2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bir guy sınavına 20 bin kişi başvuruyor 20 bin kişi ve aileleri umut ediyor hükümet alım yaparak referadumda kamuoyu oluşturuyor milletvekili köy köy dolaştığında orda herhangi biriyle görüştüğünde karşısındaki kişinin illaki bir tanıdığı bir fakülteden mezunudur her fakülteden alım yaparak çok alım yapıyoruz algısı oluşturacaklar mv biz bu kadar alım yapıyoruz seçimden sonrada bu kadar alım olacak diye vaatlerde bulunuyor illaki sizde seçim zamanında sizde görüşmüşsünüzdür referandumda denk gelirse sorun size neler diyecek o gelen kişi bizim alımlar referandumla gelir
-
sgk da gümlediğine göre tek hedef yine yeniden GUY...
-
@AbuZiTTin ben size katılıyorum algı yönetimi öyle..alım var bak.. size de var.. algısı bak ilerde de olacak.. az da olsa bilmem ne olsa da herkese umut dağıtmak..insanlar balık hafızalı malesef..çok çabuk unutulur her şey.. şimdi bin vergi bin guy gelse onun heycanı diğer okuyanlara da algısı başka.. bu iş ne yazık ki böyle.. son iki alım zamanlaması tesadüf mü.. inan mayıs sınavı tamamen seçimle ilgiliydi yoksa birleşecekti kasım sınavıyla.. bunlar hep böyledir.. görün öğretmen alımlarını da.. az da olsa o zaman... inş herkes geç de olsa emeğine kavuşur..
-
sgk da 300 herhalde.. bana gelmez benm 79 puan.. kötü oldu
-
onceden 85 alanları baska kuruma gececek die guy mulakatinda eliyorlardi simdi sinava almiyorlar mehmet simsek olmaliydi maliye bakani bussuru alım vardı onun zamaninda.
-
@scofield72 benim p35 85.3 sgk puanı 113ten alyrdı herhalde 79 bi şey gelmez diye hiç onu beklemedim yine gelmez.. inan daha mülakata kalmadım kpssadan.. bi halk var.. ona da iyi ki girdik.. yoksa hepten aç.. benm arkadaşım p35 80 ile vergi müf oldu ya.. bu çoğu sınava girdi 2013 kpss ile.. kısmet demek.. geçen sene p35 73 ile antalyaya atanan arkadaşım oldu ben 77 ile istanbula giremedim kurumda 81 yapıp mülakata kalamadım..edirne yazdı arkadaşım kpss 75 kurum 77 mülakata kaldı oldu.. mülakata kaldım elendm.. ilkte kazanan oldu.. sonra hala seviyorum ülkemi..devam dedim..kızsak da ülke bizim dedik küsmedik..bazı şerefsziler gibi dağa çıkıp hain olmadık...polis oluruz belki diyoruz o.ç vatan hainleri canlarımızı yaktı..çok zor ş
-
çok zor şartlardan geçiyoruz hem biz hem de ülke ama umutsuzluk yok Allah var Gam yok..inş geç de olsa hakkımızı alacağız.. polisliğe de başvurduk olmadı belki ama bu olmadı şu olmadı ama biri olacak inanıyorm.. Allah bizi varanımıza milletmize hayırlı insanlar eğlesin..inş ne olursak olalım..helalinden bu vatan için mücadele edenlerden olacağız.. Allah böyle güzel düşünen,vatan sevdalası herkesin dua eden herkesin yolunu açsın..cidden herkese Allah yolunu açık etsin..
-
Eğer Guy ilana çıkacaksa bile bu tasarruf laflarından sonra atıyorum 1500 kişi alacaksa da bunu indirir diye düşünüyorum yazık.
-
2.kez soruyorum ama bir umuda tutunmak istiyoruz @De_lorean bu son durumlardan sonra duyumun geçerli mi ?
-
Dostlar selamin aleykum. Suskunluguma kizdiginizin hatta uzuldugunuzun farkindayim ama elimde net bilgi olmadan kimseyi umutlandirmak istemiyorum. Cunku bu sizi daha kotu etkileyip surecten koparabilir. Malesef her alim ve kurumda isabet yakalamamiza ragmen bu yil Maliye bizi de zorladi ve diledigimiz gibi sizlere yardimci olmamizi engelledi. Bu yonden kusurumuz varsa affola. Niyetimizden ve ugrasimizdan emin olun yeterli bizim icin.
Gelelim duruma, halen son soyledigimiz kpss evvelinde bir alim yuksek ihtimal. Tarihi gib dahil kimse veremiyor ya da vermiyor. Sayi da bahsettigimizden cok az asagi olabilir ama cok cuzzi bir alim olmayacaktir. 1250-1750 bandinda degisecektir. Bu yuzden calismalarinizi surdurun. Pes etmenin sirasi degil dostlar. Cunku yavas yavas normallesme yolundayiz. En kotu ihtimal ile kpss sonrasinda cok daha parlak bir doneme girecegimizi dusunuyorum. O yuzden bu gune kadar ki emeginizi heba etmeyin oes ederek. Unutmayin ki umrumuzdasiniz ve seviyoruz sizleri.
Allah yar ve yardimciniz olsun.
-
Bu ileti silindi! -
@talihsiz kardesim en buyuk sorunumuz zaten su;
1 piyasada kitle alim diyebilecegimiz alimlarin maliye bakanligi tarafindan yapiliyor olmasi.
2 Maliye Bakanliginin bu denli ice kapanmasi.Bu da koskocaman bir sis bulutu getirdi onumuze. Ne yol ne tabela gorebiliyoruz.
-
Bu ileti silindi! -
Guyun sınav sonrasına kalma durumu var mı?@paretowilfredo
-
@maliyeci123 kesin diyememekle beraber dusuk bir ihtimal olarak goruyorum dostum bunu.
-
2015 kpss de iyi bir puan alamayıp 2016 da yüksek yapanların Allah yardımcısı olsun geçen sene bu gün iki mülakat bekliyordum bu sene sınav bile yok daha
-
Tekrar ediyorum defaatle..kpss oncesi kesin guy ilani var. Tarih belli degil ben subat gibi bekliyorum. Sayi da hic azimsanmayacak derecede ama kesin şu diyemem kesin dedigim sey sinavin olacagi..calisin abiler üzülürsünüz sonra
-
@paretowilfredo hocam başbakanın 2017 de eğitim yargı ve güvenlik dışında alım yapmayacağız açıklaması var buna rağmen nasıl ilan bekleyelim bizi kapsamıyor mu bu açıklama ?
-
@utku kardesim daha evvel de soyledigim gibi daha ciddi alim kalemlerini isaret ettigini dusunuyorum. Bizim bir avuc kadromuz oldugunu dusunmek istemiyorum.
-
@paretowilfredo anladım hocam öngörüden ibaret yani bende bir duyuma yönelik mi konuşuyosunuz diye umutlanmıştım o yüzden sordum teşekkür ederim.