2016 Aralık GUY Sınavı
-
Cuma namazlarına köyden çıkıp ilcede kılmaya başladım. Cumayı kılıp tekrar köye geliyorum. Okadar usandım baskılardan. Hergün dua ediyorum. Insallah gelir ilan.
-
Boş bi ümit mi bilmiyorum ama ben 15 ne kadar ilanın geleceğini düşünüyorum yani haftaya haftasonu
-
10.000 kişi ümit bağlayacak alınacak 1.000 kişi. Bu nasıl iştir
-
+90 312 387 33 45 nolu tel aradığımda verilen cevabı aynen aktarıyorum; 'sınav ilanı gelecek olsa bile size telefonda bilgi veremeyiz. ilan ile ilgili işlemleri biz yapıyoruz fakat şuan herhangi bir hazırlık yok...'
Olsa bile bilgi vermeyeceğini söyleyen birinin ilan hazırlığı yok demesine inanmalı mıyım????
-
@fasa olmasa bilgi veremem demedigine Gore inanmak gerekir,mantiksal olarak . Daha sistem degismedi kadın haklı ilan Milan gelmicek bu gidişle , iibf okuyan kafami...
-
@ismail aynen hocam hiç bir şey yok ortada aylar once de baharda sinav gelecek diye arayanlara ayni bilgiler verildi ve aylar gecti ilan yok hazırlık dahi yok demek
-
Moraller bozuk ama şimdi eğitimdeki arkadaşla konustum bir daire başkan yardımcısı girmis derslerine ohal sürecince alım olmaz tahminimce kesin olacaktır ama şubat marta kayabilir demiş.ama tahminim diye de belirtmiş
-
Martda sınav yapmasınlar zaten mayısta kpss. Direkt kpss ye girelim. Allaha havale ediyorum.
-
sgk uzman alımı yaparken ohal yok bunlar yaparken mi var ne saçma bir düşünce
-
Daha önce de hazırlık yok siteyi takip edin demişlerdi açıklamışlardı daha sonra bu kadar moral bozmayalm arkadaşlar
-
Ayrıca ohal uzatıldı yine uzatılabilir yani bunu beklersek kpss puanlarımızın süresi geçiyor
-
@hakimim_25 valla benim moralim bozulduğu kadar bozuldu hocam. Adamin biri yazmış 30tane kurum sınavına hazirlandim 8 tane mülakatta elendim demiş. Diğeri 28yasindayim ozelde ne yapabilirim demiş. Kimsenin umrunda değiliz.
-
Orası öyle tabi 80 li puanlarımızla evde oturuyoruz ben guy için demiştim yoksa genel manada durumumuz içler acısı özel sektöre girsek iki üç sene de çoktan terfi almştık@ismail
-
olumlu bir tek duyum yok moralli nasıl olalım tabi yaş şartı olmayanlar için bir kaç ay beklemek sorun olmaz benim durumda olan için tam bir hayal kırıklığı
-
@paretowilfredo twitterdan özellikle guy ilanı için baskı yapabileceğimiz birileri yok mu bu konuda ön ayak olmanız gerekebilir.
-
Benim anlamadığım 2016 alımk değilmydi bu neden 2017ye kaldı
-
Açılan ilanlar hep YDS li bu gidişle 2 yıla kalmaz guya da YDS gelir sasirmam bunda
-
Pareto canını yerim guy ilanını verdirde bizde ekmeğimize bakalım nolacaksa olsun artık.Bizim iş ohala mohale kalırsa biz ekmeğe dürbünle daha çok bakarız.
-
Beklemek ne kadar kotu..ders calismak gelmiyor insanin icinden. Gelse su ilan bir an evvel keske..
-
@guy'an-gelmiş bizim hocalarin hepsi de aynisini söylüyor.