2016 Aralık GUY Sınavı
-
@aylin-yılmaz kutluay hoca iln ortada yokken guy kursu acıcaz diyerek güvenimi sarstı açıkçası
-
@miss-smith şimdi ki guy kursu mu
-
Forum iyice matineye döndü
-
Sanırım ilan geleceğine dair en umutsuz olan benim grupta.
-
@aylin-yılmaz şöyle yazmış
Guy için güzel bir kurs programı hazırladığımız doğrudur.
Olasi sistem değişikliğini de dikkate alıyoruz
@YukselBilgili @ahakanogretir
03.02.2017 09:42 -
@miss-smith evet bunu ben de görmüştüm de daha önce de mi kurs açtı da ilan gelmedi diye sordm
-
@miss-smith 4t hocalarından da etkinliğimiz için destek istedim ama cevap vermediler daha
-
@aylin-yılmaz en çok oranın hocaları destek vermesi gerekir askına bakarsan marka olmuş kitapları her kpss hazırlanan öğrencide var
Bi tt olmak 150 liraymış en kötü 5 kitap parası onları için. -
#iibftakipte arkadaşlar bu geceyide boş geçmeyelim #GünBiterken etiketiyle gece 00.00 da tgrt habere tweetlerimizi atalım
-
@miss-smith söyledi:
@minikguy 2015 tek alımlı 2016 hiç alımsız geçti 2017 kpss sonrası için zaten müneccim olmaya gerek yok illaki gelecek ..
Aynen kardeism.o yuzden ben inanmiyorum kadirbeye
-
neyse derse geçeyim ben . gece gelirim gene:)
-
Ömer Ekinciye msj attım hemen geri dönüş yaptı ve bakana tweet attı şimdi arkadaşlar sizde gazetecilere msj atın boş durmayalım
-
Herkes saat 00.01 de #GünBiterken yazıp Guy için mesaj atın yayınlanıyor. Boş boş oturup ağlayıp sizlanmak yerine icraat zamanı.
Benim mesajım yayınlandı fotosunu bile çektim hadi gençler unutmayın 00.01 den sonra sallayın Tweetleri
-
@Şakir hocam atalım bence de bi şey sorcam bakan bey yarın programa ma katılacak hangi kanala atiyoruz biz
-
Hosgeldin ben ders calısıyorum gece ara ara katılırım sohbete @miss-smith
-
@Şakir kardeşime katılıyorum bütün şanslarımızı değerlendirelim haberlere bi çıksak yeter.
-
Kadir koc niye canli yayin yapmiyor soracaktim ilani
-
@İnmyheart simdi canli yayin yapiyo bahsetti guydan
-
Kadir koç şubatın son haftası yada mart 1 2 de guy kesin dedi
-
@kpss-guyy ne dedi ne dedi