2016 Aralık GUY Sınavı
-
Canaycan guy için mi dedi
İnsan kaynaklari alım planı yok dedi:( -
@fasa arkadaşım insan kaynakları alım planı olsa dahi söylemez öyle olsa ilana çıkmaz herkes arayıp haber alırdı. Kadro mevzuna gelince bakanlık alım yapacak yakında dedi o sırada çok detaylı konuşamadık ama sen çalışmalarını sakın bırakmadedi ama vmy için erken bi zaman dilimindeyiz Guy olduğunu tahmin ediyorum
-
@AbuZiTTin vay Arkadaş torpilli ilan ettiniz hemen ya bunu söyleyen şahıs uzman altı üstü milletvekili olsa bi de dayım olsa ancak bu muameleyi hak ederdim heralde
-
İnsan kaynakları dairesine tanıdık vasıtası ile sordurdum alım planı yok dedi ama benim için çok önemli tek şansım inşallah mucize gerçekleşir ve ilana çıkar
Çok teşekkür ederim -
@fatoship vallahi bilmiyorum zamanını bana bilgi gelmedi hatta ben bu haberi zaman belli olduğunda verecektim ama arkadaşlara çalışma azmi gelmesi için bi çıtlatayım dedim
-
@fasa 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
İnsan kaynakları dairesine tanıdık vasıtası ile sordurdum alım planı yok dedi ama benim için çok önemli tek şansım inşallah mucize gerçekleşir ve ilana çıkar
Çok teşekkür ederimtek ekmeğimiz ''umut'' yazmayın şöyşe şeyler. Emek verdik ve sabır dua aşamasındayız şuanda. olacak inşallah.
-
@fasa rica ederim ne yaptım ki
-
OFF Çok sıkıldm artık gerçek bir ilan görmek istiyorum duyum falan değil inşaallah 15nde gelecek
-
Abartmayin arkadaslar eninde sonunda gelecek bu ilan. Temizlenmeyen bir komisyonda mulakata girmektense bırakın kimi ihrac edeceklerse etsinler ve bizde o zamana kadar calisalim. Tekrar yapmak bisey kaybettirmez . karamsar olmak için çırpınan insanlar var ve bunu gorup kullanmak isteyen cok insan var. Alım yapilmamasi gereken hic bir durum yok. Eylul veya ekim de ilan gelmek zorunda da degil. Önceki süreçlerde olduğu gbi kasimda da gelebilir. Beklemek zor evet ama hepimiz bu süreci göze aldik basta umarim sonu da guzel olacak
-
Mulakati geç yapsınlar ama yaş sınırında olanlar için sınav en gec aralıkta yapılmalı
-
Tamam da insanlarin moralini bozmak zorunda degilsiniz bu sizin sorununuz herkes burda farkli şekilde durumda ilan bekliyor herkesin ayri bir umudu var yapmayın lutfen insanlara yardimci olmaya çalışın böyle konuşurak aksine moral bozuyorsunuz
-
Kimse kimsenin moralini bozmak için birşey yapmıyor ilan elbet gelecek yaş siniriniz yoksa en gec martta sınav olacagini düşünüyorum
Sadece nereye ne sordugumu ve nasıl cevap aldığımı yazdım ha ilan 15 ine kadar yada daha sonra gelir gelmez bilemem. Ben soyleneni aktardim sadece.
İnşallah hersey gönlünüzce olur -
@marshallinksi cok dogru soyluyosunuz yas siniri olan arkadaslar tamam anliyorum ama burda o kadar kisi tek bir haber icin bekliyor kaldi ki zaten daha once insan kaynaklarinin bilgi veremeyecegi soylenmisti niye boyle bir paylasimda bulunuluyor hic anlamadim duyumlari olan arkadaslar zaten nerden kimden bilgi aldiklarini aciklayamiyorlar gizlilik geregi bilgi sizdirilmamasi kuralindan bi umut bekliyoruz yapmayin kesin olmayan bi dayanagi olmayan ilan yok alim yok yorumlarini
-
Duyum aldım sınav yok duyum aldm olmayacakmış duyum aldm hazırlık yokmuş bu nedir ??arkadaşlar zaten görüyoruz yok olumlu duyum varsa paylaşın olumsuz şu durum yok duyumunu ne diye paylaşıyorsunuz
-
İnsan kaynakları da varsa bile var diyecek p kadar salak arayın ziraati halkbankı başka kurumları var dicek mi dediler mi önceleri ben kendi fikrimi sölüyorun olacak diyorum ve ilan gelecek diyorum tamamen 5 kat 10 kat düşünmeden
Şahsen 10 kat gelmeecekse varsın kalsın derm seneye ama bence gelecek -
Gelecek gelecek de ne zaman gelecek herkes bunun cevabını arıyor ona göre çalışmalar hızlanacak 2017 gelmeden mi gelecek sonraya mı kalacak büyük soru işareti. O da bu ay çıkmadan belli olur ekim ayında ilan gelmezse demek ki sınav 2017 de olacak
-
Deli gibi uykum var ama resmi gazeteyi görmeden asla uyumam.bir umut belki gelir be
-
Guy gelse ne olacak? Alacaklar 1500 kişi. Sonra vmy, mhuy, muy açılacak kadronun yarısı Oraya geçecek. İlanlar gelmiyor. Hepsinden sırayla iyi alımlar yapılması lazım. Zaten max 4-5 bin kişi girebiliyor. Böyle giderse bu sene 500 kişi giremeyecek. Nasıl bir bataklığa düştük biz ya
-
@asdasd Ustelik GIB cevabi var ortalarda gezen. Alim yapilmayacagi yonunde
-
@helloben yayında ilan olmadıkça bilgi edinmeden aynı cevap gelir hocam