2016 Aralık GUY Sınavı
-
@guyan-gelmiş inş alırlar 3000 kişi daha kurtulur
-
@bombiksmori emretme havası niye olsun güzel kardeşim ben rica ettim sadece gayet nettim lütfen ama. Bunu düşünüp yapmak da sizin elinizde yapmamak da. @niloya bakın sizden rica ettim ortamı germeye gerek de yok. Ancak GUY 2016 başlığına girdiğimde sayfalarca evlilik muhabbeti okumaya mecbur muyum ben? Ben buraya ilanla ilgili bişey yapılacak mı twitter etkinliği var mı kaynaklardan ne konuşuluyor diye giriyorum oysa ki. Evet tmm bi kaynaşma olmuş arkadaşlık bağları oluşmuş. Peki Allah rızası için lütfen söyleyin benim cümlelerimden hangisinde kaynaşmayın arkadaş olmayın siz rakipsiniz siz diye bir ibare çıkarabildiniz?? Elinizi vicdanınıza koyun lütfen ben öyle bişey dedim mi? Şimdi elinizi bir daha vicdanınıza koyun benim yerimde olsanız foruma her girdiğinizde sayfalarca farklı muhabbetler okusanız siz de biraz daha duyarlı olunması için rica etmez misiniz?? Genel olarak ülkemizde farklı fikirlere pek saygı duyulmadığı gibi forumumuzda da aynı şekilde tepkiler verilmekte galiba. Bunu bir çok kez farkettim ki buraya ARKADAŞLAR BURASI MUHABBET YERİ DEĞİLDİR DİYEN HERKESİ bizim gibi düşünmeyen bizden değildir mantığıyla linç ediyorlar bazı arkadaşlar. Ama bence birbirimize karşı biraz daha saygılı biraz daha anlayışlı davranabiliriz. Kendimizi karşıdakinin yerine koyup ne demek istediğini anlamaya çalışabiliriz. SON OLARAK BEN SADECE RİCA ETTİM BUNU DÜŞÜNMEK DE YAPMAK DA SİZİN ELİNİZDE YAPMAMAK DA. HEPİNİZE AYRI AYRI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. İÇİMİ DÖKTÜM RAHATSIZLIK VERDİYSEM ÖZÜR DİLERİM HERKESTEN.
-
@saay hocam tamam sakin olun başlığımızı açtık sorun kalmadı sizi de bekleriz:)
-
Çok sevgili kader arkadaşlarımız. Daha fazla vaktinizi alıp hakka girmemek adına goy goy başlığımız ayrı olarak açılmıştır. Gelip stres atmak isteyen herkesi bekleriz. Kapımız herkese açık:))
-
@bombiksmori gelirim tabii ki neden gelmeyeyim
-
@saay gelin tabi neden gelmeyesiniz:)
-
@saay size kaynaşmayın rakipsiniz dediğinizi iddia edecek bir şey demedim.Malesef ülkemizde insanlar saygıyı,sevgiyi,hoşgörüyü hep başkalarından bekliyor.Valla okumak zorunda değil kimse etkinlikler için Neytullah Andıç'ı,kaynaklar için kaynak başlıklarını takip etmek buraya gelip rica görünümlü büyük harflerle yazılmış ikazlardan daha mantıklı olabilir.Burda ki insanlardan beklediğiniz saygıyı,hoşgörüyü siz göstermiş olursunuz hemde:) neyse ki başka sayfa açılmış kurtuldunuz adınıza sevindim:) arkadaşlar hoşgörü beklemek yerine,kendileri hoşgörü göstermiş sağolsunlar:) hayat karşı taraftan bişeyler beklenildiğinde inanın çok yorucu.Sağlıcakla ve esen kalınız.
-
Arkadaşlar 16:15 itibariyle gib başkanlığı Ankara ilini aradım. Erzurum'dan da aradığımı söyledim. Alım olacağı haberleri var dedim lütfen bilgi verir misiniz diye, karşıda ki kişi şu an hiç bir çalışma olmadığını siz ne kadar biliyorsanız biz de ancak o kadar biliyoruz dedi. KPSS den önce gelir mi peki ısrarla dedim. Sanki olma ihtimali zor dedi. Hayaller vergi dairesi memuru olmak, hayatlar Erzurum'un karlı sokakları;)
-
Gece yine Tgrt ye yazcaz gençler
-
Silindiii..
-
@Atauni25 telefona bakanlar ağız birliği etmiş gibi ordan bilgi vermiyorlar. Onlarda sekreter normal memur
-
Arkadaşlar forumda bi karamsarlık havası var guy ilanı gelmeyecek diye. Cidden çok korkmaya başladım inanmaya da başlarsam iyice umutsuzluğa kapılacağım.
-
@keynesin-amcası belki de hiçbir şey fark ettirmeyip sonra sürpriiizz diyeceklerdir iyi niyetim kurusun
-
@canaycan yenisin galiba ins oyledir şubatta bitsin de ozaman hersey netleşir
-
@keynesin-amcası guyda yeniyim evet çok mu belli oldu bekleyelim bakalım
-
@meltem_90 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaslar numerus ve cengizhan dogruyol maliye cıkmıs sorular kitabının temiz fotokopisini 20 tlye satıyorum ptt ile de 3.5 tl ye yollarım almak isteyen varsa facebook um kapatılmıs oradan yazamadım..
Bu kitapları isteyene pdf atarım fotokopisi 12 tl olan kitabı 20TL'den satmak hangi etiğe sığar
-
Eğitimdeki arkadaş gel seni sokarım ben içeri diyo acaba gitsem mi napsam gib'e
-
@Rorschach159 12 tl mi hangi kitapcıdaymıs o mesaj attılar satıldı zaten her seye muhalefet olmana gerek yok
-
@meltem_90 numerus 900 sayfa 900/4*75 yaptığın zaman 16 tl çıkar
-
@Rorschach159 numerusun yeni basımıydı 1100 sayfalık. Ve iki kitap bunlar. Her neyse daha fazla yazmıcam dusunmeden yorum yaptıgınız yine ortada..