2016 Aralık GUY Sınavı
-
konya vergi dairesi bşkanıda şubat ayı için sınav olacağı ve bu illerin arasında konyanın da olacakmış.
-
@zarok 60 70 kişi talep etmiş konya
-
Hadi inşaallah@zarok
-
@zarok kardeş şubatta sınav olamaz ilan gelir gelirse inşallah
-
@sametuzeyir hocam sınava odaklandığım için yanlış yazmışım. İlan olacak
-
ankara zaten eskıden kalan eksıklık de var.. gelmezse cıdden çok süprız ama ülkemizde her şey olabiiliiyor 15 temmuzda şok olduk..inş şansız değilizdir de bi aksilik olmaz.. değişmesin şartlar.. aynı şekilde inş devam eder.. sayı güzel olacak deniliyor bakalım.. görmeden sayıyı ınanmam.. 2500 bana çok geldı.. olursa artık atanırz herhalde
-
InşaAllah gelecek ilan gençler bu gruptaki herkese dua ediyorum bende inanıyorum en gec bu ay sonuna bu ilan gelecek moral bozmayin
-
@keynesin-amcası sayı olarak bilgim yok arkadaş öyle dedi bende paylaşmak istedim. Herkes bir yerlerden duyum almaya başlamış bu da ilanın ayak sesleridir herhalde inş gelir.
-
@ddguy inş dostum saol dua iiçin.. gelmezse zaten sizden önce ben o çok sevdiğim arkadaşı koşturcam sınıra kadar komşularımızı yenmek için, aile müfettişlerni , fesat akrabaları bizim kız öğretmen oldu çalışan oluyor be diyen akrabaları, kaç senedir evde kafayı yicek en son diyen kötü akrabalar.. her sene gözümüze soka soka düğün yapan akrabalar için alım olsun ve atanalım
-
Ocakta talep toplanmıştı @zarok
-
Yeminle insan duygu karmaşası yaşıyor dakikalar içinde paretonun yazdıklarını okuyunca moralim alt üst oldu altındaki 3-5 yorumu okuyunca o kadar talep edilmiş şehirlerde illa alım olur diye tekrar umutlandım şu önümüzdeki 1-2 hafta çabuk geçsin her şey netliğe kavuşsun yeter valla üzüleceksek üzülelim sevineceksek sevinelim ama belli olsun yani arada kalmak daha kötü plan program bile yapamıyorsun
-
@Grimmjow dostum pareto da dedi ya beklentim geleceği yönünde.. yazmamış o performans şeyinde ama o da beklenti içinde.. tahminini söyledi.. benim arkadaş kasımdan beri bozuk plak gibi bunları diyip bi de dediği çıkınca.. ilan ne bekliyrsn aralıkta dedi yok yok.. referandum ne zaman o zaman boşuna bekleme ama var dedi ondan yazdım zaten.. pareto da aralık gibi dillendirme var bekliyorz diye açtı başlığı iyi niyetinden.. yüzde 90 gelecek dostlar can sıkmayın..biz buradayız inş.. kaçtığımız yok.. aynı gemideyiz..
-
@kürşaddd yarabbi bu ne cesarettir. yiğidim beni mutlaka ara:))) bu adamda olmasa motive olamıcaz yalnız helal olsun.
-
@kürşaddd Biliyorum dostum zaten gelcek diye düşünüyor da verdiği haberden dolayı demiştim yoksa alım olmayacak mı diye inşallah kollarımızı açtık bekliyoruz yoksa şu 1 haftada içinde belli olur umarım her şey
-
@kozexpo dostum güldürdün beni
-
@kürşaddd Hep beraber güleriz inşallah:)
-
2500 sayısı bencede çok o kdr kişinin mülakatıyla soruşturmasıyla uğraşacak kdr vakitleri yok şu an.Kanatim bu sayıyı ikiye bölerler 1750 şimdi 1250 sonbahar ya da kış olur gibi tabi inş
-
Merhaba arkadaslar. Ben kasımda gelir idaresinde yetkili biriyle konusma fırsatı bulmustum ve nisana sınavı yetiştirmeyi umuyoruz demişti bikaç hafta önce tekrar konusma fırsatı yakaladım ve tekrar kesin konusmamakla beraber nisanda sınav olabileceğini söyledi kesin konusmaktan kacındı. Sanırım dısarıya bilgi sızdırmamaya dikkat ediyorlar
-
@ddguy allah razi olsun kardssim inan beni en com yipratan ders calismak degil de beklemek ve oz annemin bana yaptiklari her trlu ayak kaydirmaca davranislari ve komsunun cocugunu benim yerime koyup sahiplenmesi bana da olup olmadik hakaretleri etmesi koydu yordu bu surecte o kadar yiprsndim ki insallah yuklu alim olur da girrirz hakkiyla calisanlar girer insallah rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
-
@sadevatandas hocam insan oğlu bu güvenme iyi yere gelirsin peşinde koşarlar evde beklersin göze batarsin karmaşık yapılıyiz sen canını sıkma calismaya bak su üstünde yürüsen yürüme bilmiyo diye dalga geçerler bu söz çok hoşuma gitmişti o günden beri de insanları takmamaya çalışıyorum benim de hayata başlamak için önüme is engeli koyuldu herkes bi şeyle imtihan oluyo ya sabır Ya Allah deyip yola bakalım biz