2016 Aralık GUY Sınavı
-
#TesekkurlerNaciAgbal tweeter a da gelin hadi gencler
-
@sametuzeyir cinsiyetini tam kestiremedim
-
Kahrimizı çok çektin be grup hoşçakal
-
@paretowilfredo hocam sistem eski sistem mi
-
@Priss o zaman illeri de bilirsin sen
-
Çok bekledik, umarım hepimiz güzel günler göreceğiz
COOOOOOOK Yakında........ -
Grupta sevinçlerim huzunlerim isyanlarim var Elveda grup bi ömür hayatımda adın olacak grup sakin unutma bu sadece bi veda hep kalbimdesin grup
-
Selam yollayabilir miyiz pareto bey
-
Teşekkürler naci ağbal teşekkürler bu forumu kuran @paretowilfredo @Antimülakat @aliveli @Phoenix teşekkürler forum arkadaşlarım günler geceler boyu beraber yol arkadaşlığı yaptık
Yeni başlığımızda yine hepberaber olalım -
Bu ileti silindi! -
Şu kitap yazarları da dikkat çekmek için herşeyi yapacak. İller belliymiş söyle o zaman. Sırf hava ...
-
Teşekkürler Naci AĞBAL
-
Hüzünlendim ha sanki başka bir yere gidiyormusum gibi hissettim hoşçakal grup hoşçakal dert ortağım
-
Dün çay sözü vermiştim. Ertesi gün ilanın gelmesi biraz ağır oldu
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/1089/2017-gelir-uzman-yardımcılığı-sınavı-2000-kişi
Basligi kilitliyorum dostlar. Haydi herkes buraya gelsin
-
@miss-smith gidiyon mu? Nereye kardeşim, Dur daha yeni başlıyoruz Allah'ın izniyle. Öyle bir konuşmuşsun ki gider gibi olmuş
-
-
Arkadaşlar bugün saat 00.00'a kadar bu başlık açık olacak.
-
Vay be burası bizim evimiz gibiydi şimdi kilitlenecek olması içimi bir garip yaptı hoiçakal sayfa hoşçakal dert dostum hoşçakal anlattıklarımız ve içimizde kalan cümleler umarım hepimizi atanırız ve atanmışlar sayfasında başka konuları tartışıyor oluruz hepimize kolay gelsin
-
Arkadaşlar bakanın facebooktaki paylaşımı altına kurum içi bekleyenler isyanları belirtmiş eğer sizde 2017 hazırlanıyorsanız sizde bi kaç kelime yazın derim yoksa sizde bizler gibi 2 yıl beklersiniz bir ilanı. çünkü baya isyandalar ve kalabalıklar haberiniz olsun