2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Rorschach159 umut veriyorsa puanı olan bize veriyor sana noluyor puanın yetmeyeceği halde yorum yapiyon buraya... Adam puanın yetmeyecek diye ilan gelsin istemiyor yalancı herif 75 aldığın halde 83 yazıp milleti kandirmaya calisiyon..bir daha yazma bu sayfaya
-
@miss-smith şubat söylentileri var ddm tarihini tahmin edemiyorum ama kpss öncesi kesinlikle bekliyorum ddi
-
@barisscakirr İlan gelirse ankara da buluşalım sana bi çay ısmarlayayım hatta nasipse kurumda eğitimde de bi yemek sözüm olsun bu mesajın ekran görüntüsünü al sakla
-
@jevons kim dedi
-
@Rorschach159 adam kurumu mülakatı referansı halleti eğitime geçti dağılabiliriz gençler
-
@miss-smith Süreç kolaylıkla halledilebilecek kendi başına motivasyonunu üst düzeyde tutulacak bi süreç değil benim de şahsen kendi arkadaş ortamım olmasaydı şuan kafayı yiyor olurdum galiba
-
@minikguy Adem hoca
-
@Rorschach159 @barisscakirr @keynesin-amcası
Ros böyle yazmışşın
P35 75.28 sıralama 19015 olan birinin şansı nedirBiz kötü değiliz insallah sıralamada yer bulursun
-
@miss-smith ''olan birinin'' saygılar ve iyi çalışmalar dilerim.
-
TGRT kanalında yayınlaniyor. #GünBiterken 45 dk sonra atmaya başlarsınız. 45 dk sonra acele etmeyin
-
Ya ben sayfayı bıraktığımda gülücükler havada uçuşuyordu şimdi neden yine şimşekler çakmaya başladı? Benim sevdiğim guy grubu bu degil ben sizin gülüşünüzü sevdim
-
@Rorschach159 olan birine ve size saygılar sevgiler
-
Gençler didişmeyelim bu işlerde öncü olan arkadaşlara uyalım @john-nash ve neytullah arkadaşlarımız uğraşıyorlar. #GünBiterken e katılım gösterelim
-
biraz enerji toplayın 40 dk sonra tgrt ye yazalım 15 dk boyınca yazalım belki aynı msj almaktan vazgeçip haber yaparlar
-
millet tgrt de ne var ? bakan mı çıkacak ?
-
@Sipsilimarpuc programda atılan yoğun tweetleri okuyorlar bi nevi haber gibi maksat sesimizi duyurmak
-
@lucass 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc programda atılan yoğun tweetleri okuyorlar bi nevi haber gibi maksat sesimizi duyurmak
teşekkür ederim
-
Yav TGRT Haberde millet pat pat mesaj atıp gündemde kalıyor. Hedefimiz bizim sesimizi duyması değil mi öyleyse her yolu denemek lazım Tweetlerin 8-10 tanesini okuyor. Geri kalanlari da alt yazı şeklinde yayınlıyor.
Alın bakın ben geçen attım adamlar yayınladı. Bu 3-4 yayınlanan mesajdan Tv den foto çekip yakalayabildigim 1 tanesini geçmiş mesajlarında zaten fotosunu bu foruma ekledim.italicised text
-
@Şakir Herkese benden çay ama Şakir kardeşime azminden dolayı duble çay:)
-
@Şakir tamam kardeşim bilmiyorduk niye kızıyon saat 12 de değil mi bu tweet olayı