2016 Aralık GUY Sınavı
-
Tercihini yap! watsup'ta aldığımız son dakika karar sonucu, mülakatlarda termosla gib'in bahçesinde sizleri bekliyor olacağız.
-
Bı sayfadan kopamıyorum sizde öyle mi
-
@Antimülakat inş gelip bi çay iceriz
Yakama kırmızı karanfil takacam -
Burdan Dedeme ve Neneme , Üstümde emeği çok olan dayıma ve enişteme çok selam söylüyorum. :))
-
@totti 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Hayırlı Kandiller arkadaşlar.. O gece bu gece hissediyorum bekleyin ve görün
like yağmuru istiyorum bundan sonra tek duyumcu totemci benim piyasada
-
İnşallah bu ailedeki herkes mülakat günü orada olur. Çayı da artık bi şekilde şey yaparız.
-
@Phoenix şey ne yaaa hepiniz birer termos alın bide pankart açın tercihini yap,başarılar diler
-
@lal AHHAHAHAHAHA hocam eğer bu iş ciddiye binerse gerçekten böbreğimi satmak zorunda kalacağım. Whatsap grubunda da adminler sıkıştırıyor. Şimdi bir de şöyle bir durum var ki bu forumdan mülakata kalmayan olmaz diye düşünüyorum.
-
Dostlar neler oluyor yav?
-
@Phoenix çay için böbrek satılır mi kardeşim ya.ankarada ki üyeler destekler sizi.
-
@totti 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
evet bugün de 00.00 da bakmayarak perşembeyi cumaya bağlayan hayırlı gece totemime devam ediyorum yarın gece buralar ateş alacak sonra ben demiştim demeyin yarın ilan gelirse like yağmuru istiyorum
ADIMI TOTEMCİ BABA OLARAK DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM
ALLAHIM ÇOK MUTLUYUM ÇOK ŞÜKÜR GELDİ BE -
@Phoenix latteden aşağısını içmem.
-
Sigara ikramı da olacak mı admin beyler
-
HOCAM HEMEN ASPAVADAN 3 GARSON AYARLIYORUM. SİZİ MÜLAKAT GÜNÜ KAPIDA PARLİAMENT VEYA MARLBORO İLE KARŞILAYACAKLAR. BİZ DE HEMEN ONLARIN ARKASINDA TERMOS TERMOS ÇAY İLE BEKLEYECEĞİZ.
-
@Phoenix Ilan kadar değerli.
-
Bu sayfada ilan gelmesi icin sabahlayan,emek sarfeden herkese hayirli olsun. Tercihini Yap Ailesine de tesekkur ediyorum. Artik hakkimizda hayirlisi,insallah ikram edilen caydan icmek ve devaminda da bizim sizlere yemek ismarlamamiz nasip olur ins️️
Tam ilan metnini gorup,il sevincide yasariz insallah. Basarilar dostlar -
@karakalpaklı kardeşim totem tuttu artık gelebilirsin
-
@totti Vay arkadaş. Sabahına bir de. Kendimi çok kötü hissettim.
-
@karakalpaklı Bundan sonra ilan ihtiyacı doğduğunda aynı şekilde totemlerimize başvurmamız lazım
-
Ozgur sarac benim maliye hocamdi dokuz eylulden kpss hakkinda cok bilgili . Pareto maliyeninde yazari.