2016 Aralık GUY Sınavı
-
@İnmyheart eyvallah tesekkur ettim
-
Yalancı o adam @İnmyheart diğer arkadaşa herzaman cevap veriyodu sana vermiyodu o zaman programı yoğun değil miymiş?
-
Bilmıyorum artık bize bılgı versın de gerısı onmlı degıl:) @TugayÇ
-
Tuğrul hoca cayci muhabbetini paylaşmış ama buraya atamadim resmi facede
-
@yetkili-AĞAbey biri atsın onu ya ne demiş ki
-
@yetkili-AĞAbey hangi grupta ?
-
@TugayÇ kendi face sayfasında
-
su dıyarın yazdgnı paylasms
-
Ilan gelmeyince dedikodu takip eder olduk. Buyrun merak eden arkadaşlar.
-
Diyarın paylaşımı bugun hesabını sildi ama tekrar bi hesap alıp gelir.
-
@karakalpaklı iyi yazmış o haddini aştı biraz
-
@karakalpaklı Selman da sen olsan gerek
-
@lal Benim tüm bilgilerim açıktır. Ismim de resmim de. Allah'a şükür sahte hesaplarla iş çevirecek kadar küçülmedim.
-
@karakalpaklı çok ayıp
-
@lal Nedir ayıp olan?
-
Dostlar merhaba. Diyar isimli arkadaşın yaptığı şey konusunda bizim tavrımız da net ve kesindir. Sizler tepkinizi zaten gösterdiniz bu nedenle müdahil olmamıştık ancak o veya bu şekilde Tuğrul Bey'i inciten bir durum olduysa biz onun adına özür dileriz. Bizim meclisimiz 'EMEK' meclisidir. Ekmeğini teriyle kazanan, çalmayan, hak yemeyen, haramilik yapmayan herkesin yeri başımızın üstündedir. Bu yönden bir daha böyle bir terbiyesizlik olması durumunda hep birlikte aynı duruşu gösterip toplumca yapmamız gerektiği şekilde yalnız bırakarak anlatmalıyız.
12 Angry Man filmini izleyenler bilir. Bir sahne vardır, varoş semtlileri ön yargısı ile yeren adama geri kalan 11 kişinin sırt çevirmesi. Tavrımız budur.
-
@karakalpaklı sahte hesabı olan iş mi çeviriyor. Mesela ben ne gibi bir iş çeviriyorum lal olan adimla
-
@karakalpaklı ben senin resme yakından bakmamıştım dostum Şehit Fırat Çakıroğlu sanıyordum. Güzele yormuşum. Allah şehitliğini benzetse de yaşını benzetmesin.
-
@lal Yanlış anlaşılmışım. Benim hesaplarım açıktır. O yüzden sahte hesap açmam. Dolayısıyla o kişi ben değilim. Anlamında demiştim.
Töhmet altında bıraktıysam özür dilerim. -
@karakalpaklı şimdi biz küçüldük mü yani ?