2016 Aralık GUY Sınavı
-
@marshall şu atama işi bi bitsin bizim ins olursa tabi seninle görüşelim bu site işini
-
Halden anlamayıp konuşmayı bilenler için zihnime bu şarkıyı kaydettim İnekler möler, kuşlar cikler, ördekler vaklar da bu nediyor diye nakarata giriyorum konuşmaya başladıklarında, lütfen bir kez olsun dinleyin. İyi geceler dilerim.
https://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE -
@2016mağduru Aynen benimde bu son şubatta guy gelmezse son kez çalışıp askere gidecem direk bari askerliği yapalım gelene kadar ilan cıkarsa ona girerim yoksa özelde başlıcam bi şekilde artık gerçekten koymaya başladı milletin bakışları değişti statümüz yok bildiğin insan yerine koymuyorlar gibi geliyor
-
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.
Siz de benim gibi ilan gelmeden çalışamayanlardan mısınız? -
@gozde41 hoş geldin burda her kafadan insan var
-
Şu zamanda ilan olmadan çalışana helal et olsun valla
-
Normalde pek yazmam foruma ama hepinizin yazdigini okuyor ve ayni sorunlar icerisinde nefes almaya calisan bir toplum haline donusuyoruz ve ufaktan bende yazmak istedim cunku ben bu yolun sonundayim. 82 dogumluyum ve son sansim 4 senedir bunun pesinde kostum arkadaslarimin hem boyum kadar cocuklari hemde ben pek onemsemem de isimlerinin basinda mudur mufettis uzman tarzi sifatlari var ben hepsini hep bi ise ugurladim allah yollarini acik etsin uzayan kol bizden olsun deyip sevindim ama onlari kiskandigim da oldu ve asil size soylemek istedigim su birakacam artik diyosunuz sonra bir umut yeseriyor birakamiyorsunuz ve cogunuz da birakamayacaksiniz ben denedim olmuyor tam 4 sene denedim olmuyor bu is uyuaturucu gibi aranizda birakabilenler olacaktir.ama bu oran kucuk kalacaktir buyuk oranda cogunuz bu yolda devam edeceksiniz ve o yuzden benim de su an tam olarak yapamasam da size tavsiyem oturup calisin bu son hakkiniz yasiniz 35 mis gibi bakin olaya calisin .yoksa kaybeden tarafta olursunuz .ha sinav hakkinda kendi YORUMUMU yapayim rakam disari yansimis dendi oncesinde bakan aciklama yapti bu aciklamanin sonbahara kalacagini pek tahmin etmiyorum .biz soz vardi belki bize su an tam cuk oturuyor YOLDA DURUYOR OLMAN YOLDA OLDUGUN ANLAMINA GELMEZ.bence kosmasak bile yurumeye devam etmeliyiz .Bu arada ankaradayim ben bulusup gibe gitmek isteyen olursa en onde giderim.hepinize kolay gelsin
-
Hosgeldin @gozde41 valla çalışmaya çalışanlardanım mecburuz ama artık tükendim pil yetmiyor
-
Maliye bakanı Salı günü sabah saat 10 da CNN TURKte Hakan çeliğin konuğu olacak... Sayın sayfa yöneticileri değerli arkadaşlar bu fırsatı kaçırmayalım lütfen ...
-
@Dick-Advacoat bakana tvit atmanın bi faydası olmayacak gibi Hakan Çelik e twit atıp alımlar hakkında soru sormasını isteyebiliriz.
-
Arkadaşlar bildiğiniz gibi ilandan 45 gün sonra genellikle sınav olur. Bnm tahminim ilan gelirse bu aralar. Nisanın ilk haftası 8'i yada 9'unda olur. Her şey önümüzde ki iki hafta içinde netlik kazanır.
-
Arkadaşlar bildiğiniz gibi maliye de maksimizasyon yaklaşımı var. Siyasetçiler oylarını seçmenler ise çıkarlarını maksimum etmek ister. Seçimin olduğu dönemler faydalı dönemdir. Herkes buna göre hareket edebilir. Bunu riske atmak isteyeceklerini düşünmüyorum. Bundan da ziyade iş olmadıktan sonra ülkenin güzelliği bi yönden ne işe yarar ki?
-
@hakanchelik Bu hesaba şimdiden tweet atalımki önceden bizi görsün program esnasında çok fazla tweet geliyor iibf lilerden de katılım az oluyor görmüyor adam
-
Bu iki hafta içinde dananın kuyruğu kopar 2500 mü. 2800 mü görürürz benim tek istediğim 2016 kpss mağdurlarının hiç değilse puanını kullanabilecekleri bir platform yanarım yanarım geçen sene çalışıp 80 üstü puan alanlara yanarm çalışmayıp yangelip yatanlardan farkımız olmadığına yanarm
-
@hakimim_25 çalışmayanlar çalışanlardan daha mutlu. Öyle bi sene oldu
-
Kabine değişikliği görüşülecek bence referandum olmasa tüm ekonomi kadrosu değişecekti ama muhtemelen referandum sonrasına Naci Ağbal bay bay http://aa.com.tr/tr/gunun-basliklari/cumhurbaskani-erdogan-basbakan-yildirimi-kabul-edecek/741881
-
Bizim imzalar atılıyor olabilirmi acaba diyede düşünüyor insan yada onay ve görüş aliniyordur filan diye düşünmek istiyor insan artık:)
-
@torpil-siz twitterda bi abimiz -Akpartiye yakındır kendisi- görüşmenin ana konusu yeni kabine onunda en acili ekonomi dedi inşallah dediğiniz gibi olsa
-
@Rorschach159 senin o abin başbakanla cumhurbaşkanı arasındaki konuşmayı bilebilecek kadar yetkili bir abiyse ona biz iibf den bahsette çözüm bulsunlar bize hem bu kadar yetkili kişi guy sınavının olup olmayacağını da sorar
-
@işlergüçler senin durumunda olan bir sürü aday var bunlardan biride benim benimde 4 yıl oldu mezun olalı sınavları kacirdigim oldu okul bittikten sonra sınav sürecinde genetik bir hastalığın olduğunu öğrendim tedavi başlandı derken süreç uzadıkça uzadı keşke sağlığımız iyi olsun dediğim çok zaman biliyorum.surecte dışarıdaki insanlara hasta olduğumdan hiç bahsetmedim mı ders calisirdim herşeye rağmen hiç pes etmedim tek başıma çalıştım belli bir puanı aldım herşeye rağmen.asla pes etmeyin .Sağlığınız yerindeyse sukredin hayata sıkı sıkıya baglanin.olumsuz birçok şey gördüm geçirdim sağlık problemleri dışında ve hala ayaktayım ilan bekleyenlerdenim .Allah herkesin yardımcısı olsun.