2016 Aralık GUY Sınavı
-
@busus ilan gelince,sınav bitince buralar nasıl olacak merak içindeyim.Ölüm kalım o zaman başlayacak
-
Arkadaşlar Mayıs sonu kpss zaten. Guy sınavı olsa bile referandum sonrası olacağıda malum. 16 sindan sonra nisanda 2 hafta sonu kalıyor ki 23 yada 30 u. Bu iki tarih ten birisinde sınav olur ki tabi olacaksa. Yani ilan için bekleyecegimiz son tarih bana göre Martin 17 si. Bu tarihe kadar geldi geldi gelmedi kpss sonrası artık.
-
@nic39 nisan sonuna doğru veya mayıs başında ilan gelip 2017 kpss sonucu acıklanmadan sınav da olabilir yapmak isteseler her türlü yaparlar da işte..
2016 kpssnin gecerliliği 2017 kpss acıklanana kadar -
@Lex-fori okadar gec yaparlarsa 2017 kpssye girenler ayaklanir
-
@Lex-fori kesinlikle. Ben kpss öncesi nisanda olma ihtimali ne göre bi değerlendirme yaptım. Yoksa dediğin gibi önce yapmak istemeleri önemli olan.
-
@busus onların kafa kpss 2017 de olacak o zaman daha sınav sonucu bile acıklanmadan böyle şeylerle ilgilenmezler
-
@Lex-fori insallah. Bekleyelim gorelim sabir tasina donduk zaten
-
@Lex-fori aynen ben ilk hazırlandığım sene hangi kurum ne ilanı açmış hiç bakmazdım bilmezdim aynı şekilde arkadaşlarımda
-
Hakkımız olana nasıl da yalvarıyoruz yazıklar olsun bize de bizi bu hale getirene de...
-
Bugün Kırıkkalede konferans katılıcakti bazı arkadaşlar gittiler mi
-
@adem-simit yani hacı adam şimdi puanı belli olmamış ne gelceği belli değil. sınavın acıklanmasını beklerken hatırlıyom her gün osym nin sitesine bakıyorduk link acılmış mı diye
-
tgrtye yazıyoruzz gençler
-
@10sanli millet kendini önemsemezken bakanlar onlari neden onemsesin dostum bosver sinirlenme.Kac kez yazdim bende kimse elini tasin altina koymuyor özgüvenleri yerinde olmayan adamlar devlette A kadro meslek hayali kuruyorlarya bu komik.Gidip biriyle konusmak yalvarmak degildir hakkiniz olani isteyemiyorsunuz.Burda soylenip durmakla aman ogretmenleri aliyorlar bizi almiyorlar demekle olmuyor o is.Ogretmenler her yere cikiyorlar haklarini ariyorlar ve aliyorlar.
-
Ne yani öğretmenlere 20000, iibf'lilere bi şey yok öyle mi? Ses ver Türkiye ses ver referandum da oy yok size. Siz inatsanız Bn inatın kralıyım. Hele o ilanlar gelmesin arkadaş ömür boyu oy yok.
-
Arkadaslar biz taleplerimizi içeren derdimizi anlatan bir metin yazsak sonra bunu birisine bildiri şeklinde okutup video kaydı yapsak ve destek olmak isteyen tüm iibfliler bu videoyu başta youtube olmak üzere kullandığı tüm sosyal medya hesaplarında paylaşsa böylece daha fazla kişiye ulaşma imkanımız olmaz mı ? Sesimiz bu şekilde duyulur belki ne dersiniz ?
-
@hayalimsgk mantıklı ve bence çok doğru bir hamle hocam
-
Kelimeler kifayetsiz kaliyor bazen..
-
@hayalimsgk HATTA BU VİDEOYU HAZIRLARKEN BİR ÇOK İİBFLİ ARKADAŞI KULLANABİLİRİZ VE SANKİ SOHBET EDERCESİNE SİTEMLERİMİZİ GÜLER YÜZLE ANLATAN BİR VİDEO OLABİLİR.
-
Maliye bakanı ntv de geri sayım programında. Mahfi eğilmezde programda yazalım Twitter'dan
-
günaydınlaarr... arkadaşlar gib yaşıyor ilan vermiş vergi dairesi müdürü alımı için 60 kişi yakında bizimki de gelir mi ki umut var