2016 Aralık GUY Sınavı
-
@duranvarlık yapilabilecek o kadar cok sey var ki artik.Eskisi gibi ulasilmaz degiller hepsinin instagram twitter sayfalri var ve basin danismanlari her yazilani okuyorlar.Soyle 500 kisi ayni baslikla CB instagram hesabina mesaj atsa illa dikkat ceker.Ama maalesef,sayimiz binlerce olmasina ragmen 500umuz birlesip mesaj atamiyoruz
-
Benim sinirlerim iyice bozuldu ya bu gidişle kafayı yicem nedir bu çektiğimiz yaa
-
yazik oldu aldigimiz puanlara yazik oldu emeklerimize...
-
@yatutarsa kafayı yeme kardeş o kafa sana lazım malum 2017 kpss yakın⊙
-
Arkadaşlar maliye bakanlığının bizim bu alımlarda her yıl yapmak zorundadır gibi bir mecburiyeti var mi yani yönetmelikte falan yazıyor mu?
-
@dlkdr kardesim malesef oyle bir zorunlulugu yok
-
@duranvarlık gormek istemezlerse kimsenin kimsenin yapabilecegi birsey yok
-
Ben de attım da hepsini yayimlamiyorlar galiba
-
Arkadaşlar yazımız hazır, bizden yazıyı talep ettiğiniz doğrultuda yazmaya özen gösterdik. Tekrar söyleyelim mesele yazıyı kaleme almakta değil, bunun yayılmasını sağlamakta. Facebook grubu, twitter, kendi sayfanız vs. mümkün olan her yere yazıyı atabilirseniz bir anlam ifade edebilir ve belki Maliye Bakanlığı tarafından da dikkate alınır. Tekrar söyleyelim, tık derdinde olduğumuzu düşünenler, yazı içeriğini kopyala yapıştır ile de paylaşabilir. Başka türlü Tercihini Yap! çevresinin ötesine geçen bir yazı olmaz, etki yaratması için paylaşımın her yerde görülmesini sağlamaktan başka bir çare maalesef yok. Biz yapılabilecekleri yaptık, gerisi imece usulüne bağlı
http://188.166.61.227/maliye-bakanimiz-naci-agbal-dan-iiibf-mezunlari-kadro-bekliyor
-
Arkadaşlar mümkün olduğu kadar yerde paylaşalım bu yazıyı
-
Bu yaziyi 7 arkadsina gonder dilegin kabul olcak ( sadece mizah amacli)
-
@Aristo76 sınav gelecek gelecek diye ne 2017 KPSS ye odaklanabildim.ne de sınav geldi bu durumda kafayı yeme katsayim 2 ye katlanır
-
Suan aglayacak derecede sinirliyim artik burama kadar geldi referandumda gorur onlar
-
http://tercihiniyap.net/maliye-bakanimiz-naci-agbal-dan-iiibf-mezunlari-kadro-bekliyor Fotoğraflı paylaşalım mümkünse
-
Millet 73 74 le guy oldu biz 84 le bekliyoruz alım yok puan silinecek ne şanssız adamlariz
-
İlanın sır gibi saklandığı sadece askıya çıktığında haberimiz olacağını düşünüyordum ki duyduklarım da o yönde. İnşallah en kısa zaman da ilanı görebiliriz.
-
@John-Nash başka bilgiler var mı peki. Açıkcası ben de senin gibi düşünüyorum.
-
@guyan-gelmiş hocam inşallah olmaz ama ilanın referandum öncesi gelebileceği yazılının da referandum sonrası yapılacağını duydum ne olur yine de bilemem.
-
@John-Nash ilan gelsinde insanlara enerji gelsin kpss sonrası bile sınav yapsalar olur. Görmüyor musun buradaki insanların psikolojini çıkıp biri kpss 2016 puanıyla guy sınavı açılacak demesi bile yeter aslında.
-
@guyan-gelmiş bence yapılan çalışma kpss ye yönelik olmalı gelen ilan ile yapılacak sınav kpssyle yapışık olcak. Ayrıca 2016 kpss puanları anlam veremediğim kadar yüksek 3 senedir a grubunda tecrübem vardı 2016 kpss soruları milletin söylediği kadar basit değildi ilk girenlerin bu denli yüksek yapması sadece bana mı alakasız mantıksız geliyor bilmiyorum.