırıyorum deedi.özel sektörde iş ara dedi.defalarca kez özel sektöre başvurdum geri dönüş olmadı.malesefki bunu ona anlatamıyorum dahi...çok uzucu bir durum bu ..kardeşiniz bile size bunu diyiveriyor utanıyorsunuz..ben bu sureci çok zor geçiriyorum bazen ayrı odaya cekilip gizlice ders çalışıyorum..suçumuz nedir ...direk atanmıyorz ilan bekliyoruz sadece ilan ..çokmu zor ..benim gibi birsürü arkdaş var biliyorumherseye rağmen hakımızla alnımızın akıyla çalısıp kazandıgımız gunler olucak.....
-
Yalniz ilan gelmezse cok fazla kufur yersin cunku bilmem ne hocalar bilmem no cakalagalar bilmem ne guyduyumculae fake haberlerle insanlarin duygulariyla oynadi ins onlardan biri olmazsin ve ilan gelir.
-
İnşallah şubatta gelecek ilan. 84 puanla sınava giremeden haziran edersek çok yazık olacak. Çöpe gitmiş bir yıl
-
@azimligenc Ben döverdim kardeşim öyle kız kardeşim olcak :)) yada olmadı en azından kaldırır koltuğa atıverirdim şakayla karışık:D
-
@kozexpo ah be kardeşim nasıl döveyim ki kardeş sonuçta ...:(
-
@miss-smith Vallaha kardeş Adana'dayım gittim gib merkezine dedimki halkla ilişkilerden biriyle görüşmek istiyorum dedim. Konu nedir dediler anlattım. Tamam 6. kat çıkabilirsin dediler kimlik bırakıp çıktım. Sonra Sınav işleriyle uğraşan bölümünü buldum. Adamla(Şefleriydi) 15-20 dk konuştum. Ben duyumcu değilim bıkmıştım artık askerdeyken işler nasıl olacak diye öğrenmeye gittim. Adamlar çok düzgün açıklayıcı konustular. Böyle işte siz bilirsiniz ben yaşadığım bir günden bir bölümü anlattım ister inanırsınız ister inanmazsınız.
-
@Şakir inşallah dediğiniz gibi olur çok mutlu oluruz derdim duyumcuları bilgi paylaşanları taşlamak değildi sadece gib te böyle bir ağırlanmaya şaşırdım ️
-
Vallaha kardeş ister inan ister inanma ben yemin edebilirim. Adam böyle söyledi annemde yanımdaydı hatta. Hatta söylemeyi unuttum. hiç olmadıgı kadar çok alım olabilir dedi
-
İnşallah dediğiniz gibi olur. Halkbank'a umut bağlamıştım şahsen ben onunda mülakatından elenince umudumu yitirmiştim. Doğru yada yanlış en azından bu güzel duyumlar tekrardan umutlarımı yeşertti. Dilerim ki bir an önce ilan gelir.
-
Geçen şubat ayında bende gibe gittim.Arkadaşın dediği doğru kimlik bırakıp yukarı çıktım randevu alıp beklemiştim.İnsan kaynakları daire başkanıyla görüşmüştüm.Gidince gerçekten zaman ayırıp sorunlarınızı dinliyorlar.Fırsatı olan gitsin
-
Dilerim dediğiniz gibi olur yüzümüz güler ve tek il seçim şartınıda kaldırırlar. .
-
Hele gelsinde istedikleri sistem hiç ama hiç farketmez beee
-
@kürşaddd sen çölüme yagmur oldun.sen geceme gündüz oldun.. cok saollll.d
-
Yav Umidim geri gitti sanki sevgilisinden ayrilmis donecek umudu beklerken artik donmez duygusunun geri gelmesi gibi. Ağustos tan beri neler neler soylediler, umitsiz yasanmiyor ama Ağustostan bu yana bu basligib bile adi 2016 aralik guy ilani altinda 2017 subatta ilan gelir mi tartisiyoruz nasil bir direnmektir bu yarabbi Allahim sen aklimizi koru.
-
Bazen ben mi kendime cok yukleniyorum diyorum ama hepimiz ayni duygulari paylasiyormusuz gordum. forumlari bu yuzden seviyorum. Zor bi surec ama kafaya cok takinca daha da zorlasiyo dusunmeden ilan cikmis gibi calismayi deneyin. Allah yardimcimiz olsun.
-
Pareto söylemezse inanmam hadi bakalım yaşayıp görücez.
-
Bazen kafam atıyor diyorum kendi kendime malı davarı satim büyük şehre yerleşim orda kendime iş kurarım