2016 Aralık GUY Sınavı
-
@karakalpaklı eywallah
-
@paretowilfredo selam yiğidim nasılsın acaba:)))
-
Yanlış anladınız @karakalpaklı yi ya
-
@paretowilfredo Inan nasıl gururlandım anlatamam şu an. Allah razı olsun.
-
@kzxp Bugün soruldu ya o hatta dostlar topluca sordular sağolsunlar. Çaya da beklerim İlan gelse hep beraber daha iyi olacağız inşallah.
-
@paretowilfredo alıştırdım milleti :))
-
@pomak Arkadaşım açıklamayı yaptım yukarda bak. Her sahte hesabı olan küçülmüştür demedim. Yanlış anlalıldıysam da özür diledim dedim.
-
ilan bugünde gelmeyecek galiba söylentiler olurdu yoksa cumaya kadar geleceğinden bile şüpheliyim niye böyle olduk
-
@paretowilfredo hocam yok mu net tarih il felan bişeyler desen kendimize gelirdik
-
Koskoca forum sınav hizmetlerinde vs calisan tanidigi olan kimse yok mu ya
-
@paretowilfredo pardon hocam geçmiş sayfalarda stabil demissin zaten bugün de bişey yok anlaşılan
-
-
@paretowilfredo ne yapalım hocam bu kadar bekledik yine bekleriz elden ne gelir
-
@aksaçlı Kardeşim kavganızı tek bir hedefe odaklamayın. O hedefi atlarsanız hedefsiz kalırsınız. Koşacağınız dağa uzaktan bakar da kalırsınız. ve Zarifoğlu'nun dediği gibi o çite takılıp düşme ihtimaliniz de vardır. O yüzden kavganızı bir sürekliliğe nakşetmek lazım. Yoksa bu döngü sizleri iyi etkilemez. Bu kimisi için bir basamak kimisi için bir gaye. Aslında memuriyet bir araç, bu sınavsa o araç için bir araç olmalı. O kadar. Ötesini düşünün, düşleyin. Daha iyi hissedeceksiniz.
-
@paretowilfredo hocam güzel söylüyosun da daha ne kadar ötesini düşleyelim. Zaten ileriyi düşleye düşleye yaş kaç oldu hayat geçiyo biz yerimizde sayıyoruz.
-
@paretowilfredo kurum içerdekileri mi uzman yapmaya karar verdi
-
twitte da da yazsanıza biraz gelin orası da güzel
sgk dan arkadaşlar var onlarla yazalım biz de -
@TugayÇ Buradaki gecikme bir bütün kardeşim. Zaten sistem öyle bir yere itiyor ki bizi, hayatımızın ciddi bir kısmını sırf beyin uyuşturan bir müfredata harcıyoruz. Düşünmeyi, yürekli olmayı, hayalperestliği öğretmiyorlar bize. Tersine sus!, düşünme!, hayal kurma! biz ne diyorsak onu yap'larla yetiştiriyorlar ve yaşımızı 22-23'e vardırıyorlar. Sonraki sürecin zorluğu münhasır bir zorluk değil. Zaten baştan problem var. Ötesi nedir biliyor musun? En başa dönemesen de, o en başı en sondan uzanan elinle düzeltmektir. Bunu düşleyen kişi ders çalışmaktan da, uykusuzluktan da, asosyallikten de ve daha ne varsa ders çalışmanın getirdiği-götürdüğü bizden bunlardan sıkılmaz, yorulmaz. Bekleyişte yeise teslim olmaz.
Bakın ben çok şükür iş sahibi oldum. İnşallah hepinize de nasip olur ve inanıyorum ki olacak siz güzel yürekli kardeşlerime. Ama şu var ben hala ders çalışıyorum. Siz bana yazdığınızda buradan dönüşlerimin gecikmesinin en temel sebebi ders başında olmamdır. ve burası, ve daha geleceğe dair uğraştığım her şey. Kocaman bir düş. Sürekli olarak çalışıyorum. Çünkü memuriyet ya da herhangi bir meslek asli amacım değil. İşe girmeden evvel de her gün sabırla sadakatla 5 te başladım güne 12 de bitirdim. Bunun içine ders ve diğer tüm çalışmalarımı sığdırdım. Bunları ben çok azimli, çok dirayetli birisiyim dedirtmek için anlatmıyorum. Neyden güç aldığımı anlamanızı dilediğim için anlatıyorum. Bir doğru yol belireyin kendinize. İstikameti de ömrünüzün son gününe dek uğraşacağınız bir kavgaya doğru yönlendirin. O zaman ders çalışmanın bunun çok küçük bir bölümü olduğunu anlayacaksınız, sezeceksiniz.
Biraz uzun oldu belki karışık ama içimden geldi. Dualarım tüm kalbimle sizedir.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
Dpb ciler hazır olun:)
-
@köyün-agası saat 9 dan beri aklımda ama her gece hüsrana uğruyoruz kardeşim