2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası mhuy olan 3-4 arkadaşım var hepsi sövüyor memnun değiller açıkçası beni soğuttular.Onda ingilizce şartı var ben anadolu lisesi ingilizce mezunu artı 2 yıl hazırlık okumama rağmen yds'den 20yi geçemedim o yüzden bana göre değil:)
-
arkadaslar ılan gelecekse eger referandum oncesı gelır. hatta ılerı tarıhler ıcın yapılacak alımlar dahı erkene alınır. secım sonrası uzun bı sure ılan gelecegını sanmıyorum. o yuzden bu nısan duyumları eger gercekse nısandan once gelır gelmessede daha cok beklerız bız.
-
malıye bakanıda sımdıye kadar alım yok personel alımında tasarruf tasarruf dıyordu bı kac gun once alım olacagını basbakana sunulacagını fln soylemeye basladı buda gosterıyo kı ılan gelecek. ıns sayı tatmın edıcı olur hepımız ıcın.
-
Bugün de ilan gelmedi anne :-):-):-)
-
@guyan-gelmiş bizim bu ortamda iş beğenme gibi bir lüksümüz yok mhuy mülakatında genelde yazılı puanına eş değer bir puan veriliyor. Geçen seneki gibi mülakatta 9 10 kişiye 100 tam puan 12 13 kişiyede 99.9 puan vermezler herhalde ondan en iyi mülakat mhuy mülosu mülakattan geçme şansımız yüksek
-
600 vmy mi wwwuuuuuuu !!!
-
Kaç vmy kaç vmy
-
valla 4-5 gün önce biri gelip bu sne vmy alımı olmayacak Kaynak sağlam bilgi veremem diyip gitmişti o günden sonra vmyden ümidim kestim
-
@83istanbul kardeş benim çok yakın akrabamm şu an müfettişlik egitiminde kadro tahsis edilmiş ama kpss den önce bi ilan gelmez hiç kıpırtı yok dedi
-
@ddguy ne kadarlık bir kadro tahsis edilmiş peki ?
-
kadro tahsis etmekle birşey olmuyor ki. geçen senede 1250 hali hazırda guy tahsis edilmişti
-
@vmy 650 kişilik dedi
-
@ncbb bence de ben vmynin geleceğini çok düşünmüyorum açıkçası referandum sebebiyle guy gelir inşaAllah
-
@ddguy keşke gelse de ortalık biraz rahatlasa biraz gerçekci olmakta fayda.. ha geldi ha gelecek derken psikolojik olarak çöktük. onun için ders calısabilen arkadaşlar kpssye yogunlassa daha faydalı bence zaten ilan gelirsede başvuru yapılır.
-
@ncbb InşaAllah gelir bende adam akıllı calisamiyorum bazı arkadaşlar haklı olarak kpss ye çalışın bırakın guyu diyo ama akılda guy ihtimali olunca ben kendimi kpss ye odaklayamiyorm başka şansımız yok onun da farkındayım ama işte bizimki de psikoloji
-
@ddguy Zaten kpss alan ile guy aynı değil mi hukuk iktisat maliye muhasebe. Bir tek gy gk çalışmak kalıyor kpss için
-
@Ülkü bende böyle düşünüyorum şubat 15 e kadar ilanın gelip gelmeyeceği sınavın olup olmayacağı belli olur ilan gelirse sinav martta olur o tarihe kadar alan dersleri bitmiş olur ceza ve GK gy kalır 2 ay gibi bi sürede de bunları biterebilirim diye düşünüp riske girmeyi göze alıyorum ama ne kadar doğru bi düşünce o tartışılır
-
@ddguy Tabiki bitirirsin önemli olan alan kısmı zaten. İşin büyük kısmı bitiyor.
-
Pareto başkan artık bi şey söyle ya ne kadar çaresiz haldeyiz kafamizda kurup cozuyoruz senden gelecek her haber bizim hayatımıza yön vermemize yardım edecek nolur bu iletiyi gör ve cevap verrr kardes
-
Referandum tarihi kesinleşmek üzere Umudunuzu kaybetmeyin gencler