2016 Aralık GUY Sınavı
-
bu ne oldugu belli olmayan kişilerin arkasından gitmeyin arkadaşlar. şuanda form kurallarının dışına çıkacagım için söyleyemiyorum açık açık. siz bürokrat adaylarısınız benim size tavsiyem düşünerek adım atın.
-
@ncbb benim için mi diyorsun hocam
-
@zarok '' #NaciAgbalMAGDURLARI '' tagını oluşturan her kim veya hangi grup ise ... kasten . bilerek , isteyerek bu tagı cıkartan kimseler
-
@yatutarsa Boyle devam guzel kardesim ozaman dogru yoldasiniz korkarsaniz kesin atanirsiniz
-
@ncbb tamam
-
Bence Twitter yerine telefon daha etkili olur. Yöneticilerin buna ön ayak olması gerek.
-
Benim ne kastım olabilir allah aşkına meclise gidip biz çok magduruz demediler mi canlı izledik şimdi burda yazınca mı kötü oluyor bakanı nasıl baskı altına almayı düşünüyorsunuz bize kadro verin diye mi siz düzenleyin bıraktım bu işleri artık
-
Birazcik zekasi olmayan adam burokrat adayi olamaz. Birazcik zekasi olan adam da farkli bir twiter hesabi acip destek verebilecegini dusunebilir. Bunu dusunemiyorsa zaten burokrat adayi da olamaz.
Ha gelelim diger meseleye, o insanlarin pesinden gitme diyen kisiler tum iibflilerin onunu kesmeye calisan kisilerdir. Dikkat
-
@pyle ya korkmak la nalakasi var böyle bi tag olmaz.arkadaslar kimseyi suçlamiyorum kimsenin art niyetli birşey yaptığını dusunmuyorum ama öyle bi tag olmaz yani
-
@yatutarsa hocam iyiniyet kesinlikle aranamaz . @pyle kardeşimin de dediği gibi azıcık akıl olacak
-
@keynesin-amcası arkadaşım ben seni suçlamiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın hepimiz emek veriyoruz birseylere senin kötü niyetin olduğunu falan düşünmuyorum amacım naciZane uyarmak bu süreçlerin nasıl olduğu biliyorum sizlerde dikkatli olun diye diyorum
-
Bakanı nasıl baskı altına almayı düşünüyorsunuz ?
-
Tag da sıkıntı yok bence arkadaşlar öğretmenler etkinlikte bakanı istifaya çağırıyorlar bizde magduriyetimizi dile getiriyoruz.Her yer alıma çıkıyor maliyeden ses yok 2016 yılı guy alımı olmadan geçti üstelik alım planlanırken belli yerlerden baskı oluşturmak şart telefonla,sosyal medyadan vs. Aynı kişiler uğraşıp duruyor bu gidişle puanlar boşa gidecek 2017 yi de tek guy alımı yaparak geçerler ocak mı olur aralık mı olur ayları sayarak yılı bitiririz yine Allah yardımcımız olsun ne diyelim..
-
@keynesin-amcası hocam biz öğretmenler gibi değiliz birsuru mülakat sürecimiz var lütfen bizim alimlarimizi öğretmenlerle bir tutmayın adamlar niye mülakat getirilmesini istemiyor sanıyorsunuz birbirimize kizicak bir durum yok yapıcı olmaya çalışıyorum tartışma sucmalama.degil.birlik olmamız lazım.ama.dpgru bi şekilde
-
Mülakat var ken adamlar bakanı istifaya çağırdı canlı yayında kızın biri bu durumdan çok magduruz dedi bişey olmadı şimdi iki üç arkadas beni günah keçisi ilan etti onlar bir tag yazsın isteyelim magdur olduk demenin nesi hata magdur olmadık mı yalan mı söylüyoruz bu kadar beklemiyordum
-
Arkadaşlar hemen daha doğru bi tag oluşturun arkadaşlarınıza söyleyin hemen devam edelim lütfen
Böyle tartışmanın bir faydası yok -
@ncbb söylermisin benim ne kastım olabilir
-
Ohooooooooo.. Devam edin arkadaşlar goy goy yapmaya
-
Benim için etkinlik bitmiştir @reagan burda magduriyetimizi yazarak bakanı etkilemeyecez
-
@keynesin-amcası
Kardeşim bu şekilde bir yere varamayız.. Gerçekten seni anlıyorum. Eleştirilerin yersiz ve Haksız olduğunu düşünüp öfkelendin senden rica ediyorum gel bi tag oluştur.. Yardıralım katılım çok olacak emin ol buna