2016 Aralık GUY Sınavı
-
@hgrotius Hocam ama alim olcaksa ilanlari takip edin Diye kisa bi cevap Kestirip atmazlar mi. Kurum talepleri yok demis detaya girmis. Bekleyip gorelim
-
@helloben valla olanda söylemiyor ama detaya girmeside ilginç diğer taraftan talepte var
-
@helloben 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Uyandim Kütüphaneye gidemiyorum ilan duyumu bile muamma olmuşken. Bir sey desen keske @paretowilfredo
Arkadasim ne kadar ilani dert ediniyirsunuz ya. Hazirda sayistay ve hakimlik sinavi var neden hazirlanmiyorsunuz? Bunlara hazirlansaniz ilan geldigi gibi zaten guy a hazir olacaksiniz en kötü kpss 17 ye hazir olacaksiniz. Bakin gecen sene 87puani olup guy yazili sinavindan elenen adam biliyorum kimse kusura bakmasin da bu salakliktir..
Hazir olun birakin ilanla cebelleşmeyi..gelecegi varsa gelecek zaten. -
@davetsiz54 yahu biz 2017 yi görmeyelim diye uğraşıyoruz. Rahat rahat olmazsa 2017 ye hazırlanırsınız diyorsun. Elimizdeki puanlar patlayacak. Bu sene 85 alan 2017 aynı nete daha az puan gelecek. Çok insan birikti. İki yıldır alım yok. Bide gelmiş burda ilan gelmezse seneye kpssye girin diyorsun ya rahat rahat inan cümle kıramıyorum sana.
-
3 yıldır okul bitmiş işsizlik iliklerime kadar gelmiş adam diyor 2017 kpss ye hazırlanın
-
Ne haliniz varsa görün..ilan gelmiyor diye küsün o zaman 2017 ye girmeyin. Iyilikle yorum yapiyoruz adamin dedigine bak
-
@AbuZiTTin 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
3 yıldır okul bitmiş işsizlik iliklerime kadar gelmiş adam diyor 2017 kpss ye hazırlanın
Tamam birader hazirlanma. Ilan gelmezse de hazir olma cok da umrumdaydi
-
Dostlar merhaba. Ilgili BIMER yanitina dair diyecegim odur ki cok tipik bir kurum yanitidir. Sayistaya soran arkadaslar da yayimlamislardi ve hazirlik yok yanitini almislardi. 2 3 hafta sonra ilani duyurmustuk. Gib yarin ilana cikcak olsa bile emin olun ayni yaniti verecekti. O yuzden calismanizi kesmeyin devam edin. Allah yardimciniz olsun.
-
@paretowilfredo nasıl çalışmayı kesmeyelim ya ne kadar sulandırdılar süreci insanlar bildiğin sınava girmeden sınavdan soğudu.
-
Biz sulandirmadik kardesim ayni ciddiyetle kpss den beri ayni seyleri soyluyoruz. Size dusen kendinizin icin iyi olani yapmaktir. O yuzden kimseye olmazcilara, olumsuzculara, nemelazimcilara kulak asmaksizin emek kavgasina devam.
-
Foruma bakınca moralim bozuluyor ama bakmadan da duramıyorum resmen forumla da olmuyor forumsuz da olmuyor
-
@paretowilfredo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Size dusen kendinizin icin iyi olani yapmak
size bir sözüm yok gib ile alakalı isyanım sürecin koordinasyonsuzluğu öğretmenlik ne güzel bir ekimde bir şubatta alıyorlar adamlar neyi beklediğini biliyor biz milli piyango bileti almış gariban misali
-
Herkese merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum foruma. Bende sizler gibi beklemedeyim. Bugün facebookta birisi aralik 4 veya 11 de sinav olacak diye yazmis. Eğer oyleyse ilan yakindir
-
Eğer bu tarih tutarsa falcılığa başlayacağım sezgilerimin kuvvetini görmüş olurum @TugayÇ
-
Bu arada hangi grupta ben de bakayım @TugayÇ
-
Hangi grup olduğunu unuttum valla o kadar çok gruba üyeyim ki şimdi guy sınavı talepkarlari diye bi grupta birkac dakika once birisi basbakanlikta bir ustad 1250 kisilik bir alim olacagini teyit etti yazdi. Valla ben onlarin yalancisiyim
-
O gruba baktım " basbakanlikta bir ustad teyit etmis ama kesin diyemem bir umut " diye yazmış....aslında gelse bile benim gibiler giremez ama başkasına umut doğar inşallah ilan gelir ne diyelim
-
Arkadaslar kadir koc hoca faceinde yazmis b grubuna mulakat gelecek diye A grubu icin de yarin ilan gelecek demis buyuk ihtimal guy
-
Ayy heycanlandım inşaallah guydur @ezgipire
-
İlan gelse buralar yıkılır