2016 Aralık GUY Sınavı
-
@guyumgeldi bizden alıp başka bakanlığa veriyor hocam bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
-
Mehmet Şimşek İİBF liyi anlıyordu. O bari duysa sesimizi. Sonuçta maliyeden sorumlu B bakan yardımcısı
-
özel bi bankanın mulakatına çağrıldım bir kaç ay önce.ama duyumlar artınca gitmedim.bir umut ders falan başladım.ama elde var sıfır.bunu bize yapmaya hakları yok. kadroda ilanda istemiyoruz.bir çıkın ufak bir açıklama yapın bizimle ilgili sonrada ne haliniz varsa görün.bir ülkenin istihdam sorunu eşit bir şekilde çözulemiyorsa yaparmıosan bırak yaa.mehmet simseke ihtyacımız war.
-
@aylin-yılmaz ben hala iddaliyim 28 mayıs bizim için tek ve kesin tarih ...
-
@guyumgeldi o kadar talep ve o kadar istek dilek karsisinda bakan ciktigi tv programlarinda eline verilmis olan kagifi okumaktsn baska bisey yapmadi ki arti bizim sesimizi sagir sultsn duydu ama ne hikmetse sayin bakan sayin ozel kalem muduru ve gib yetkililer gormedik.duymadik bilmiyoz seklinde davrsniyorlar anlamis degilim artik ilani biraktim maliye bakanliginin ust duzey yetkilileri de ve sayin bakan kabinde degisiigi ile gorevden alinsin
Ne diyelim magduruz da magduruz -
@ddguy valla ksrdesim ne diyeyjm ki her sinav da saibe 2016 kaymakamlikta bjle saibe var kpss 2017 de olmayacagi ne malum ama surasi gercek gidisat iyi degil
-
@minikguy bi insana yapilacak en kotu sey onu belirsizlikte birakmaktr ya burdaki insanlarn yas ortalamasi 27-28 herkesn hayata dair plani var onunu goremeyen insan ne yapsin cik de ki sinav temmzda agustosta olacak onada razi olur duruma geldik artik yeterki onumuzu gorelim belirsizlik kalksin
-
@Nasip tabi canim mehmet simsej ile ali babacan bu isi biliyordu
Sayin bakan kagit uzerinde rakam acikliyor tuik misali -
Kimse artik duyum paylasmasin yeter biktik yaw bu nedir eylul ekim kasim.... subat dedik simdi mart basladi ..
-
@guyumgeldi maliye bakanliginin kedndisi belirsizlik gibtekiler ne yaptigini bilmiyor vmycilerin mufertislikleri elinden alinmis mayista yeterlilik var diyolar kurum resmen yonetim yonunden iflas etmis durumda benim.merak ettigim o vmy yeterlilikleri veeilirken sayin bakan mustesardi simdi noldu da hersey altust oldu alimlar belirsizlesti yeterlililer iptal oldu
-
@rosebud06 ben martı geçtim hocam artık eylül ekim demelerini bekliyorum Marta da bi şey kalmadı yani
-
bir tek biz duyuramadik sesimizi.
-
Ben yillarca sinava girdim ve feto serefsizleri yuzunden puanlarim eksik hesaplandi kurum sinavkarinda saibe oldu o donemlerde yine bu burokratlar vardi magdurdum yil 2017 yine ayni burokratlae var yine magduruz ustelik elimizde puanlar oldugu halde magduruz
Allaha havale ediyorum ben yenilen haklarimi hakkimi mahser zamani soracagim insallah -
- girişim olacak her sene biraz daha az çalışmaya başladım aldığım puandan daha yüksek alacağımı sanmıyorum çünkü yarısını bile çalışamadım bu belirsizlikler yüzünden ne güzel duyumlarımız vardı onlar sayesinde 1-2 haftadır yine çalışmaya başladım fakat belirsizlik yine aldı başını gidiyor herkes üstüne alınmasın ama bu kötü niyetli insanlara çok küfrediyorum 15 aydır tarih veriyorlar ilanın falan geldiği yok duyumlar arttıkça ilanın geleceğini anlardık önceden şimdi troller yüzünden her duyumda biraz daha umudum azalıyor şubat 2. haftası diyorlardı şubat 2 haftası oldu ilan gelmedi hemen martçılar geldi yazık valla yazık
-
Arkadaşlar ben öyle çok motive edici konuşabilen biri değilim. @Serkan01 arkadaşımız beni de etiketlemiş onun dediklerine destek olmak için ben de birşeyler söyleyeyim.
