2016 Aralık GUY Sınavı
-
Haydi bakalım ilk mart duyumu geldi bu gidişle ben size kesin sınav tarihi vereyim 28 mayıs
-
@Frayif kesin olan tek sınav kpss iibfler için
-
@miss-smith evet Adem hoca neden bu kdr sessiz hemen ona da bi msj atıyım Bu yolda her msj mübah bana
-
@Frayif sahi bu yıl harç kaç lira olcak mesele büyük 2 gün sınav
Kalma parası gitme parası yeme içme oooo -
@jevons o hoca hiç sınav tutturmadı bildiğim kadarıyla
-
@keynesin-amcası yok adem hoca bikaç kere duyurdu.
-
@keynesin-amcası umut fakirin ekmeğidir yeni bi şey der belki
-
Kadir koç u çok umursamamanızı tavsiye ediyorum tahminlerden yürüyor sosyal medyalarına öğrenci kasıyor
-
@john-nash ali kıran baş kesen geldi ciddi konusun gençler
-
@john-nash olsun yinede uğrasıyor İİBFli kelimesinin anlamını bilmeyen çok bu dillendirmesi bile bizim için iyi bişey.
-
Kadir koc a ocakta yazmistim o zamandan beri subat sonu diyor bekleyp gorelim
-
Umut tacirliği yapıp hayallerinizle oynayan sizi anlık mutlu edip 2 gün sonra hüzünden kafanızı yastıklara gömen insanları çok seviyoruz ademoğulları olarak
-
Kadir koç o kadar vekille görüştü mecliste bayya görüşme yaptı illa ki bir duyum almıştır
-
@Rorschach159 çok şükür ayırt etme gücümüz var ..
-
Resmi gazete açıklanan kadar tgrt ye tweet atcaz unutmayın
-
Bu sayfayı cok sevıyorum herkes benım gibi. Koca koca kitapları var işsiz parasız gelecek kaygılı.
-
@miss-smith estağfirullah öyle bişey ima etmedim sadece umut veren insanlar boş umut veren insanlar neden bu kadar el üstünde onu anlamıyorum? Dostun en iyisi seni en kötüye hazırlayandır bence herşey olağan akışında iken herkes yanında zaten
-
@Rorschach159 anlıyorum. bizim artık mutlu olma anlayışımızda değişti dün gece mesela hngi iller gelir diye tahmın attık herkes bişey yazdı bikac dakika bile olsa mutlu olduk. İlan yok diye bu sayfadan çeker gidersek iyice bitik hala gelicez psıkolojık olarak sosyal hayatta anlat bakalım birine derdini burdakı ınsanlar gibi anlıyor mu???
-
Adem hoca cvp verdi kesinlikle kpss öncesi ilan bekliyorum içinizi rahat tutun dualarım sizinle ddi
-
@jevons yarın tt olmak ıcın yardımda yaptı sağolsun