2016 Aralık GUY Sınavı
-
Kış ne kadar sert geçerse baharı da o kadar güzel olurmuş. Sabır biraz daha moral bozmayın şu an duyumlara da çok itibar etmeyin olup olmayacağını bir tek Allah biliyor
-
@pomak haklısın dostum her zamanki gibi. Geçen alımda da maliye Bakanlığı son bi haftada kesin duyumlar çıkmıştı. Bilmiyorum göreceğiz
-
bu ne ya simdide 15 mart mi diyo duyumcular hani 15 subatti milleti kuyumcu ali riza emmiyi bekleyen kemal sunala cevirdiler 15 mart olunca nolacak 15 nisanmi boyle boyle kpss yemi itelionuz napionuz
-
Bir de şu içimizde 2017 kpss ye göre hareket edenler, ilan şu zaman gelsin bu zaman gelsin diyenler size şunu söyleyeyim: ( eğer varsa) benim 4. Yılım mulakatlardan elendim, vırgulle kaçırdım bazen mesela 7. Promosyon sgk ilanında puanın 77 kusurdu 78 kusurle kapadı. Askerde ceko çalıştım 81.3 çıkardım puanı iyi bir mülakat cepte dedim 82. 1 ıle kapadı. (bir çok arkadaş bunu yaşadı)
Yani sözüm şu durkı bu süreç öyle sizin planladığınız gibi olmuyor. Sen bugün köstek olursan yarın destek bulamazsın bunu unutma. Bu süreçte senden daha önemli etkenler var. Gel bugün destek ol bize birlikten kuvvet doğar. -
Küfür etsek biz suçlu oluruz. Hey Allahım
-
İlan milan geleceği Yok yeter be bıktık artık!
-
Şuan için bakan ve yardımcılarının en öncelikli konusu referandum propagandası. Hiç öyle önüme gib in kadro talebi geldi imzalayalım derdinde olduklarını düşünmüyorum. Ben şahsen 15 aydır ilanın gelmemesini,İİBF'lilerin gelmeyen ilanlardan mağdur olduğunu,bunu dert edindiklerini sanmıyorum.Maliye Bakanlığı çevresindeki sorunlara aşırı duyarsız bir görüntü çizdi bugüne kadar.
-
Sakin olmamız da fayda var gelmeyecekse yapacak bir şeyimiz maslesef yok hep dediğim gibi 1. Ağızdan bir şey duymadıkça inanmamanız. Refarandum var yani gelmesi olası gelmezse Kpss var bu yüzden kaçırmamak lazım treni. Bizler etkinliğe tweetlere devam edeceğiz ilan gelirse alım sayısı yüksek olmalı. Arkadaşlarım kızmasın ama aldğınız duyumlar sizleri çalışmaya teşvik etmek için bile söylenmiş olabilir. Doğruluk payı da olabilir. Ama hiç bir yerde hazırlık hareketleri göremiyoruz. İlla ki atılan tweetler görülüyordur. Bir siz değilsiniz ne adamlar var tanıdıklarını sokup bilgi almışlardır. Sadece sabredin ve çalışmayı bırakmayın.
-
@ddguy neytullah a sorup bilgi alın yoğun olduğum için ilgilenemiyorum
-
@kürşad kardeş sana zahmet arkadaşına tekrar sorsan mart da ilan fln diye söylüyorlar böyle birşey var mı acaba bi öğrenir misin
-
Acaba yerimizde kendileri olsaydı ne yaparlardı, nasıl yaşarlardı, hiç acimiyorlar
-
gençler bi gelişme bi duyum var mı bugün giremedim nete
-
@aylin-yılmaz var ilan 14 Martta gelecek yazmış biri 14 Mart gelince de 15 nisan olur o
-
@Jakuppp sordum dostum o bu ay içinde diyor yine.. Kim nerden çıkarıyor diyor da. Bakan bi şey demedikçe ben kesin demiyorum artık. Çünkü yoğurdu üfleyerek yiyorum. Güvenim azaldı. Çok farklı duyumlar var hem bakan da hala net bi şey demedi
-
@aksaçlı heh tam beklediğimiz oldu demek ki şaşırmadık o 15 mart olur 15 nisan olur 15 mayıs olurr
-
asılsız duyumlardan,gerçekleşmeyen duyumlardan,gib'in ws kurumların bizi görmezden gelmelerinden bıktım artik.ders çalşmaktan soğudum iyce kitap yüzü dahi açmıorum.kpssye girsekte değişen hiçbirşey olmayacak çnkü biliyorum.artık özele yoneliyorum yeter.
-
Arkadaslar ilan milan gelecegi yok oturup kpss calismak en mantiklisi. Ne anladim martta gelen ilandan mayista kpss var zaten artik sogudum ya guydan.2yil bekledikten,hergun kutuphaneye git gel gece gunduz calistiktan sonra bosverin mali hizmet vmy olsun guyda onlarin olsun bu nasi iş boyle.
-
toparlanıp gelecek kpssye odaklanalım artık biz zaten yüksek almıştık daha yüksek alırız elbet o ilan illa ki gelecek puanlarımızı daha da yükseltmeye bakmalıyız artık
-
@kubraguy içimden geçen ne varsa yazmışsın
-
Pareto da umudu kesmiş heralde guy dan ondan da ses çıkmıyor artık