2016 Aralık GUY Sınavı
-
sabahtan beri modemle oynyıp duruyorum bende
-
-
@guyan-gelmiş yok hacı naptın oyle dersane hocası
-
dersane hocası olduğunu biliyorum ama müfettiş olduğunu da duydum ne kadar doğru bilmiyorum
-
arada malumlar.nete bakıyorum sürekli haftaya duyum var yazıyorlar da hiç inanasım gelmiyor.Manyağın biri ego tatmini diye hesap açıp açıp geliyor diyor
-
Arkadaşlar Bakan Müezzinoğlu;KPSS'yi açık uçlu yapma olasılığı da dahil olmak üzere;birçok farklı yöntem hakkında görüş açıklamak üzere "konunun uzmanı" birçok kişiyle görüşüldüğünü açıkladı.Bakan açıklamalarında test tekniğinin insanlara kalıplaşmış-hap bilgiler verdiğini,fakat konular üzerinde çıkarım yapma yeteneğini zayıflattığını söylemiş.
Ama panik yapmanıza gerek yok.KPSS açık uçlu da olsa,herkes için aynı şey geçerli olacak.Bilen ile bilmeyen daha net ayrılır ama "cevap kağıtlarını" okuma süreci uzun sürecektir. Fakat bu görüşülenler asli olarak KPSS-B sınavına yönelik.Zira KPSS-A'da zaten KPSS'den sonra tekrar yazılı kurum sınavlarına giriyoruz.Yapılan açıklama "memurluk" üzerinden.Zaten bu işin görüşülmesi KPSS 2018'e yönelik.Bu kadar kısa sürede (sınav Mayıs'ta) sınavın niteliğini değiştirebilmeleri imkansıza yakın.
-
@escobar_p burası türkiye imkansız diyr birşey yok
-
@escobar_p zaten bu söylediğini yapacak yeterli ekipmanı yok kurumun 657'yi nasıl değiştiremedikleri gibi.
-
İlansızlıktan kaymakamlığa çalışıyorum bide kazanırsak tamam dır
-
Arkadaşlar askere gitmeyi düşünüyorum şubat ayında 1 yıl daha tecilim var ama bu belirsizlik beni ve ailemi çok rahatsız ediyor.özeller de askerliği bahane ediyor.fikirlerinizi merak ediyorum p35 87
-
@usain007 hocam benimde puanım 86 ve aynı durumdayız bize tecil hakkımızı kullandıracak bir sebep var mı?
-
şu memurlar.netteki dogru soyluyo olabilirmi haftaya demiş
-
Sallıyorlar inanmayinn
-
@ezgipire haftaya olsa pareto çoktan duyururdu arkadaşlar. Dpb'de bile yayınlasa pareto söylemediyse inanmam
-
Su gündemde kimse personel derdinde değildir merak etmeyin ne ilan gelir ne de haber
-
Belli olmaz bence birden geleblr ilan çünkü gümrük memurluğu da kimse duyurmadan aniden geldi
-
Ama pareto da bişe demio bi gelecek dedi daha ses yok @Marshalgil
-
@wilfredo kardes sali carsamba diyolar inanasim geliyo ama sizden bi teyit olmayinca tereddut oluyo icimde lutfen artik bi aciklama yaparmisiniz
-
Dalgaya alıyor inanma sen @masal
-
@hakimim_25 öyle tabi ama insan genede bi düsünüyo