2016 Aralık GUY Sınavı
-
@escobar_p hay Allah razı olsun
-
Bencede 1000 üzeri sayı gelirse 10 kat olmaz 19bin kişiye mesela nasıl sınav yapacaklar sanmıyorum 5 kat olur ama 10 katta olacaksa 12bin sıralamaya kadar düşer
-
3 kasım ve hala ilan yok tükeniyorum millet
-
Yine sisteme döndük arkadaşlar alım olacak mı onu söyleyin bırakın sistemi
-
Her cuma yaklaştığında içimde bi ümit:) malumlar nette biri yazmş ki bi hafta kaldı ilana çalışmalarınızı hızlandırın yüksek ihtimal sallıyor ama yine de dikkat çekti
-
@hakimim_25 o başlığı açan eleman o zevk alıyor adam küfür yemekten
-
@hakimim_25 sırf o troller yüzünden burası kuruldu desek abartmış olmayız
-
@Fabrizio 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
İmece yada adem kilic kitabina sinava 10 gün kala baksaniz yeter. Eksik oldugunuz konulara yogunlasir 3 günde cok rahat bitiyor imece icin. hocanin dedigi 1900 sadece guy mu. Cunku mayistaki resmi gazetede şoför avukat gibi ibf olmayan mesleklerde vardi. Ins sadece guydur. Ve sorum olacak vmy sinava kac kati cagiriyor ? Bide şöyle ornek vereyim. En son alimda 79 ile istanbula basvuran biri 6 ay kitap acmadi sinava 22 gun kala calisip guyu kazandi. Mulakatida gecti bu arada. Ama bu sene farkli olur herkes guyu bekliyor gibi ben dahil. Vym soruma cvp verirseniz sevinirim
Ben de gecen sene kpss den sonra hic bakmadim sinava az bir süre kala tekrar ettim imeceyi 1kere bile bitiremeden kazandim. Altyapisi olan icin, kpss ye iyi hazirlanmis kisi icin guy gözü kapali cözülecek bir sinav abartili davraniyor bazi arkadaslar.
Sayi az olmayacak arkadaslar yine söylüyorum en az 1500 gelecek bu kesin. -
@davetsiz54 kardeş karar ver istersen 3 kere mi çözdün imeceyi bi kere bile bakamadın mı
-
@hebelebe 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@davetsiz54 kardeş karar ver istersen 3 kere mi çözdün imeceyi bi kere bile bakamadın mı
Bitiremedim derken tüm yillari kast ettim. Yani 2010 2011 ve 2012 yi hic görmedim 3kere bitirdigim bu yillara kadar olan kisimdi.
-
@davetsiz54 tmm kardeş doğrudur eyvallah
-
Guy değişik bir sınav ben geçen sene girdim puanım 78 di 80 doğru yaptım elendim şahsi kanaatim kolay bir sınav ama aşırı dikkat gerektiriyor ve bitirince çıkın hemen ben 1 saat kala bitirdim ve 7 8 soru değiştirdim hepsi yanlış belki değiştirmesem mersin için guy olabilirdim ama her şeyde bir hayır var evet çalışmak zor ama ben kendi adıma konuşayım kpss haricinde benim elimden bir iş gelmez sanayiye gitsem çekiç tutamam özel sektör zaten tecrübe ve askerlik alıyor yapacak bir şey yok beklicez bekliyoruz
-
Arkadaslar sizlere birsey danismak istiyorum ben kpss den sonra hic ders calismadim puanim fena degil 82 herkes gibi ben de guy bekliyorum ayni zamanda bi isyerinde calisiyorum ama ilan geldiginde ders calismak icin isi birakcam sizce simdi mi biraksam 2016 icinde gelir mi ilan ben yetistirebilirmiyim konulari
-
Sen bilirsn elbette ama bence ilan gelince bırak gelio gelmeyeceği belli değil şubata kadar gelmeyedebilir puanın iyi belli ki alt yapın iyi ilan geldkten sonra kolaylıkla halledebilirsin şimdiden işinden olma BENCE @masal
-
@hakimim_25 tesekkur ederim tavsiyeniz icin . sanki herseyi unutmus gibiyim forumlara bakiyorum insanlar cok calisiyo bende kendimi kotu hissediyorum simdiden ciksam mi diye dusunmustum bende
-
-
@Durmush-Yakub hocam ne zamanin haaberi bu acaba cok umut verici dayanagi falan var mi acaba
-
@masal 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaslar sizlere birsey danismak istiyorum ben kpss den sonra hic ders calismadim puanim fena degil 82 herkes gibi ben de guy bekliyorum ayni zamanda bi isyerinde calisiyorum ama ilan geldiginde ders calismak icin isi birakcam sizce simdi mi biraksam 2016 icinde gelir mi ilan ben yetistirebilirmiyim konulari
Kardesim sen bak isine..ilan geldikten sonra da kalan zamanda 82 puanlik biri cok rahat yetistirir.
-
@masal bence ilan gelse de işini bırakma şimdiden tekrarlara başla zaten altyapın olduktan sonra rahat yaparsın. işi bırakırsan uzun süre işsiz kalma durumun olabilir bunun sınavı mulakatı açıklanması derken 6-7 ay rahat sürüyor diye biliyorum ben.
-
@Durmush-Yakub eski bir haberi ısıtıp koymuşlar itibar etmemek lazım