2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar şu 4lü iktisat icin hangi kaynagi onerirsiniz? Onlar sıkıntıya düsürecek beni
-
Hocam bana da atıverin ıbanı size zahmet.
-
@duranvarlık ihtiyacın 4lüsü ideal ve güzel
-
@elfwarrior isteyenlere atıyorum arkadaşlar gelmeyen olursa bana yazsin
-
@torpil-siz banada atarmısın kardeşim
-
@duranvarlık katalaksi öneririm.
-
@torpil-siz kardeşim bana da gönderir misin
-
Arkadaşlar hukuk konu anlatımı için liderin kaynaklarından çalıştım ama bazı soruları kaçırıyorum yine belli konular yani konu çalışmak için hukuk kitabı önerileriniz var mı?
-
Bende iban'ı rica edebilirmiyim babama 10 lira iteleyim.
-
@john-nash 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
BU ARADA BU TT İŞİNE EL ATTIK FACE DE ARKADAŞLARLA PARA TOPLAYIP GÜNDEM ALIYORUZ PARAYI AYARLARSAK BEN HABER EDECEM DAHA RAHAT GİRCEZ GÜNDEME
Iyi olmus bu. Abi o kadar kalabalıgız ki herkes 1tl atsa 10yıl twitter gündemdeyiz oh mis. Iibf okumanin tek faydasi
-
Başka çare de kalmamıştı ne kadar çok toplarsak gündemde kalırız
-
@john-nash 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Başka çare de kalmamıştı ne kadar çok toplarsak gündemde kalırız
Hocam bu iban ı herkes in gorebilecegi bir yere sabitlesek guzel olmaz mı. Herkes tek tek istiyor siz tek tek gonderiyorsunuz falan..
-
bu öğretmenlerin 20000 kişilik atamasında bu twitter çok etkili oldu emin olun darısı bizim başımıza
-
Arkadaşlar aynen ibanı açık şekilde yazın buranın çok okunduğunu biliyorum
Bunun dışında bir an evvel TT olmaya başlayalım çünkü kpss yaklaşıyor sınav geç kalmasın
-
Ya onu sordum IBAN sahibine açık paylaşım sıkıntı olabilir belki diye yazma dedi arkadaş sıkıntı olurmu acaba şikayet filan yada başka siber suç elimden geldikçe atiom herkese
-
@torpil-siz 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Ya onu sordum IBAN sahibine açık paylaşım sıkıntı olabilir belki diye yazma dedi arkadaş sıkıntı olurmu acaba şikayet filan yada başka siber suç elimden geldikçe atiom herkese
Nasil bir sıkıntı olabilir yav..merak ettim simdi
-
Mesela bağış ve yardımlarda bile izin almak gerekiyor diye biliyorum. O yüzden buraya yazması yasal olmaz kanaatindeyim.
-
ben de destek olayım bana da atın dostlar.. bi şey yapıyorsnz.. destek olmak lazım..
-
Arkadaşlar guy da 4lu iktisat çıkıyor mu?
-
@maliyeci123 uluslararası iktisat çıkıyo, para banka ilanda yazmıyo ama belki makro içinde çıkabilir 4 lü iktisadın dışında işletme iktisadı da çıkıyor.