2016 Aralık GUY Sınavı
-
Şu an ilan bekleyenler (temsili)
-
@karakalpaklı koptum
-
@paretowilfredo bir önceki yorumda sizi etiketlicektim yanlış oldu. İki yorum üste bakar mısınız
-
@ddguy şimdiye kadar hiçbir ilan sizdirilmadan gelmedi yıllardır takip ediyoruz ama şimdi ohaldeyiz kimse ilanin tarihini illeri sayıyı sızdırmaya cesaret edemeyebilir . En az 1 gün önceden iller ve sayılar belli olmuştu ama o zaman kı sartlarla şimdiki şartlar çok farklı olabilir ...
-
bu kadar kasmayın eninde sonunda herkes girecek bu 2017 kpss ye. Sanki yarın guy ilanı gelse girmicezmi mayıstaki kpss ye. Burdaki herkes para yatırımştıır şimdiden. Kpss ye yönelik çalışmaya devam buraya bakıp moral bozmayın. İyi forumlar
-
Ne yaptık kırmızı kutuları actırdık heralde Hilmi Bey teklifi 1000 düşürdü.
-
@Quesnay yaaa arkadaşlar bizde farkındayız 2017 kpss nin yaklaştığını. Bizde farkındayız sadece guya odaklanıp ders çalışmayarak hanlış yaptığımızı. Bizdee farkındayız kpssye hazır olunca guyada hazır olunduğunu. Napalım hiç mi konuşmayalım yorum yapmayalım. Yaa lütfen bu kadar rahat konuşmayon yaa.
-
@83istanbul kardeş tepkini anlıyorum ama bir tane adam çıkıyor bir laf diyor vah öldüm vah bittim havasına dönüyor konu. Bende her gün buraya yorum atan bir insanım gırgırını da yapan biriyim ama öldüm bittimlere dayanamıyorum.
-
@Fişek-MORGEN yat kardeşim yat
-
@83istanbul kesinlikle katılıyorum ayrıca şuan tahammülsüz olmamızdan daha normal bir şey yok .
-
@gonzaloluca en azından benim kadar umutsuz olmazlar.olsun yinede calissinlar
-
@köyün-agası ins dediğimiz gibi olmaz .
-
Bir umut 00:00da toplanıyo muyuz yine ?
-
@karakalpaklı hiç ayrılmadk ki
-
@karakalpaklı bu sefer çayı kahveyi alalım ilan beklemeyelim .O ilan gelmeyecek
-
@83istanbul hocam büyük bir aksilik olmazsa haber gelir bir yerden diye umut ediyoruz.
-
@karakalpaklı kardeş her toplanma hüsran birde zararlı cıkıyoz üstelik artık ilan gelince toplanak
-
@lal Çaylı kahveli totem diyosun, mantıklı.:) @miss-smith Ben kalayım mı?
-
@Smıth Vazgeçenlerden olmayın arkadaşlar.
-
@karakalpaklı gelmemen gerekiyordu neyse