2016 Aralık GUY Sınavı
-
@AbuZiTTin 17 Aralık 2016 100 Kişi kaymakamlık yıl oldu biz duyuralı
-
Bence bahsedilen kaymakamlık değil onu herkes biliyor zaten
-
Ah @paretowilfredo keşke guy içinde bukadar net konuşabilseniz
-
@atanayımyeter Keşke kardeşim. Uğraşıyoruz ama inanın Maliye bu sene en ketum yılını geçiriyor. Yoksa biliyorsunuz bizim duyurularımızı. Duyum/duyuru ayrımımızı. Bunda da inşallah duyuru yapmak nasip olur.
-
@paretowilfredo inşallah:) göz kulak herşey sizde:)
ben de siteye yeni katıldım gayet seviyeli emeğinize sağlık. Umut tacirliği değil gerçeklik payı olan ihtimaller genelde söylediğiniz. -
Pareto arkadaslar kadir koç u a için yazacağını merak etmiş ondan dedim
-
@AbuZiTTin Ben de kaymakamlığı yeni bi haber gibi duyuracağını sanmıyorum. Bir ihtimal vdk falan olabilir. Bilmiyorum ama tahmin yürütüyorum sadece. Bekleyelim bakalım tek kulağı delik biz değilizdir belki
-
@paretowilfredo peki sizin ekim ortası beklentiniz hala geçerli mi
-
@tek-çare Ekim ortasına kadar geçerli kardeşim. Gelmediği takdirde yeni bir araştırmaya gireriz. Bekleyelim bakalım. İnşallah yanılmayız ilan gelir, gelmezse de bu kez duyum değil duyurunun peşine düşeriz.
-
@paretowilfredo teşekkürler insallah diyelim o zaman
-
@paretowilfredo eyvallah gardaş sağ olasin var olasin
-
Allahım şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bize Guy alım ilanını yarın görmeyi nasip eyle. Bu kadar emektarın çabasını boşa çıkarma Yarabbi. Amin
-
@canaycan Aminn
-
Bir mujde de benden olsun duydugum kadarıyla iller taleplerini yollamis ilan geldi gelecek diyelim. Yani ilanin gelmeme gibi bir durumu olduğunu sanmıyorum.
-
belli ki ilan cok cok yakın artık pekiii su kac kat olayı ne olacak acaba 10 kat olmazssa bana yaramıyor zaten
-
kpss puanı dahil edilecekmi guy puanına ?
-
@marshallinksi ilan sayısı ve sistem değişikliği ile bilginiz var mı peki ?
-
@marshallinksi bende merak ediyorumm
-
Bu gece ve yarın gece resmi gazeteye bakmadan uyumam:)
-
Bu koca yürekli adamlar ne dese oluyor inşallah bundada yanılmayacaklar
geçen seneden beri belki 20-25 sınav haberi aldıkki sonuncusu tacir nohutçu hocanın yeni duyurduğu ve onuda muğlak duyurduğu KAYMAKAMLIK sınavı.
khk haberi de gerçek inşallah bu ilanda gelecek can-ı gönülden inanıyorum ben. ha gelmezsede canları sağolsun duyum dediler zaten haber demediler. ama haber dediği herşey gerçek çıktı. duyumda dayanaklı olmasa yazmazlardı kesinlikle.