2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kürşaddd Mülakat kalkmalı,bu konudaki fikrimiz aynı.Yazılarımdaki üslup seni kırdıysa affola...Çekirdek haklarıma saldırdın
-
@kürşaddd arkadasim senden bisey bekleyen de yok isteyen de su sayfayi amacinin disina cikarma ben ornek verdim.. surekli laf yetistirecegine vak arladasimiz sana dogru yeri gostermis git orda dok icini bu sayfada degil. Daha da bisey demiyorum bu kadar lafib ustune de anlamayip daha laf ediyosan bisey diyemem senin dertlerin beni yada baskalarini yada benim dertlerim seni baskalarini ilgilendirmiyo burda konu guy sinavi bunun hakkinda konusuyosan buyur ama cok farkli boyutlarda konunun disinda konusmayi kes artik gercekten 4yilimi verdm diysn belli yasa gelmissindir diye düşünüyorum olgunlas biraz lutfen bosu bosuna burda kimseye saldirma artik.
-
Bu ileti silindi! -
Eve geldim baktım 4 sayfa birikmiş heyecanlandım önemli bi haber var galiba diye, baktım bütün sayfalar Kürşad aşağı Kürşad yukarı ne diyim canınız sağolsun
-
Iste demwk istedigim bu arkadas bu kadar yazinca heyecanlaniyoruz ama maalesef okuyunca bi hayal kirikligi butun motivasyonumuz kaciyo.. rica ederek anlamak istemiyo hemen saldiri ricafdan anlamayinca da artık kusura bakmayın arkadaslar rahatsiz olan olduysa sert konustum ama sıkıldım artik guy icin acilmis baslikta guydan baska seyler donmeye basladi sadece bu forum yok sonucta herkes yerinde konussun
-
@AbuZiTTin kardeş bu yazdığın çok zorumuza gitti direk sövseydin daha iyidi , bu kadar ağır konuşulmaz yani
-
Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş guy ile ilgili sadece duyum başlığı açmıştı. Bir yandan da sitem, öfke ve talepler için de bir başlık oluşturduk. Haftada bir gün 2016 aralık guy başlığında bir tartışma dönüyor. Tartışmak güzeldir fakat birbirimizi kırmayalım, birbirimize destek olalım diye ricada bulunuyoruz her seferinde tercihini yap ekibi olarak. Bir daha rica ediyoruz sizden, yazılması gerekenleri doğru başlıklara yazmaya çalışalım ve birbirimize karşı saygımızı yitirmeyelim. Hepinize teşekkür ediyoruz.
-
Ne dedim @aliveli
-
@AbuZiTTin 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Memurlara döndü bura
Bunu söylüyor güzel kardeşim. Bu eşleşme olmasın diye uğraşıyoruz . Lütfen sağduyu arkadaşlar.
-
@AbuZiTTin kardeş çok üzdün beni
-
@Agor sayfayı açtım ama duyum olmadığı için işlevsiz duruyor maalesef
-
@aliveli Adamı yasaklı yapmasaydık keşke,zor bir hayat geçirmiş. Bu süreçte insanın psikolojisi de bozuluyor. Bende adamın üstüne gittim,bende de hata var...
-
@escobar_p dostum insanlar guydan çok şey bekliyor o yüzden burda değil de yeni başlıkta tartışmak belki faydalı olur. Zaten sadece dondurdum hesabı kendiliğinden açılır
-
Guy ne oluyor arkadaslar
-
Hehe kötü bişeyse yiğenim yazdı diyecektim hacı baksana biri hikayesini yazmıs diğeri cevap veriyor sayfaya bi bakıyoz oo destanlar yazılmış
-
@Keymarsh O da doğru da sanırım yakında işlev kazanacak o başlık hissediyorum.
@hilalbaran Gelir Uzman Yardımcılığı
@escobar_p Ben de @aliveli gibi düşünüyorum, öfke başlığında yazsın ya da yeni başlık açsın orada biz de onun acısını paylaşalım. -
@Agor teşekkür ederim saolun
-
@aliveli teşekkürler
-
çok şey yazılmış okuyamadım yeni duyum falan mı var
-
@AbuZiTTin valla ben de öyle dedim senin mesaja okuyana kadar benden çok yaşayacaksın