2016 Aralık GUY Sınavı
-
@yatutarsa yaz kardeşim
-
saat 16,00 3 saatimiz var arkadaşlar gerekirse bi kaç hesap daha açın yalnız bakın buraya yazılan tagı harfi harfine hata yapmadan yazın büyük harfse büyük küçükse küçük hatta biz tagı yazalım sizler kopyala yapıştır yapın
-
@john-nash tag belli değil demi. Naci AĞBAL olsun tagin icinde
-
@Dick-Advacoat belirliyoruz kardeşim
-
Hocam tag i yazınca tamam mı olacak ben nasıl yapcam
-
taga nagci agbalı etıketlersınız
-
Herkes bi şekilde kadro alsın İİBFliler sadece izlesin bize gelince kamuda tasarruf... Ohal var ama olur mu ya ülke ne durumlarda siz kadro bekliyosunuz... Allah gelecek kuşagı İİBFli durumuna düşürmesin inşallah. Hakkımı helal etmiyorum ulan size iki elim yakanızda olacak
-
@mcivriz Akşam bu hesabı da etiketleyin bol bol tweet atın bu hesaba hatta şimdi canı sıkılan varsa atsın maliye özel kalem müdürü mücahit civriz
-
1350 kişilik kpssA iibflilerin takip ettiği instagram hesabimda duyuracam bende şimdi. Heryerde paylaşın.
-
hocalarım görsel olarak geçen ki gibi duyuru var mı arkada gelir idaresinin resmi vardı sanırım üstünde de twitter etkinliği vardır yazıyordu faceden felan paylaşalım görsel etkili olur..
-
@Fabrizio kardeşim özelden yaz arkadaşlara o saatte görmeyebilirler şimdiden başla duyurmaya
-
@elfwarrior birisi öyle bi görsel hazırlayabilir aslında
-
Bence kemal eksioglu gibi facebook fenomenlerinden de yardım istemeliyiz. Twitterda da cok etkin onlar twit atarsa herkes görür. Daha büyük bi kitleye sahip oluruz.
-
-
@WilliamNiskanen destek için ücret istiyorlar bir iki fenomen hesaba attım da kesin o da ister
-
@keynesin-amcası ücret mi istiyorlar. Yuh benim bu konuda bilgim yoktu.
-
Hiçmi iibf mezunu fenomen yok be. Genelde bizden çıkardı böyle boş işle uğraşanlar:))
-
@kozexpo valla ben yardim ederler diye düşündüm bi twit veya facebookta bilgilendirici bi paylaşım yaparlar diye düşünüyordum. Yanıldım sanırım
-
@WilliamNiskanen adamların tek kazancı reklam güzel paralar dönüyor twiter youtube instagram da
-
tag adalet istediğimizi belli eden bir şey mi olsun yoksa yoksa bizi üvey evlat gibi görüyorlar o tarz mı bir şey olsun yorum yapın karar vercez arkadaşlar