2016 Aralık GUY Sınavı
-
O yok bu yok! Ne var bize Allah aşkına? her geçen yıl yığınlar büyüyor. Dersaneler doluyor taşıyor ama alımlar tam anlamıyla ters orantı da seyrediyor. Çok kötü patlayacak bu durum en sonunda.
-
Yetkililer bunu farkına varması gerekir artık biri yakında cinnet geçirecek te bakalım ins birsey olmaz
-
eger bu dedigin kesinse ben bırakıyorum. kararım net @paretowilfredo !!!!!! #dahanekadar devam edecek bu çile bu vurdumduymazlik. ben böyle politikanin böyle siyasetin böyle bosvermisligin böyle kısır döngünun....... adam gelmis 70 yaşına daha emekli olmuyor. ne mezunusun diyorum ilkokul diyor. heder oldu canım ülkemin güzel gençleri.
-
@vmy kardesim bir mucadele var anladigim kadariyla. Alim isteniyor ama kurulun gedikli ustadlari ozellikle 5 6 7 den sonra 8 ve 9. Promosyonlara hele ki elitist bir sekilde alinmis son 200'e cok kiymet veriyor. Bu nedenle de ayni sekilde devam etsin istiyor. Bu mucadeleden burokrasiye kalirsa alim cikmaz. Ama siyaset agir basarsa alim yaoilir oyle soyleyeyim. O yuzden dikkatle izlemek lazim sureci.
-
Küfretmemek için kendimi zor tutuyorum üstad mış tövbe tövbe
-
@paretowilfredo VMY haberi şahsen benim için de kötü oldu.Neyse eldekilerle yetineceğiz artık.
-
@sradaninsan ben olmadığını düşünüyorum ders çalışmaya da bir türlü motive olamıyorum askere gitsek ilan gelirse zor olur çalışmamız kafam çok karışık kardeşim
-
vergi dairesinde çalısan bir arkadasın söylediklerini aktarıyorum.vergi dairesi baskanı ankaraya gitmiş ve 160 kişi talep etmiş .normalde alımın eylül gibi planlandıgı malum süreç yüzünden baya sarktıgını o yüzden alım sürecinin normal süreçten daha kısa olacagını söylemiş .baskan şeflere söylemiş arkadaş da şeflerden öğrenmiş.duyum bu arkadaslar ne kadar dogru ne kadar yanlıs bilemem.bu arada arkadad hep elaman eksikliğinden bahsediyordu ve baskanın sürekli ankaradan kadro talep ettiğini söylüyordu
-
@arthur-smithes hangi il hocam
-
@Necmettin-Artun maraş
-
Peki tarih hakkında bir bilgi varmı
-
Ne oldu şimdi guy geliyormuymuş ? Ama zaman belli değil kpss öncesi olacak ama ne zaman belli değil öyle mi
-
@paretowilfredo ilan gelse bile 2017 de sınavı olacak değilmi bunu mu anlıyoruz yazdıklarından
-
Eeee şimdi ne olacak bu ilan işi ben anlamadım gitti
-
Pazertesi sabahi bekleyelim arkadaslar guy ilani icin bir umut
-
Neden Pazartesi sabahı öyle bir duyum mu aldınız ?
-
??? Neden ??? @rrayif
-
Sonunda memurlardaki grip salgını burayada sıçramış
-
Ben bu işi çözemedim bu nasıbbi gelmez guydu yazık bu millete
-
Arkadaşlar Gelir Uzman Yardımcılığı bir çok arkadaşımız için umuttan öte, hayata yeni bir başlangıç. Kimisi için bir yuva kurmanın ilk adımı, kimisi için hayal ettiği evin veya arabanın kaynağı, kimisi içinde yüksek eğitime devam etmenin anahtarı. Kısaca bir gelecek kurabilmek için gerekli olan kaynak.
Herkesten ricam şudur: Forumda bulunan bütün arkadaşlarımız umut içerisinde ilanın gelmesini bekliyor, bir duyum bile hepsinin yüzündeki umutsuzluğu bir anda büyük bir sevince dönüştürüyor. Lütfen ama lütfen gerçekleşme ihtimali düşük, varsayımına dayalı, sıradan yöneticilerden duyduğunuz ilan gelecek haberlerini buraya taşımayın. İnsanların duygularıyla oynamayın, birbirimize karşı sırf bu yüzden bile öte tarafta hesap vereceğiz. Lütfen bu konuda olabildiğince hassas ve duyarlı davranalım!