2016 Aralık GUY Sınavı
-
bazı arkadaşlar gelir diye düşünüyorda bi an kuşkulandım .d
-
@keynesin-amcası guy için dil çok ütopik olur kardeşim işin açığı. Ne veriyor da özlük hakkı olarak o kadar şey isteyecek. Müsterih olun o kadar ilerlemez işler kısa vadede
-
@paretowilfredo zaten guy için isterse köye gidip karpuz ekerim
-
Size gelen duyum sayısı lac 800-1000 çok az en az 1500 olsa keşke
-
@paretowilfredo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@83istanbul Kardeşim Aralık için duyumlarımla bugün ki güncellemelerimle örtüşüyor. Yalan olmadığı aşikar arkadaşın duyumunun.
Size gelen duyum sayısı lac 800-1000 çok az en az 1500 olsa bari
-
Ben 1750 demistim sonrasinda 1250 si iibf icin olacak seklinde idi. 800 cok dusuk ama 10.kati olursa kurtaracak durumu anca
-
Resmen zor olan süreci işkenceye çevirdiler.. Allah yardımcımız olsun sabır ve azim versin bizlere..@paretowilfredo a hocam peki alım sayısı bu kadar az olursa kpss sonrası yüklü bir alım daha beklermisiniz
-
@barisscakirr ben var diye duydum. 2 alın şeklinde olcakmış.
-
Durum hiç iyiye gitmiyor. Bir an önce atanıp bu süreçten çıkmamız lazım. Allah sonumuzu hayır etsin.
-
...........
-
Müezzinoğlu trt'de konuştu ama alımlar hakkında ne dedi kaçırdım. dinleyen oldu mu?
-
@dibace son 10 konuşmasında ne dediyse aynısını demiştir çok bir şey kaçırmadın yani
-
Bu sayfada çok sessiz kaldı
-
Arkadaşlar çok alakasız olacak ama siz hukuk konularını yeni değişikliklere göre mi çalışıyosunuz yoksa kpssye çalıştığımız sekilde mi ben uzun zamandır konulardan uzak kaldım yeni başlıyorum çalışmaya oyüzden sizden fikir almak istedim?
-
@paretowilfredo ya bazi yerlerde alimin eskisi gibi il secme yonunde olcagini soyluyor haberiniz var mi, yani bu spekulasyon mu. Bide 2015puaninin bu martta eger sinav olursa alinmama gibi bi durumu olur mu sizce?
-
@dlkdr o konu muamma referandum tarihi önemli kpss'den sonra olursa eskiye göre kpss'den sonra olursa zaten sıkıntı yok:)
-
@guyan-gelmiş teşekkür ederim
-
Selam arkadaşlar, malumunuz bugün saat 20.00'de Twitter'da GELİR UZM YRD SINAV TALEP ETKİNLİĞİ VAR. Lütfen arkadaşlar katılım gösterelim bir kişi bir kıvılcım yüzlerce kişi büyük kıvılcım eder. Elinizi vicdanınıza koyunuz, atacağımız bir twit sizin içindir başkası için değildir. Kendin için bir şey yap ve etkinliğe katılım göster lütfen! 2017 Kpss öncesi hepimizin bu ilana ihtiyacı var. Başarılar Arkadaşlar
-
@kismetnasip kardesim kpss oncesinde yapilan herhangi bir sinavda 15 ve 16 kullanilacaktir.
Sistemle alakali net bir sey diyemiyorum kardesim ama bu kadar bekleyisten sonra bence sistem degisimi ile beraber gelir ilan diye dusunuyorum.
-
Bir kaç vergi dairesinden gib tekrar talep toplamış bir hareketlilik var mış sayı nın çok olması için dua edelim