2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith hakkın var 3 senedir dört duvar arasında yaşıyorum. Annemin ailemin üzülmeleri de başka bir boyut. Kaç kişinin ailesi bunları yaşıyor. Allah belalarını versin başka bir şey denmiyor artık...
-
@miss-smith inşallah , yıllardır süren bu liyakatsızlıklar haksızlıklar yüzünden o malum geceyi yaşadık bir daha aynı hata yapılmaz denildikçe daha mı dibe çöküyoruz nedir
-
@duranvarlık @ddguy bak hala bir adamin yazdigina takildilar yorumlayip canlarini sıkıyorlar.Ya bosverin su yarin ki toplantiya cagri yapsaniza hedeften sapmayalim amac sesimizi duyurmak arkadaslar takmayin onu bunu
-
@miss-smith Yerden göğe kadar haklısınız hocam yazık gerçekten de.Umarım kısa süre içinde sınav açılır da artık gerçek manada biter bunların hepsi..
-
@bonus 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@miss-smith hakkın var 3 senedir dört duvar arasında yaşıyorum. Annemin ailemin üzülmeleri de başka bir boyut. Kaç kişinin ailesi bunları yaşıyor. Allah belalarını versin başka bir şey denmiyor artık...
Doldum taştım artık. Ben masaya oturup ders çalışmaya utanıyorum evde. Ailemin yüzüne bakamıyorum sağolsunlar hiç kırmadılar yüzüme çarpmaladılar cocugum dersaneye yolladık kıtap aldık ne imkan varsa önüne serdik neden kazanamıyorsun atanamıyorsun diye bir kere yüzüme çarpmadılar. Ama ben utanıyorum artık
yeter yeter -
@miss-smith aynı şekilde benimde bir gariban annem var bir gün bile demedi laf etmedi ama her gece ağlamasına dayanamıyorum artık. İniallah diyorum bize yaşattıklarını aynılarını yaşarlar yoksa bizi anlamazlar
-
@miss-smith Niye sen aile yönünden şanslısın. Bi de bunun baskısını yaşatanlar var.Sadece anne baba değil,akraba,arkadaş,sevgili veya takıldığın ciddi düşündüğün biri..Bu işin başka başka boyutları can yakıyor,can..
-
Baskanin gonderisine yapistirdim cevabi. Sinir oldum
Guya ihtiyaç yok hatta fazlası var deyipte insaları kurum içi uzmanlık için etkinliğe çağırmak hakkaten ilginç olmuş. Ben kpss den 85 puan almış işssiz birisi olarak söyluyorum ki bizler dururken kurum içi uzmanlik sinavi ile uzman olmak istenlere hayretle bakiyorum. Cok istiyosaniz uzman olmak girin kpss ye sonra kurum sinavina sonra mulakata ondan sonra olun -
@ddguy ben varim gidelim diyen olursa hazirim bi pankart yaptirip acariz belki ya da gorusmeye calisiriz tamam iibfliler evet icin ilanlar icin gucbirligi icinde diye biseyler karalariz belki
-
@TugayÇ 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Baskanin gonderisine yapistirdim cevabi. Sinir oldum
Guya ihtiyaç yok hatta fazlası var deyipte insaları kurum içi uzmanlık için etkinliğe çağırmak hakkaten ilginç olmuş. Ben kpss den 85 puan almış işssiz birisi olarak söyluyorum ki bizler dururken kurum içi uzmanlik sinavi ile uzman olmak istenlere hayretle bakiyorum. Cok istiyosaniz uzman olmak girin kpss ye sonra kurum sinavina sonra mulakata ondan sonra olunEline sağlık
-
@TugayÇ nereye yazdın ben de yazıcam o istedikleri unvan için bizzat hakkı olanların gece gündüz çalışıp emek harcadıklarını görsünler
-
@TugayÇ gib başkanı mı bunları yazan?
-
Twit atıyoruz beyler bayanlar başlıyoruz.
#Günbiterken tagına TGRT Haber hem yayınlıyor hemde okuyor.
