2016 Aralık GUY Sınavı
-
arkadaşlar bence canınızı sıkmayın şimdiye kadar neler duyduk olmadı olmıcak diye üzüldük bakan açıklama yaptı.. bu saatten sonra bence 2000 rakamını verip onu geri çekmekle tepki çekmek istemez diye düşünüyorum zaten sırf referandum için bekliyo oyalıyolar bizi bu saatten sonra bunu söylerlerse göz boyama amaçlarına ulaşamazlar sonuçta bunları kendileri de düşünmüşlerdr hadi 1750 1500 deseler anlarım ama yarıya indirmek bence çok fazla olur
-
@iyimser16 hilmi bey dedi 1000 KPSS sonrasında olabilir diye. Neyse güzel düşünelim güzel olsun 2000kişi olan inşallah en az.
-
baskıya devam , twitterda herkese yazmaya devam edelim arkadaşlar ilan haberini alınca yazmayı bırakmıştık iyi olmadı 1000 kişiyle ağzımıza bir parmak bal çalacaklarını sanıyorlarsa yanılıyorlarrr
-
#SGKBaskaninaSesleniyorum arkadaşlar şurayada gelir misiniz lütfen tag bu iki tane de siz twit atın başkan sosyal medyada bizi en çok dikkate alan adam sgk için lütfen
-
@paretowilfredo @Antimülakat @aliveli hocam böyle bi ihtimal var mı bi şey deseniz
-
Bakan başbakanlıktan 2000 lik kadro imzası aldı isterse bunun 1000 kişisini isterse 1500 kişisini kullanır aldığı kadronun hepsini kullanmak zorunda değil geçen sene 1250 kişilik kadro verilmişti ilanı vermediler
-
Arkadaşlar maliye bakanindan bahsediyoruz aylarca susup 2000 kişiyi 2016 puanıyla alicaz dedi gayet açık bir cümle değil mi üstelik 2500 ü geçicek diğer alımlarla dedi sanmıyorum ki bu kadar sözden sonra geri dönülsün. Hele de seçim öncesi böyle bir vazgeçme olamaz. Bu kadar bekleyişten sonra olursa da iibf nin gücünden korksunlar!!!
-
@esrarengiz aynen sabır kalmadı bizde hilmiye soyleyin abisine soylesin bıktırıyorlar seçmeni
-
tugrul hocayı etıketleyp soralm o bıseyler bılıyo kesn olmadgı ıcın knsmak ıstemıo bn soyleyınce kesınms gbı sanılıyr demıs zorlarsak bıseyler soyleyebılr
-
@köyün-agası hocam 2016 geçerliliği tek yıl olduğu için geçen senelerde olduğu gibi bölüp alma durumlari yada yarısini almama durumu olacağını sanmıyorum yanlış mı düşünüyorum zaten kaç ay kaldi ki geçerliligin bitmesine
-
hilmiyle konuşan arkadaşlar bıktığımızın mesajını verin iletsin yetkili mercilere
-
@İnmyheart herkes yazsın sonuçta çalıştığı kurum biliyordur herşeyi
-
@esrarengiz burası Türkiye
-
Arkadaşlar kimse 2000 değilmiş 1000 kişilik alım olacakmış bana sıra gelmez diye ders çalışmayı bırakmasın. İlan gelene kadar bakanın sözleri doğrultusunda hareket edin.
Diğer açıklamalara itibar etmeyin. -
Yarın için iş işten geçmeden etkinlik yapılmalı.Bu ne böyle dalga mı geçiyorlar 2000 deyip 1000'i ortaya atıyorlar.İnsanlarla alay etmeyi bıraksınlar artık.
-
Bir Galatasaray taraftarının Kadıköyde Fenerbahçeyi yeneceği maçı bekler gibi.
A Milli futbol takımımızın 2002 Dünya Kupasında elde ettiği başarıyı bir daha yaşamayı bekleyen milyonlar gibi.
Şampiyonlar ligi olmasa da şampiyon kulüpler kupasını bir kez daha ülkemize gelmesini bekleyen hepimiz gibi.
Bekledik, bekliyoruz bu GUY ilanını dostlar. Elden gelen, sağdan soldan kim varsa haber saliyoruz eşe dosta gelen her cevabı buraya yazarak sizleri askıda bırakmak istemiyoruz.
Ortak nokta şu Referandum öncesi ilana çıkılır. Net bir bilgi verin diyoruz, kimse veremez diyorlar. Dostlar, Allah şahittir, tercihiyap'tan bağımsız olarak canı yürekten sizler kadar şu ilanın gelmesini istiyorum.
Ulen ne çektiğinizi ailenizden daha çok biz hissediyoruz. Valla stresten erken yaşta bize birşey olmaz inşallah. TY watsup ekibinin konuştuğu hergün bir konu var, beyler GUY ne oldu, bir netlik var mı?
Bak Galatasaray uefa kupasını aldığında, Türkiye dünya kupasında 3. olduğunda ağlamıştım. Şu GUY gelsin de yine aglayabilirim. O derece istiyorum şu ilanın gelmesini
-
@Antimülakat valla bnde istiyorum da gelmiyor hocam bu refarandum sürecide neymiş arkadaş yaa yediler tükettiler ömrümüzü
-
@Antimülakat yönetici bey tam hazirlaniyodum gs ye laf soktugunu gorunce cevap vermeye de neyse son anda aldin gonlumu
-
Dostlar herkese iyi akşamlar. Yorumlardan okuduğum kadarıyla bir yanlış anlaşılma var düzeltmek isterim. Maliye bakanlığı başbakanlığa 2000 kişilik bir kadro istediğine dair talebini iletti ve Başbakanlık buna onayı verdi. Bunun anlamı maliyenin bir seferde 2000 kişi almak zorunda olduğu değildir. Süresi içinde bu 2000 i isterse kullanır isterse 1 kişi alıp 1999 kadroyu kullanmayabilir. Ancak sayın bakanın 2016 puanlarını kullandıracağız sözü dikkate alınmalı ben bundan 2000 kişilik bir ilan verilecek anlamını çıkartırım. Referandum öncesi 1000 kişilik bir kesinti yapacağını sanmıyorum malum ihtiyaç da hat safhada. Peki 1000 kişi alınabilir mi? Alınabilir. KPSS öncesi 1000 sonrası 1000 yapılabilir ama benim duyumum 2000 in tek seferde alınacağı yönünde. Bu Cuma'ya kadar bir bekleyelim bakalım gelmezse Zaten gelecek hafta gelecektir ilan.
-
@Priss hocam ınsallh dusundgn gbıdır yüzdeye vurursk bu cuma gelme ıhtımalı kac