2016 Aralık GUY Sınavı
-
En çok beni yakan şeylerden biri oydu verdiğim bilgide mahcup eden bakan tamam sen sorma neredeyse her ay adama soruluyor baskıya dayanamadı.. Kesin dediği için yazdım buraya ben hala bakanın net olduğuna dair bilgi alıyorum.. Tahmin referandum öncesi ilan sınav sonra herhalde. Bu sadece tahmin. Başka açıklama yok. Bu hafta da gelmezse öyle olacağı garanti olur. Niçin böyle yapıyor anlamış da değilim. Herkese başarılar
-
@John-Nash doğru kardeşim ama pareto nun söylediğinde n anladigim hersey hazır ilan için bakan onayı gerek gibi. Zaten gibin mevzuatı ilandan en az 45 gün sonra sınav diyor. Yani olay bakan nin onayı gibi. Birde hissi birsey söyleyeceğim ki genelde olumsuz bakmama rağmen bence gelecek inşallah kpss öncesi bi Guy göreceğiz.
-
Arkadaşlar gibin kurallarla işi yok bugün ilana çıkıp yrn sınav yapıyorım derse yapar adamlar hala kendi içlerinde yoğuruluyor ama bzm için referandum öncesi ilan vermek zorunda olduklarının da farkındalar 130 bin kişi bekliyo her ailede en az 4 kişi olsa düz hesap 500 bin kişinin oy kaybının olacağını az çok kestiriyor olmalılar ve martın ilk ya da ikinci haftası kanatimce ilan gelecek.İki aylık hazırlığa ihtiyaçları yok ztn 1000 kişilik alımı iptal etmişler en azından onu sürerler önümüze ki inş öyle olmaz.Kaldı ki @paretowilfredo nun da yapaleceği bişey yok şu an da çünkü gibteki kimse kesin konuşamıyor başk yardrı bile biz bişey yapamayız diyorlar her şey bakanda bitiyor.Hakkımızda hayırlısı
-
@jevons yok kardeşim bundan önce öyle bugün ilana çıkıp 1 hafta sonra sınav demedigi gibi yine demez önceki tüm alımlar a bak ilanla sınav arası en az 7 hafta. Neyse ki sorun o değil sorun sınavın olmayışı.sayın bakan kabine ye geldiğinden beri gib in sanırım bi avukat alımı dışında bir alımı yok. Ne diyeyim Allah hepimize sabır versin. Elde puanlarla beklemek çok zor.
-
@jevons 130 bin az dedin dostum 500.000 kişi bekliyor bu sınavı aileleriyle birlik 2 milyon insan eder. 2 milyon kişinin hayır verdiğini düşünmek bile istemezler herhalde
-
Arkadaşlar külliye ye mi gitsek yani benim anladığım bakan ilana çıkmak istemiyor lütfen bir şeyler yapalım ben varım
-
@adem-simit ankara da olanlar toplanacak hocam onlara katılabilirsin @10sanli hocam ilgileniyo bu konuyla
-
Hocam külliyeye almazlar bizi @adem-simit maliye bakanlıgına gitmek bence daha mantıklı
-
külliyede açıklama dahi yaptırmayabilirler
-
@ddguy tamam ama ben diyorum ki gib falan değil yani sözü geçecek birine gidelim . Cumhurbaşkanımıza mektup yazalım
-
@10sanli Külliyeye isteyen herkesi alıyorlar taleplerinizi yeter ki akıcı bi dille anlatın ve ikna edici olun
-
@10sanli öyle mi diyorsun doğru. Ben artık gerçekten dayanamıyorum bu haksızlığı kaldıramıyorum çok vakit geçmeden yapalım BU HAFTA HATTA.
-
-
@Çağrı-Nicholson ben oraya gitme taraftarıyım çünkü oradan gelecek talimatların yaptırıcı gücü var.
-
Çağrı kardeşim dün onu düşündük biz ama baya önceden randevu almak gerekiyomuşki şuan da sayın cumhurbaskanının gündemi baya yogun
-
@jevons ben de martın ilk iki haftasında gelebileceği yönündeyim ilanın bu kadar bekledim üç hafta da beklerim .ilan gelir diye umuyorum
-
Arkadaşlar ben mobilden kullanıyorum. Forumda özel mesaj nasıl atılıyor?
-
@WilliamNiskanen mesaj atmak istediğin kişinin profilini aç orda mavi üç nokta var ona tıkla kişiyle sohbete başla seçeneğini seç hocam i
-
@aycan çok teşekkür ederim hocam.
-
Toplam gelir uzman yard sayısı 7004 dolu kadro
Toplam kadro (serbest kadro) 9800(küsürat) 1800 civarı boş kadro var;izne ihtiyaç duymadan alım yapılabilecek kadro sayısı. Alım var deseler sınav işlerine 1 ayda sınavı hazırlarlar.