2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kozexpo o değil de bu kadar mezun var en az 15 bin atanma ihtimali yüksek adam var 1 yılı boşa geçmiş hala 8-10 kişiyi geçmiyor etkinlikler.
-
Aslında geçen gün yaptığımız etkinlikte banu el de paylaşım yapmıştı A Haber de programları oluyo aslında onada yoğun tweet atarsak belki bi haber yapar hem A Haberden daha etkili bi tv de yok
-
Yarın etkinlikte banu el ile yusuf kaplanı etiketliyelim sürekli twitterda lar yaxıyorlarda
-
@keynesin-amcası aynen kardes zaten saat 01.00 a kadar sürüyor mesaj attıktan 2 dk sonra yayinliyorlar.
Kardeşim bu kadar mezunu bekleyeni olan bir topluluğun bu kadar sessiz kalmasını anlamıyorum.
Program yayın akışı
00:00 ÖZLEM PALA İLE GÜN BİTERKENTweetleri 00.01 den sonra atın 00.50-55 e kadar
-
@Şakir bahsederse buraya yazarsınız izleyemem ama 15 tweet hazır kaydettim bekliyor
-
@keynesin-amcası tamam kardeş
-
2000 üstü alımlarda puan 74'e kadar düşer. Dananın kuyruğu guy kurum sınavında kopar
-
@Atauni25 amin herkesin yüzü gülsün umudu olsun direk kadronun 10 katı ilan 4 kat mülakat
-
@lucass kardes A haber felan nere olursa artık sırf bu alımlar da Tweet atmak için tweeter hesabı kullanıyorum. TGRT Haber zaten beni engellediler
-
@miss-smith inşallah. Geçmiş yılları iyi analiz ederseniz dediğim gibi olduğunu görürsünüz. Zaten bu sistemi takip eden her şeyi biliyordur. Bazıları sabote etse de
-
@Şakir bende aynı kardeşim ama işte senle benle olmaz birlikte hareket etmek lazım bi iki kişi öncü olacak onlar ne derse yapacaz öğretmenler 20000 beğenmiyolar adamlar istediklerini alıyor bize 3000 verseler takla atacaz birlik olmazsak zor
-
Yayın başladı Tweetleri atabilirsiniz. #GünBiterken
-
Allahınıza Gurban 3 tane şimdiden yayınlandı devam edelim
-
![0_1487019988432_IMG_0118.JPG](Yükleniyor 100%)
-
Atın benim tweetim yayınlandı
-
Ben de yazdım lakin henüz yayınlanmadı bakıyorum da referandum ve siyasi tweetler daha çok oysa ki burayı yıkmamiz lazimdi
-
Keynesin amcası ilk seninki yayınlandı hocam
-
Atarken bakanımızıda tağlarmısınız
-
@Atauni25 bence tam tersi 2-3 puan artaracak normalde hangi puanla kapattıysa ilan yok 1. bile buna başvurabilir
-
@pomak abi hep senin mesajların yayınlanıyor