2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Rorschach159 resmen yazmak için yazıyorsun.. etkinlik yapmakla ne kaybedeciğz var mı kaybedecek bişey.. arkadaş söyle varmı? adamlar 1 oy almak için köy köy mahalle mahalle dolanıyor 130 bin kişinin girdiği sınavdan medet ummazlar mı ?? hadi müffettiş ve diğer kadrolar pek etkilenmez siyasetten.. ama guy bu binlerce alım yapan bir sınav 3000 kişi demek 20.000 kişiye ekmek kapısı demek ailelerye beraber daha da artar..
-
Ankarada olan arkadaşlar çözersek bu işi biz çözeriz başka ihtimal kalmadı bir gün belirleyelim ve kapı kapı gidip soralım en azından birilerini harekete geçirebiliriz.
-
@yetkili-AĞAbey Hocam haklısın. Kaybettiğin şey zaman senin için önemli değilse ben orasını bilemem ama guy ihtiyacı var kuzenim İstanbulda şuan geçen konuştuk evrakları kendim koyuyorum dolaplara guy yok deli gibi ihtiyaç var diyor Samsunda arkadaşları var onlarda aynısını söylüyor. Bi düşün 2016 soruları çalınmış 15 Temmuz olmuş puanlar 1 yıla düşmüş. Tesadüf mü bu kadar şeyin denk gelmesi???
-
Hayır ben anlayamıyorum şu ilanı şimdi vermek varken mesela ağustosta vermenin ne gibi bir avantajı olacak. ? Ben umutluyum arkadaş mantıklı olan seçim önce gelmesidir. yoksa yazın gelmesinin hiç kimseye bir artısı olmaz. Siz çalışmaya devam edin moral bozmayın arkadaşlar.
-
@aynas gidelim toplanalim bakalim kac kisiyiz napabiliriz kimleri taniyor kimlerle iletisime gecebiliriz en azindan yazamadiklarimizi konusur belki bi yol buluruz
-
@Rorschach159 2016 soruları mı çalınmış nerden bu bilgi?
-
@renkverlan hocam @10sanli kardeşim bi ara gidelim demişti nerelerdeydiniz o zaman yahu sadece bi kişi bulabildigi için gidememisti tekrar bi konuşun isterseniz
-
-
Kürsad arkadasiyla kavga etmeye gitti heralde ses seda cikmiyor
-
@ddguy daha baska bi arkadas yazdiginda zaman mekan onemsiz demistim velev ki o zaman yazmamis sayalim her ileti gorme sansim nedir ne olur lutfen daha dikkatli yazalim anlik gordugum iletiye cevap yaziyorum kabul eden varsa yer belirlesin
-
Epey sayfa ilerlemiş yazılanları okumadım arkadaşlar önemli bir şey yoktur herhalde gece #Günbiterken tagıyla yine tweet atmalıyız tgrt için. İki gün önce maliye bakanlığında emekli bilmem faln filan müdürüne sordurdum moral bozmak için demiyorum ama bankalar bankacılıkla ilgili alımlar olcak dedi gelir uzm yard için de refarandum sonrası olabilir dedi. Ama tabi ben dikkate almadım çünkü refarandum dediğimiz şey Türkiye ve iktidar için oldukça önemlidir bu yüzden tek hamle ilana çıkacaklardır her zaman dediğim gibi alım sayısını yükseltmek için biz burdayız demeli
-
Valla aynen biara ben burdan demiştim ankaralılar birleşelim bişeyler yapalım istiyosanız gidelim diye kimse sesini cıkarmadı @renkverlan
-
Ankarada olanlar ses versin 2-3 kişiyle olmaz bu iş birlikten kuvvet doğar birilerinin dikkatini çekmek istiyorsak tam zamanı.
-
İlanı almalıyız kpss öncesi puanlar yanmadan herseyi yapalım
-
@10sanli tamam kardesim kusura bakma ozur dilerim ama mesele o degil niye isi yokusa suruyosunuz 2 kisi 5 kisi kac kisi oluyorsak toplanalim herkesin yaninda muhakkak bi arkadasi vardir benim yanimda 3 kisi var sayiyi arttiribiliriz asil meseledr kalalim
-
ankardakiler siz birleşip gibe gittiğiniz gün bizde twitterda tag satın alıp dikkat çekelim ordan hem gittiğinizde twitterda arkadaşlarımızda yazıyor dersiniz ordakilere
-
iibfliler gelir idaresinde gibi bir tag açarız tagı satın alan arkadaşa soyleriz o saate alır daha etkili olur
-
Millet şu an kavga zamanı değil nolur rica ediyorum sert ifadelerden kacinalim üstümüze düşen ne varsa yapalım @keynesin-amcası aynen hocam gün belirlensin bizde tweeter dan yardiralim bence mantıklı bi fikir @john-nash hocam sen ne dersin neytullah la konuşabilir misin tekrarlasak bu işi
-
tamam kardeşim önümüzdeki hafta haberleselim gidelim uygun mudur? @renkverlan
-
@10sanli hocam günü belirleyin buraya da yazın bizde Tweet atalım