2016 Aralık GUY Sınavı
-
@hakimim_25 Şimdi ben de özledim. Guy muy demedi kardeşim ya, yıl sonu da demedi . Sadece alım olacak dedi de o. Da meçhul
-
Yok kendi değil millet yazmış gelecek hatta yazanın adı anıl demiş ki hocamız görüştü sene sonuna kadar sınav olacak çalışmalara devam edin
-
Kamuya alımlar dondurulmuş !!!! Önümüzdeki sene de cimri davranılacakmış. Hadi hayırlı olsun.
-
@TugayÇ yok artık!yeni mi çıktı bu haber ?
-
Ulan intihara sürüklüyorlar milleti cinnet geçirmeye az kaldı yakında gidip köprüye çıkacam o olacak
-
Şimdi csgb bakani ntv de acikladi malesef. Allah belalarini versin.
-
Malesef doğru bir haber dostlar. Ama mevcut planlanan en azından ilanları verilmiş olanları nasıl etkiler kestirmek zor. Ne kadar süre bu durumun devam edeceği de mühim. Bakalım Ankaraya gidince ayrıntılıca kovalayacağız bilgileri. Yakından izleyeceğim inşallah. Allah sabır versin hepimize. Allah yardımcımız olsun.
-
Ala ala ölüyorlardı zaten ! Bu darbe girişimi bizlere oldu asıl ...Benim hiçbir şeyde umudum kalmadı ,bu ne Allah aşkına
-
@paretowilfredo Erken seçim kararı (+başkanlık referandumu) gelebilir bunun arkasından demedi,demeyin.
-
@escobar_p Beklentim epeydir bu yönde. Hatırla başka başlıkta söylediklerimi.
-
@paretowilfredo KPSS 2016 puanının 2 yıla çıkartılması için bir etkinlik yapmalıyız yoksa hiç kimse hiçbir yere giremeyecek bu sene.
-
Kardeşim kulağıma gelen şey temelli olarak 1 sene olacak olması. Zannetmem etkisi olacağını. Karar verilmiş gibi.
-
Herşey normal işlese tamam 1 yıl olsun sınav ama önce darbe,sonra OHAL şimdi seçim...
Biz niye girdik o zaman bu sınava.Seçimlerde en erken Nisan'da olabilir.
-
@escobar_p kardesim 2 yila ciksa nolucak. onumuzdeki sene de cimri olucaz diyo adam
-
Ya insan bu moralle nasıl ders çalışır ...nasıl bir yıla denk gelmişiz böyle ...Allah hepimize sabır versin .
-
@TugayÇ Şu anda hiç alım olmayacağına göre bu bile kazanımdır diye düşünüyorum.Erken seçim olursa devletçilik uygulayacak partiye oy verin,kökten çözün işi,ne diyeyim :=)
-
Arkadaşlar neredeyse tüm Bakanlar-Milletvekilleri twitter kullanıyor.Hepiniz aynı metini yollamak yerine herkes içindekileri döksün ve yazsın.İster muhalif ister iktidar vekillerine bu konuyla ilgili ne kadar baskı yaparsak o kadar iyidir.Kamuoyu yaratmak önemlidir.
-
@escobar_p çalışma bakanı ancak merkezi alımlarla alakalı konuşabilir bence. Her zaman söylenen şey değil mi bağıra bağıra özele yönelin diyordu. A alımları zaten az bence etkilemez. Guy'u bilmem tabi orda Sayın Naci AĞBAL ın etkisi var olmayabilir.
-
@paretowilfredo peki siz guy un ekimin ortalarına gelecek diyordunuz
-
@urfa63__ Gelecek demedim kardeşim, ısrarla bu düzeltmeyi yaptırmayın bana. Duyumumu aktardım.