2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Priss inşaAllah kardeşim herkes çöktü şu an
-
@Priss Hocam bu cuma dedigin yarin gece zaten. Gelmezse aklima mukayet olamam
-
@Antimülakat hocam inş. Kısa zamanda iki defa ağlayacaksın biri guy ilanı gelince Diğeri de Beşiktaşımız avrupa kupasını kazanınca sen Mendilleri hazırla. ..
-
hocam inş. Kısa zamanda iki defa ağlayacaksın biri guy ilanı gelince Diğeri de Beşiktaşımız avrupa kupasını kazanınca sen Mendilleri hazırla. ..
-
Bence cuma da gelmeyecek. Cuma kesin olsa 2 gun sonra ilana cikalacak olunsa Hilmi bey bilirdi sanki
-
@Priss de yazıyo kaçıyo soru sormamıza bıle musade etmıyo
-
Hilmi bey Hilmi bey kim bu ya nereden buldunuz bunu bakan söyledi 2.000 kişi diye siz daha kime itibar ediyosunuz arkadaşlar canını sikmayin bu grup neleri gördü neler duyumlari atlattı Hilmi dediğiniz hayatında hiçbir yerde konusulmamistir burda konuşulduğu kadar abartmayin bazı şeyleri mustesarin kardesiymismismis ...
-
@TugayÇ ya nisanın ilk haftası dedi açıkçası ama bilemiyorum ya kimseye de inanasım gelmiyor artık
-
Artık hilmiden de haber duymak istemiyorum moralleri bozdu gece gece ne Maliyeymis arkadaş memur almaya korkuyor ilana çıkmaya korkuyor
-
Bu gruba hilmiyi musallat eden kim ya nasıl ulaştiniz adama nasıl popüler ettiniz yaa
-
@turkkızı kım dedı hocm hılmımı
-
Yöneticiler formun yönetimine el koysun Hilmi Bey lafı yasaklansın
-
@İnmyheart evet o dedi sonra da referandum öncesi gelecek kesin dedi. O da muallakta. Of ne güzel kaptırmış soru çözüyordum ya:(
-
@turkkızı bosver kesın konusmuyr o takma bakan 2bın dedı sncta
-
@turkkızı daha önce de 2 haftaya demişti cuma doluyor hilminin süresi , nisanın ilk haftası 3. hafta olur
-
@İnmyheart inşallah her şey hepimizin gönlünce olur
-
Sormasak daha iyiydi valla ne güzel 2000 kişi gelecek diye şevkle ders çalışıyorduk ders çalışırken kafalarda hep bu 1000 sayısı olacak şimdi inş cumaya kadar gelir de her şey netliğe kavuşur
-
Dostlar yeni girebildim. Özet geçebilecek olan var mı?
-
@karakalpaklı 1000 kisi nisanin ilk haftasi kaynak hilmi bey.
-
bıara 2bine az dıyodk o gunlerı ozledm