2016 Aralık GUY Sınavı
-
@hakimim_25 bu belirsizlik durumu bana ders çalışmaktan daha zor geliyor ...Kimisi karşısındaki o kadar insanı düşünmeyerek dalga amaçlı ortaya laf atıyor ...ama herkes bir umut bekliyor ..Allah herkesin yardımcısı olsun ve herkese sabır versin bu süreçte ..
-
Gecmis sinavlarda oldugu gibi son iki senenin kpss puanlari mi gecerli olacak acaba? Yani 2015 ve 2016??
-
@adayadayi 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Gecmis sinavlarda oldugu gibi son iki senenin kpss puanlari mi gecerli olacak acaba? Yani 2015 ve 2016??
evet
-
Yok mu gelişme vb bu gidişle 2016 puanları milletin paket olacak duy Mhuy guy vmy hiç bişey yok seneye kpss den sonra 0 puanlar ile millet iyi kapışacak
-
Beklemedeyiz kardesim. Malesef baska haber ulasmadi elimize.
-
@paretowilfredo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Beklemedeyiz kardesim. Malesef baska haber ulasmadi elimize.
Kardeşim başka haber derken hala ilan 2 hafta içinde gelecek haberi mi yoksa oda mi iptal oldu -
@eapr iptal olmasi gibi bir dusuncem yok acikcasi bu kadar haberin ustune geri cekilir mi zannetmiyorum. Ama ilan sarkabilir boyle bir ihtimali sorabiliriz yeniden. Bakalim ekimin ikinci haftasini gormeden olumsuz dusunmek istemiyorum kardesim
-
Ah GUY ah. Ne olur bi gelsen
-
@paretowilfredo Duyumlar çok farklılaştı yeterlilik sinav tarihide degisince yorumlar artti baska yerlerde bas bas bagorio subatta ilan diyen oldu diye (Guvendigimiz kişiye soralim dedik kardeşim inşallah senin dediğin gibi ve duyduğun duyum neticesinde ilan gelir.
-
Bu ileti silindi! -
@atanayımyeter haklısın kardeşim yıllarca kpss ye hazirlaniyoruz başka da bir şey yok malesef hep bi beklenti a grubu ta ki nasip olurda atanana kadar oda olursa tabi
-
İnşaallah değişen bişey yoktur ben yeterlilikle ilgisi olduğunu düşünmüyorum @paretowilfredo haberlerini bekliyoruz bence 15nde ilan gelir 3 aralıkta sınav olur 50 gün sayınca böyle oluyor inşaallah
-
@hakimim_25 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
İnşaallah değişen bişey yoktur ben yeterlilikle ilgisi olduğunu düşünmüyorum @paretowilfredo haberlerini bekliyoruz bence 15nde ilan gelir 3 aralıkta sınav olur 50 gün sayınca böyle oluyor inşaallah
İnşallah kardeşim ne de güzel program yapmışsın
-
Hesap yapmaktan matematiğimiz iyice gelişti:) @eapr
-
@eapr yeterlilik sınavının ertelenmesi yapılandırmalarla alakalı. Şu anda çok yoğun olarak çalıştığımız için yeterlilik sınavına hazırlanan arkadaşlar için erteleme söz konusu. Bir de yeni ihraç olayları söz konusu maliyeden yaklasık 830 kısı daha bundan dolayı birkaç eğitim daha iptal edildi.
-
Peki alım ile ilgili de duyumlar var mi kardeşim...
-
@eapr alımla ilgili yeni bir duyum yok, ankaradaki eğitimdeki arkadaşlar bilgi almaya çalışıyorlar haber aldığımda bilgilendirme yaparım. Kişisel fikrim 1500 civari kişi aralıkda sınav olur.
-
İnşallah kardeşim çok sagol
-
Tahmin ettiğim gibi @tarziktisat 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@eapr yeterlilik sınavının ertelenmesi yapılandırmalarla alakalı. Şu anda çok yoğun olarak çalıştığımız için yeterlilik sınavına hazırlanan arkadaşlar için erteleme söz konusu. Bir de yeni ihraç olayları söz konusu maliyeden yaklasık 830 kısı daha bundan dolayı birkaç eğitim daha iptal edildi.
-
Hocam yeni bi duyum gelişme yok mu?Allah aşkına bi daha bağlantı kurmaya çalışsan neler oluyor beklemekten bıktık