2016 Aralık GUY Sınavı
-
Simdi bi aciklama yapsalar kpss sonrasi alim olcak diye biz ayaklaniriz. Oyuzden aciklama yapmiyolar bence . Alim 2017 puaniyla olcak sanirim.
-
@busus 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Simdi bi aciklama yapsalar kpss sonrasi alim olcak diye biz ayaklaniriz. Oyuzden aciklama yapmiyolar bence . Alim 2017 puaniyla olcak sanirim.
Biz kim ayaklanmak kim?? Daha twittrda birlik olamadık hani etkinliklerde kaç kişi twtt atıyor
Bize" Vermiom kadro çıkmıyorum ilana"dese oturur sadece facebookta birbirimize ağlarız
Sonra etkinlik olarak kitap çekilişlerine katılırız
Nisan gibi kpss başvurma başlar harçlardan yakınırız oooooo daha çok ağlarızHa birde bu 2015 ve 2016 puanı iyi olmayan ve yeni 2017 kpss ye gircek olanlar ilan gelmesin diye gece gündüz bencilce dua ediyorlar onuda biliyorum.
-
Twitterda TT olmaya calismak bu saatten sonra vakit kaybi. İlan gelene kadar her gün herkes 5tane bakan ve CB yi etiketleyip yazarsa mesaj ulasmasi gereken yere ulasir, diye düşünüyorum. İlla para verip gündem satin almaya gerek yok. TT olmak isterken fazla sitem ile derdimizi yanlis anlatan arkadaşlar oluyor. Günlük tweet ile marta kadar baski yapılabilir. Ve bence bu konuda tugrul kocer ile iletişime geçilebilir
-
Arkadaslar aksamki etkinliğe tam katilim yapalim . Bence tag da sinava giren 130000 kisinin durumu belirtilmeli birde lutfen saygi sevgi cercevesinde cumhurbaskanini etiketleyelimki bize ancak o derman olur yoksa digerlerinden bise cikacagini sanmiyorum
-
@kpsshobimdir hocam ulaşma imkanın varsa ulaş tuğrul hocaya
-
Tabi ben rica edecegim @ddguy birden fazla kişi ile istersek kirmaz hocam ama
-
@kpsshobimdir tamam hocam nereye yazılması gerekiyosa ayarla sen herkes katılım gösterir burda
-
Bizlere alım yapılmıyor ülkedeki fakirlere işsizlere yardım edilmiyor Suriyelilere vatandaşlık verilmeye başlanmış bugün Suriyeli kadar değiliz
-
akşam etkinlik kaçta
-
@ceybru 8 de sanırım
-
Suriyelilere vatandaşlık veriliyor mu harbi ya referandum u garantiye almaya çalışıyorlar galiba
-
@kpsshobimdir tugrul hoca twitterdan attigim mesaja dahi cevap veriyor mutlaka yardim edecektir
-
Adamlar kendi milletinin sorunlarına değil elin Suriyelilerin derdine düşmüşler.Yazık...
Biz de ilan kovalayalım burda. -
@Serkan01 hocam dediğiniz gibi bir metod etkileyici olabilir, bu konuda kafa yormak fena olmaz. Hatta güzel bir karikatür bile yapılabilir, biz de bunu haberleştirerek katkı sağlayabiliriz. Bütün gruplarda bu karikatür ve haberin reklamı yapılır, bu sayede büyüyerek gerekli yerlere ulaşabilir. Bu konuda TY ekibi olarak bir beyin fırtınası yapalım.
Etkileyici bir karikatür yapabilecek arkadaşımız varsa bunu görsel olarak kullanıp, çok net ifadelerle de talebi gösteren bir haber oluştururuz.
-
@Antimülakat Kendi çevremde bu konuda yetkin birisi yok ama araştırmaya soruşturmaya devam edecegim en küçük gelişmeden haberdar edecegim sizi siz de benimle paylasırsaniz cok memnun olurum.
Arkadaşlar bu kadar kişiyiz illa ki birileri vardır bu konuda yetenekli arkadaşlarımız duyarsız kalmayın lütfen..
-
Biz bir haber yapalım yine ama haberi yapmak yetmiyor arkadaşlar, haberin dağıtımı konusunda yardım edebilirseniz, bütün gruplara vs. dağıtımını sağlayabiliriz. Bu sayede daha çok yankı yaratacak bir haber haline gelir. En azından kopyala yapıştır ile de çoğaltabiliriz. Bunun için fikir birliğine ulaşabilirsek haberi yazalım. Şöyle hem mağduriyeti hem de talebi ifade edecek bir haber ne dersiniz? Dağıtım konusunda destek olunacaksa yapalım yoksa büyük bir yankı uyandırmıyor.
-
Biz bu bakanla alımı 2018 E kadar zor görürüz. Haber paylaşma konusuna gelince bu platformun ilk gayesi iibf mezunlarının sesi olmaktı ama facede haberi görünce paylaşım sayısı 5 i geçmiyor dönüp dolaşıp iş bizde bitiyor. TY bir haber yaptığında bizi ilgilendiriyorsa herkes Twitter face paylaşmalı hatta Twitter'da Cumhurbaşkanı Başbakan hatta mahfi hoca gibi hocaları da görmesini okumasını sağlamamız lazım.
-
@Antimülakat sen haberi yap ben cb danışmanlarına gonderirim ins okurlar
-
@eomer aynen hocam ,, bizim oylarimizin degeri yok sanirim anlamadim gitti surda subatida bitircez kaldi mart ayi artik ortasina kadar geldi geldi daha beklemiyirum yazik gunah ya 2016 puanimiz heba olmasa ortada emek var ,,hayrlisyla mart ortasina kadar gelir insallh ,,
-
Mesele birazda o noktada tıkanıyor, burada daha fazla tık almak gibi bir gaye olduğunu düşünenler, haber içeriğini kopyala yapıştır ile de sağa sola atabilir. Asıl gaye haber olabildiğince çok kişi tarafından görülsün, okunsun, konuşulsun, insanlar tarafından 1,5 yıldır alım yapılmıyor denilsin. Bu sayede kulaktan kulağa tepeye kadar gidecek ve yerini bulacaktır. Birlik olmak sadece twitter etkinliği, grup etkinliği ile olmuyor. Baskı gruplardan biri haline gelen yazılı medyayı da daha etkin olarak kullanmalıyız. Haberi en geç yarın yazalım arkadaşlar, bunun dağıtımı konusunda da artık tekrar söylüyorum link olmadan da atabilirsiniz.