2016 Aralık GUY Sınavı
-
Farzedelim mart ortasında ilan geldi sınav mayıs içinde olur gecen alımda 23 mart ilan 16 mayıs sınav tarihiydi Pek inandırıcı gelmedi
-
@wagner hocam eyw. Bilgilendirme için ama sürekli şu ilan tarihi uzadıkça uzuyor. Ilk defa siz şu ay gelecekten ziyade net bir tarihle duyum paylasiyorsunuz. Bilgi nekadar sağlam bir kaynaktan öğrenebilirmiyiz. Sonuçta dediginiz tarih olursa sınavla kpss arası pek bir zaman kalmıyor ona göre yolumuzu cizelim çalışma anlamında.
-
Eleman ihtiyacı yok demiş bi vergi dairesine gidip müfettişlerin dosya yoğunluğuna bakar mısınız? Kapıdan içeri girer girmez çok eleman eksiği var diye karşılıyorlar sizi
-
Arkadaşlar ben bu tarih konusunda genel bir kanı olduğunu bir kaç ağıdan duydum. Lakn farz-ı mâhâl bir kriz oldu ya da bir saldırı oldu olağanüstü bir durum tekrar etti böylece planlar erteleniyor. Amacım sizleri yanıltmak değil aksine bu kargaşayı ve bilgi kirliliğini önlemek. İlanı malesef ben vermiyorum bu sebeple kesinlik konusunda ne desem havada kalacak. Bundan dolayı şu aşamada paylaşacaklarım bunlardan ibaret teşekkür ederim.
-
Valla bu duyumları yazanlara sesleniyorum eğer içinizde bı kötülük yoksa ve gerçekten yazıyorsaniz eyvallah başımız gözümüz üstüne .. yooookk sadece kafa bulalım dalga geçelim zaman öldürelim diye yazıyorsaniz şunu unutmayın zerreyi miskalin sorulacağı günde hepinizden soracam hakkımı ...
-
@wagner hocam muhakkak ilanı siz vermiyorsunuz böyle bişey sormadım sadece bilgi aldığıniz kaynağı merak ettik. Yani bu tarihi dile getiren o birkac ağız kimin buydu merak ettiğimiz. Neyse yinede teşekkür ederiz en azından bi tarih daha eklendi ajandalarimiza:) her ihtimali değerlendirmek durumundayız.
-
@nic39 meclisten almış hocam bilgiyi önceki iletide öyle yazıyo
-
Bizle dalga mı geçiyor gib. Bakan tamam dedi arkadaş. Gibden denilen bilgi. Alım olacak bakan da baskıya evet demiş. İlana çıkar Şubat ortası denildi ne oluyor ben anlamıyorum. Kesin konuşan insanlar ne değişti şimdi Mart ortası oldu. Sonra kpss sonrası olacak. Ya bildiğin puan var ya. Kullanmadan yeni kpss mi olacak. Mağdur ol ol bitmedi be.
-
Ne ilan mis ya ben böyle bi seneye denk gelmedim ha geldi ha gelecek derken kpss geldi beddua etmemek için o kadar zor tutuyorum ki kendimi anlatamam ya tasarruf yapiyoruz diyolar ama gib hariç tüm kurumlara alım yapıldı bu neyin kafası ya bu kadar da bekletilmez ki ben artık açıklama filan da istemiyorum ulan hepi topu 2000 kişilik bi ilan bu ne ya çok sinirlendim şu an poff
-
@kürşad hocam sen tekrar konuştun mu arkadaşınla var mı yeni bi haber
-
@ddguy aynen kardeşim okudum ama artık daha net söylemleri duymak istiyoruz burda birçok kişi duyum paylaşıyor. Yanlış anlaşılmasın bukadar detay sormam ben teşekkür ediyorum ve dua ediyorum iyi niyetiyle olumlu duyumlari burdan paylasanlara. Ama süreç çok sıkıştı herkes aynı durumda sorduğum soruları kendim için değil herkes için soruyorum. Yani verilebilecek se tabi net bilgilerle verilsin duyumlar. Tekrar söylüyorum inanmadigim ya da eleştirdiği m için diye değil bu belirsizlik ten bunaldigimiz için soruyorum.
-
Bence KpssA devletin A grubu memur ihtiyacını karşılamak için değilde nakit para akımı için yapıyor. Ben iyice kesin kanaat getirdim. Yoksa 130.396 kişiyi 4-5 sınava sokupta ilan vermemesinin başka bi açıklaması yok. Bu sınav sadece para kazanmak için var başka açıklaması yok.
-
İlan gelecek olursa maximum 2000 kişi olur çünkü daha önce de 2000 Den fazla alımı tek seferde yapmadı kurum.
-
Konuştum o hala aynı kafada. Ben anlamadım. Bu alım gelecekti. Ne oldu şimdi Mart ya. Bekliyoruz ama birileri artık üst düzey kişiler gelecek demeli ne emekle aldım o puanı. Yine mi puan alma derdine düşcez. Valla ne için böyle yapılıyor anlamıyorum.
-
@kürşad arkadasin ne zaman gelir diyr?
-
@kürşad hocam biz o derde kesin düşcez eminim artık ondan martta da gelen ilan kimsenin işine yaramaz çok büyük hakkımız yendi yenmeye de devam ediliyo ama Allah büyük bugün değilse ahirette de bu hakların hesabı sorulur
-
Wagner hangi ildeki daireleri kastediyor arkadaslarla görüştüm eğitimde olanlar bile her ilde şuan açık var benim bulunduğum 20 bin nüfüslu ilçede bile eleman sıkıntısı var vmy ler bile istanbula gitti memurlar bile haber yaptı
Bu ilan mart ortasında olursa sınav mayıs gibi olur kpss ye 20 25 gün kala sınav olur 2017 ye gireceklerde muhakak sınavın ertelenmesi için dava açarlar daha önce böyle bir durumda dava açılmıştı 2. 3. Senesi olup kpss yi bekleyen çoğu sınavın bir ay daha ertelenmesini ister gib bunu illaki düşünür -
Görüştüğüm bir kaç arkadas vergi dairesi bünyesinde sadece büyük şitketlere bakacak olan ihtisas dairesi kurulacakmış burda sadece tecrübeliler çalıştılacakmış ama personel sıkıntısından şuan kurulamadığı söylüyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum
-
@keynesin-amcası bazı öğrenciler o kadar vicdansiz ki hocam sadece kendini düşünür Mart da ilan gelirse bizde ki bu kaderle emin ol bide onlar çıkar başımıza benim artık hiç umudum yok haftaya kpss ye başlarım ağlaya ağlaya ders çalışıyorum herkes dışarda sevdikleriyle vakit geçiriyo şu 3 günlük dünya da ömrümüz kitap başında ders başında geçti şaka gibi
-
Lanet olsun bir kisi yuzunden bu kadar kisi magdur oldu ya benim.anlamadigim.bu bakan isi mi bilmiyor yoksa baska birsey mi var anlamadim tam bir kati.burokrasi uyguluyor alacaksa alinacak desin alinmayacaksa aciklama yapsin yum bakanliklar alim yaparken maliye bakanligindan ses seda yok
En iyisi kppss calisip baska kurumlar icin hazirlanmak ben dusunecehime varsin o kurum dusunsun