-
@renkverlan çok şükür ses verdin hocam bence büyük fırsat ama katılım yok kimseden ses çıkmadı
-
Arkadaşlar bence sakin olun. O sınav uzun süredir açılmıyor. Sayın ağbalın döneminde de açılacağını pek düşünmüyorum açıkcası. Çünkü sayın ağbal geçmişte "düz memurları uzman yaptınız" gibi bi sitemi varmış. İhtiyaç olmaması konusuna gelince. Çevremde bi çok guy arkadaş var özellikle istanbulda. Hem 16 aydır alım yapılmaması. Hem de 5 yılını dolduran 500 civari uzmanın tamamının tayin işleminin yapılmasından dolayı ihtiyaç fazlasıyla var. Bunu kendi çevremdeki guy arkadaşlarım söylüyor.
-
@Şakir aa unutmuşum onu
-
@Kutyler 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@miss-smith Niye sen aile yönünden şanslısın. Bi de bunun baskısını yaşatanlar var.Sadece anne baba değil,akraba,arkadaş,sevgili veya takıldığın ciddi düşündüğün biri..Bu işin başka başka boyutları can yakıyor,can..
cinnet getirenleri anlıcak kıvama geldik
-
vergisaati.com haberi
2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucu alınan a kadro puanların geçerlilik süresi bir yıla düşürülmüştü. Sınava katılan adaylar bu durumun yaratacağı olumsuzlukları düşünmeden çalışmalarını son güne kadar devam ettirdi. Yaklaşık 200 bin kişinin katıldığı alan sınavlarından farklı puan türlerine göre on binlerce aday 80 puan ve üzeri almayı başardı. Bu puanın kurum sınavlarına katılabilme noktasında bir anlamı olduğunu bilen adaylar, sınavın üzerinden dokuz ay geçmiş olmasına rağmen çalışmalara aralık vermeden bugüne kadar devam etti. Hain darbe teşebbüsünün ülkemizde açtığı derin yaralara rağmen, İİBF, SBF, İstatisitik ve Hukuk mezunları açılabilecek kurum sınavlarına hazır olmak zorunda olduklarını bilerek hareket etti ve çalışmayı bırakmadı.A kadro puanların iki yıl geçerli olduğu yıllarda, her yıl açılan kurum sınavlarının çoğu 2016 KPSS sonrası açılmadı. 2016 yılı öncesi KPSS'ye katılan adaylar için her yıl 50 ile 75 arasında kurum sınavı açılırken, 2016 KPSS sonrası açılan kurum sınavı bu sayının çok altında kaldı. Örneğin, 2014 KPSS a kadroları için yeterli puanı almış bir aday, puan geçerliliğinin iki yıl (2016 KPSS sonuçlarının açıklanması tarihine kadar) olduğunu da hesaba katarsak 100'den fazla kurum sınavı açıldığını görmüştür. Oysa, KPSS 2016 sınavında aynı puanı alan bir aday için bu sayı sadece 20 civarında kaldı. Aynı şekilde herhangi bir yılın KPSS sınav sonucuna göre Gelir Uzman Yardımcılığı sınavında ilgili puan türünden 75 ve üstü puan alan adaylar, iki yıl içerisinde en az 2, en çok 4 Gelir Uzman Yardımcılığı sınavına katılabilirken, 2016 KPSS sonucuna göre KPSS P35 'ten yeterli puanı alan adaylar için bir sınav dahi açılmadı.
2016 KPSS sonrası, kariyer mesleklerde yıllarca en çok atamanın yapıldığı Gelir Uzman Yardımcılığı sınavının bir türlü açılmaması İİBF, SBF ve Hukuk mezunlarının mağdur olmasına sebep oldu. Yeni sınava bir kaç ay kalması sebebiyle, adayların umutları iyiden iyiye tükenmeye başladı. KPSS P35 puan türünden 75 ile 90 puan arasında puan almış yaklaşık 15 bin adayın puanı hiçbir Gelir Uzman Yardımcılığı sınavına katılmadan yanıyor olması, adaylar üzerinde derin üzüntüye sebep oldu.
Yazının tamamını okumak için:
Kaynak http://tercihiniyap.net/maliye-bakanimiz-naci-agbal-dan-iiibf-mezunlari-kadro-bekliyor -
@ddguy denerim bi olmadi tek basima bakalim yarin ola hayrola insallah birileri ile gorusme sansim olur
-
@miss-smith Keşke gelmeseydik, gelmemeliydik.Biz geldik, bizden sonrakiler geçirmemeli..Çok köklü bir değişime ihtiyacı var personel alım sisteminin çoook!