2016 Aralık GUY Sınavı
-
@eapr 800 denildi. Ben daha fazla olur diye düşünüyorum. Tahminen.
-
4 kat mülakat 10 kat sınav hiç iyi olmaz torpilden geçilmez.
-
@83istanbul 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Allah korusun ya çok az bu alım olsa sistem değişse dahi ilk 9 bin umut edebilir
-
@eapr 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@83istanbul 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Allah korusun ya çok az bu alım olsa sistem değişse dahi ilk 9 bin umut edebilir
En azindan 1500 gelmeli
-
@usain007 kesinlikle. 5 kat sınav 2 kat mülakat olmalı.
-
@83istanbul benim arkadaş ankara merkezde tanıdığı uzmana sormuş az alım olacak demiş bende onun yalancısıyım
-
10 kat dediklerine göre baya az alcaklar o zaman çünkü az alımlarda hep 10 katı aday çağırdılar.
-
@paretowilfredo sizin bu duyumla ilgili bir görüşünüz varmı? Sizce gerçeklik payı var mı?
-
1000 kişin altı olmamış tamam ilanı şubat gibi vereceklerini bende duydum ama 800 değil zaten ihraçlarda 700 kadar guy gitti hali hazırda bayya da ihtiyac varmış
-
@keynesin-amcası 2017 kpss sonrasına bırakılacak diye duydum yüklü alımın.
-
şuan için 2 defa üst üste alım yapan ilin bile personele ihtiyacı varmış tabi herşey değişebilir Türkiye burası
-
Birde herkes duyumunu paylaşırsan gerçeklik payı tartışılabilir. Herkes şubat yönünde duyum almış sanırım ama tepkilerden dolayı sessiz durumda. Bunlara tepki gösterecek insanlar okumamış gibi yapabilir çok zor bişey değil. Şunat ihtimali yüksek diyebilir miyiz? Valla ben artık sayıdan sistemdem geçtim. İlan gelsin artık. Tabi puanı sınırda olan arkadaşlar için daha zor. Hakkımızda hayırlısı diyelim.
-
ben şubat deseydim kimse twittera gelmezdi. sadece arkadaşların dediği bilgi gerçeklik payı ne kadar bilmiyorum. tabi değişebilir yine twitterda istemeliyiz kadroyu. ben 83 puan la bekliyorum bakalım ne olacak
-
Bu duyumun doğruluk payı olabilir.Çünkü bende bakanlıkta 1000guy ve 400 vmy ilanı hazırlığı olduğunu duymuştum kaymakamlık sınavı için Ankaraya giden kişilerden.Bu durumda bizim oylarımızı riske atmamak için sus payı niteliğinde kpss öncesi bi alım yapıcaklar.Fakat Personel daire başkanlığından bi bayanla arkadaşm konuştu ve şubat ayında bi alımın imkansız olduğunu söyledi kadın.
-
@83istanbul Kardeşim Aralık için duyumlarımla bugün ki güncellemelerimle örtüşüyor. Yalan olmadığı aşikar arkadaşın duyumunun.
-
@paretowilfredo siz de mi 800 duydunuz hocam ?
-
@Fabrizio rakamın daha çok olacağını düşünüyorum ama sistem değişikliği ve mart kısmı açısından söylüyorum kardeşim
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz.
-
@paretowilfredo sence 2017 kpss den sonra mhuy guy için yds şartı koyarlar mı
-
@keynesin-amcası Sanmıyorum kardeşim. Şart yazdığım gibi Üst kurullar ve dil beklentisi olan merkez uzmanlıklara gelecektir. Zaten zımnen YDS ağırlıklı puanlarla alarak şartı sunuyorlardı. Artık öyle bir puan kalmadığından, açık olarak baraj koyacaklardır.