2016 Aralık GUY Sınavı
-
@cachalot en kötü 20 gün daha süremiz var o zaman ilanın gelmesi için.
-
@eapr o gunlerde olmayacagini soyledigimizde biz kotu olduk o gunden bugune de izledik hep. Ilk kez gercek doneler var sinava dair. Insallah Allah yuzumuzu karar cikarmasin sizler de ilaniniza kavusun kardesim
-
Var mi bugune dair bir haber @paretowilfredo
-
@paretowilfredo hocam senin 15 ekim de olmayacak sanki 1 gün kaldı.
-
Kardesim bekleyelim duruma gore yeniden sorusturacagiz. Benim degil.tarih benim olan tarihlerden cikmayan olmadi daha sukur. Ama insallah oyle bir bilgi kovalayacagiz.
-
@paretowilfredo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@eapr o gunlerde olmayacagini soyledigimizde biz kotu olduk o gunden bugune de izledik hep. Ilk kez gercek doneler var sinava dair. Insallah Allah yuzumuzu karar cikarmasin sizler de ilaniniza kavusun kardesim
o konuda haklısın kardeşim sizin face grubuna üyeliğimden dolayı bakıyordum çok şey paylaştınız doğru çıktı genelde ve haklısın guy için bize ilanın geleceğine dair bilgi yok demiştiniz insanlara faydalı bilgiler verdiniz gerek tablolar gerek konu bilgilendirmeleri Allah var insanlara yardım ettiniz baya ama bizde guy beklediğimiz için baya takip ettik kesin gibi konuşan vardı bilinen forumda o yüzden defalarca hüsrana uğradık inşallah senin dediğin gibi olur kardeşim tekrar sağol
-
Ben bugün de bekliyicem sonra beklemeyi bırakıcam sanki beklemeyince geliyormuş gibi:)
-
Cumaya gittim okadar dua ettim hala gelmemmiş ilan
-
Bu yıl iki kere alım yapsa bari o kadar bekledik işin kötüsü başka ilanlarda gelmedi sayı olarak tatmin edici bir guy var yoksa 10 kisilik ilanlar kimsenin işine yaramıyor.mhuy alım yapmiycak deniliyor bi yüksek sayıda alım yapan vmy kaldı heralde beklemek zor..
-
@atanayımyeter 2016 kpss ye abdestsiz biri mi girdi diyecem de olmiyacak demeyeyim en iyisi
-
@AbuZiTTin iyiki dememissin
-
ne oldu o hoca hala bir şey demedi mi
-
Yok ama akşam bişeyler soyleyebilir şunun şurasında akşma ne kaldı:)
-
Bu ileti silindi! -
İlana saatler kaldı diyebilir miyiz?????????
-
Belki de kadir koc hocayi ilk defa duydum burdan ama cok guzel bi sey yapmis bizler icin canli yayijini izledim haberlerini bekliyorum simdide
-
Ne oldu simdi ne paylaştı merak ettim boşuna bekledik galiba
-
@eapr yok bizden milletvekillerimize bahsetmis ve pazar gunu yemek sozu almis bir milletvekilimizden ve o da dosyayi istemis bakanliklarla gorusmek istiyorum demis
-
Hoca yakında guy ilanı demiş bu sene bitmeden sınav olacakmışş öyleyse ilan bugünlerde gelir
-
@hakimim_25 nerde soyledi link atabilir misin