2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy 2. Senesi olup kpss puanını bekleyen kim olursa olsun sınavın ertelenmesini ister şuan burdaki puan almış kişiler boşuna ben yapmam demesin çünkü bu sınavın mülakarları temmuz ağustos gibi anca olur yeni sınav eğer normal takviminde olursa aralık ayında anca olur bunu yeni adaylar göze almak istemez yani biz etkinlik yaptığımızda bile tagı değiştiren etkinlik olmaması için kadro gelmemesi için elinden geleni yapanlar var
-
@keynesin-amcası Allah o insanları bildiği gibi yapsın
-
@john-nash @pomak hocam ne yapılması gerekiyosa yapalım. Etkinlikler ertelenmesin artık herkesin canı burnunda katılım iyi seviye de olur diye umuyorum
-
@ddguy yani bu şubat ayı içinde ilan gelmeli yoksa bu sınavın dedikodusu çok olur zaten 16 haziranda kpss sonuçları açıklanıyor
-
@keynesin-amcası ne hallere düştük ya Allah yardımcımız olsun diyecek başka kelime bulamıyorum
-
Öyle istemeyenler var ya onlar kaçıncı senesinde. Bi senesi geçmiş adaletsizlik ile 3 sene sonra karşılaşınca. Kendileri de mülakattan elenince ağlayacak.. Sonra İnş biz bi yerde olunca bizden var mı bilgi dicekler. Ya bu alım gelecek. Değişmiş olamaz. Ben bakandan açıklama beliyordum çıkınca kanallara. Beni o şaşırttı. Alım ihtiyacı zaten var yok diyen saygısızlık yapmak istemem ama içeriyi bilmiyor derim. İstanbul guy diye ölüyor. Atılanlar ile bin beşyüz talebi var. Bu kesin bilgi zaten. Ne diyim şaşkınım. Alım olmazsa zaten bakan dese bile resmi gazetede görmedikçe inanmam. Ne oluyor merak ediyorum.
-
@kürşad kardeşim yaş sınırına takılanlar var 2016 kasım aralık gibi sınav olsaydı 34 yaşındaki yani tam sınırda olanlar girecekti ama açılmadığı için artık giremeyip kpss puanıyla ortada kalanlar var bu sınav mayısta olsa yine yaş sınırındakiler bir sonraki sınavın 2017 içinde açılacığını kesin bilmedikleri için onlar bile bu yola kalkışır kaç yıldır bu işin içindeyim tanıdığınız varsa yaş sınırında olanlar sorabilşrsiniZ
-
@kürşad hocam 15 Mart söylemi sence ne kadar doğrudur..Var mıdır öyle bir ihtimal..Planlarımızı yapamıyoruz ne kadar bunaltıcı bir süreç bu böyle.
-
@ddguy hocam önce sakin olmak gerek. 2 seneyi aşkındır bu sürecin içindeyim 3.kpss m olacak ve sürekli bu tür söylemler olur birileri çıkar alım olacak der başka biri çıkar olmayacak der bunu kafaya takarsak tek zararlı biz oluruz. Duyumlara çok fazla kulak asmayın olumlu olanlar bizi motive ediyor evet ama ben hiçbirine inanmıyorum. Kürşad kardeşim veya bir başkası beni sakın yanlış anlamasın. 2015 kasımda yapılan guy sınavı öncesinde tercih aşamasında bu yazmış olduğumuz grup illerin hiçbirinin 80nin altında kapatmayacağını yazdı ama 80 üstü kapatan olmadı yanlış hatırlamıyorsam. Ben ne duyumlar ne söylemler duydumda sahte çıktı o yüzden güvenme konusunda sıkıntılarım var benim bu konuda. Kimsenin umudunun olmadığı duyumun olmadığı anda birçok sınav yapıldı o yüzden sizde çok kafaya takmayın bu tür şeyleri çalışmaya bakın kpss odaklı çalışın guy zaten kolay bi sınav geldiği anda çıkmışları çözmek yeterli olacaktır.
-
@marshall yemin ederim şaşkınım. Arkadaş aynı dese de ben bakan tamam dediği an tamam diyordum. Bakan neden müjde vermiyor. Ben onu anlamadım hatta o dediği zaman kesin dediği zaman bakan da şunu dedi kadroları sayın başbakanın onayına sunacağız. Arkadaşım bunu da iletti talep çok zamandır var bakanda idi karar bakan da referandum zamanı bunu onaylayacak. Öyle sunacak başbakana. Yani dediği bire bir çıktıkça güvenle yazdım buraya. Çünkü ne dese zaman haklı çıkardı onu. Burada da aynı şeyler deniliyordu bakanda mesele diye. Şimdi bakan kesin bi açıklama yapmıyor. Bi de bu denilenler.. Ne oluyor diyorum..
-
@pomak aynen hocam benim de 3.snem olacak Şaka gibi zaten kpss ye 90 gün Kalmış bu saatten sonra guy gelse nolur gelmese nolur
-
@pomak haklısın dostum. Ne diyim.
-
@kürşad hocam ne olur olmaz boşver sende sorma artık grubu kpss grubu yapalım gitsin benim umudum yok artık
-
@ddguy kpss işi zor artık benim. Puan aldık da ne oldu
-
Şu bakanlıktakıler , gib veya meclıstekıler kimse öyle sagda sola şu tarih bu tarih şu kadar bu kadar diye bilgi paylasana kadar gib le konuşup böyle bir beklenti var alım yapıp yapmaycagımızı resmi şekilde paylasalım desinler. Artık sadece bunu istiyoruz ona göre önümüze bakarız. Bu belirsizliğin OHAL le ülkenin durumuyla alakası yok vurdum duymazlık bu. Diğer bakanlıklar, SGK başkanı aylar öncesinden açıklayıp şeffaf olabiliyorsa bunlar da yapabilir. Altı üstü bir sınav ülke sırrı değil.
-
@kürşad haklı olmak değil bu kardeşim geçen guy ilanından 3 4 saat önce birinci dereceden bi yakınımla konuşmuştum eski gelir uzmanlarından kendisi boşuna bekleme yılbaşından önce imkansız demişti gecesi ilan gelince çok gülmüştüm böyle şeyler oluyor yani çok takma kafaya
-
@pomak ne diyim dostum. Şimdi yeniden para mı vereceğiz. Neyse ben bu işi anlamış değilim.
-
@ddguy yani bu sınava mecbur giricez şurda kaç gün kalmış yarından itibaren kütüphane yolunu aşındırmaya başlarım artık
-
Her ihtimal var ama sgk nın alımı 2016 açıklanmadan yapılması da bize örnek olabilir yani alım yapılacaksa bu yeni mezunları filan dinlemez yapılır gibi
-
@kürşad her nasip vaktine esirdir...