İlk defa 2016 yılında 30 yaşımdan sonra sınava girdim. Özeli bırakıp geldim. Gına gelmişti çünkü. Hem çalışıyor hem sınava hazırlanıyordum ki baktım olmayacak işi de bıraktım son aylarda. İyi kötü 85 üstü puanlar aldım. Hedefim daha yüksekti ama olmadı. Şu süreçte topu topu 2 sınava girebildim ki beklediğim hiç bir yer alım yapmadı.
Yüksek puanlar almak istiyordum çünkü referansı torpili olmayan bir adamım. En azından bir çok sınava girmeyi şansımı arttırmayı istiyordum o da olmadı.
Yılmadım. Kpss 2016 bitti 1 ay sonra ders çalışmaya başladım. Aralıksız ki hala devam ediyorum çalışmaya. Kurum sınavlarını düşünerek değil KPSS 2017 düşünerek başladım. Çünkü bi baktım bir yeri kazansak bile kesinleşmesi atanması kpss sonrasına kalacak ki kazanacağımızın garantisi de yok. Arada kurum sınavı gelirse de hazırlıklı olurdum.
Bu yaştan sonra ve deneyimlerimden sonra önerebileceğim tek şey şu. Hayıflanmanın kimseye pek bir faydası yok. İnsan önüne bakmalı. Kpss'yi es geçmeyin ilan gelmezse bu sene, ki beklentim kpss öncesi geleceği yönünde, KPSS 2017ye hazırlık olur.
Bence hazırlıklı olun ve bu sene sınava girin. O referansı olan adamlardan daha yüksek puanlar alın ki sadece referansına güvenen adam sınava bile giremesin.
Bu sene alım olmazsa seneye daha çok alım olacağını sanan insanlardan büyük ihtimal daha yüksek puanlar alacaksınız. Ve onlar o zaman yakınacaklar alım olsaydı da bunlar önümüzden gitseydi diye.
Hayat kimseye acımaz, önünüze bakın. KPSS'ye çalışın. İlan gelirse hazırlıklısınızdır. Gelmezse dünyanın sonu değil ya! Rızkı veren Allah'tır.
Bir çoğunuzun sosyal hayatta yaşadığı şeyi ben belli bir yaştan sonra hele hele eskiden çalışan para kazanan biri olarak yaşıyorum ki inanın benim için daha zor. Bunlar kesinlikle bahaneniz olmamalı aksine sizi kamçılayan unsurlar olmalı.
İnşallah ilan gelir de atanırız sırf bu sefer KPSS puanını atandığımız için keyfimizden kullanmayız.
Herkese iyi çalışmalar, ben iktisada dönüyorum. Hepinize kolay gelsin
-
@Serkan01 hocam Allah senden razı olsun yazdıklarını okuyup bir beş dakika düşününce bir rahatlama bir ferahlama geldi kalbime ama bu gib e yazmama mani olmadı tabiki bundan sonra dediğin gibi çalışmalarımı kpss ye yönlendiriyorum eğer ilan gelirse de hoş bir sürpriz olur şu saatten sonra benim için. Üşenmeyip o kadar yazdığın için de ayrıca teşekkür ederim benim için çok anlamlı ve değerli bir yazı sağolasın
-
Arkadaşlar birisi bir şey diyor hemen karalar bagliyosunuz yapmayın bunu . Birisi demis martta gelen ilani ne yapayim tamam martta gelince o girmesin . ILAN GELECEK ders çalışıyoruz!!
-
@velibaskal hocam siz demiştiniz dime hazırlıklar başladı diye gib de ... İnşallah bekledigimize değer sayi 2500 ve üstü olur... Önemli olan sınav zmani değil yeterki kpss öncesi gelsin ve yüklü bir alım olsun
-
@yetkili-AĞAbey kardeşim sayı hakkinda hic bir bilgim yok ama hazırlıklar tamamlanmak üzere demiştim.
-
@velibaskal inş dediğiniz gibi olur