2016 Aralık GUY Sınavı
-
@karakalpaklı Hilmi bey cengiz yavilioğlu nun kardeşi 2000 kişiyi bolebilirler demiş referandum öncesi ilan kesin demiş cengiz bey söylemiş bugün
-
@TugayÇ Neden bölmüşler yahu? Neyse ona da şükür. Inşallah bu sefer aksamaz.
-
Kpss öncesi referandum öncesi sıktı iyice. Net bi tarih söyleseler artık.
-
Arkadaş maçın uzatmalarında bu ne biçim ofsayttır yaww. Yüzdük yüzdük eee ekmek yok
-
Sadece kızlara cevap yazan erkeklerin takip isteklerini bile kabul etmeyen bir adamın lafını çok önemsiyoruz yapmayın arkadaşlar
-
@velibaskal Kimse alınmasın diye ben dile getirmemiştim hocam. Imzamı koyuyorum.
-
@velibaskal öyle mii o zaman ben gider yatar
-
@TugayÇ bu Nisanın ilk haftası duyumunu bende aldım ama asılsız çıkmasından korktum bilgiyi paylaşmadım inşallah gelir ve hepimize merhem olur
-
@İnmyheart benim duyumum %90 ama öbür haftaya sarkma ihtimali de var tabi
-
@Priss yrın akşam ki cuma gazetesini kasdediyorsun demi
-
@velibaskal öyle mi yapıyormuş? Daha da bir şey sormam o zaman ona
-
1000 kişi işi bı kaç haftaya belli olur.O zamana kadar 80 üstü puanlı arkadslarin hala umutları var.Calismaya devam edin.Bizde elimizde kahveyle sinema falan takilirz
-
@lal eğer sistem değişimi olmazsa 1000 kişide olsa 80 altındakilerdende illaki giren olacaktır
-
@lal tek il seçimindeki loto 80 üsütünü bile korkutur tabi 1000 olursa
-
@Priss sayi konusunda 1000 kisi olayini duyudnuz mu hic ?
-
Arkadaşlar bi sakin olalım bence. Şimdi sayın bakan ilk olarak tv programında 300 vmy 2000 guy için izin aşamasında duy vb. Icin ise çalışmalar sürüyor dedi. Şimdi sayı net olmasaydi Guy içinde sadece çalışmalar sürüyor derdi duy için dediği gibi. Son olarak konferansta arkadaşımızın hepimizi temsilen sorduğu soruya 2016 puanlı arkadaşları inşallah mağdur etmwywcez 2000 Guy için yazıyı gönderdim dedi. Sayı bölünecek olsa 2000 bukadar net konuşulmazdi hele ki böyle bir seçim öncesi. Uzun süre ilan beklemekten çok hassasiz evet ama her bi çıkan olumsuz haberi de hemen sanki olmuş gibi büyütüyoruz. Ders calismaya dewam moral bozmadan..
-
@nic39 aynen bencede o ilan 2000 gelecek tartışılması gereken sistem değişecek mi değişmeyecek mi
-
@Antimülakat @parefo şimdi ilan bu gece verilecek olsa sizin bunu 1-2 gün önceden duyum almanız kesin mi? Eliniz kulağınız her yerde. Fakat hiç bilgi sızdırılmadan ilanı yayımlama aşamasına kadar gelebilirler mi? Artık hilmisi falanı fistanı tatmin etmiyor. İlan bu gece gelcek olsa biz bunu dün veya bugün yüksekkkk ihtimal duyardık diyebilir misiniz bunu merak ediyorum. Hiç bilgi sızdırılmadan biran ilan gelebilir öi
-
Bakanın dediği rakamın 200 300 hadi 500 aşağısı olsun. Yarı yarıya fark olacağını zannetmiyorum. @Priss in dediği gibi evt onaylanan kadronun hepsini almaya bilirler anca bakan 2016 KPSS puanıyla 2000 kişilik alımı yetiştirmek için çalışıyoruz dedi. Hatta 300 VMY MUY filan 2700 kadar alım olabilir dedi TV de.
Bu Hilmi sayıyı biliyorsa kesin ilan tarihini de bilir referandum öncesi ilanin olacağını herkes biliyor zaten. -
@83istanbul bende bunu merak ediyorum