Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar site kurulduğundan beri sessizce takip ediyordum artık mülakat sürecinde birbirimize yardım ederiz diye hesap açtım merhabalar
-
mülakata hak kazanan arkadaşları tebrik ediyorum umuyorum ki adilce bir mülakat olur ve hayırlısıyla görevlerinize başlarsınız 18 aydır guy olarak çalışan bir arkadaşınız olarak mülakat stresine şimdiden girmemenizi, kpss ye odanklanmanızı tavsiye ediyorum
-
Bizimde bu başlıkta yerimiz olsun.
-
Yazılıyı geçemeyen arkadaşlara da Allah tez zamanda geçmeyi nasip etsin.
-
VMY sınavına girecekler, sınava girilecek binanın en alt katı mülakat yeriniz
-
@Antimülakat Yenimahallede mi oluyor mulakatlr
-
Başlıkta yerimizi aldık hayırlısı ile. @Antimülakat Daha önce GUY mülakatında elendim orada. Kötü anılarım var.
-
@Antimülakat Yenimahalle'de ki bina mı acaba
-
@WilliamNiskanen merak etme yalnız değilsin bu konuda, o koridor beni de iyi tanır. Az elim boş dönmedim
-
@Kullanıcıadi aynen İvedik metrosundan direk gidiyorsun, Lalegül'e 100 metre kala solda büyük bir bina. Önü yeşillik ferah ama GİB'in mülakata katılacak günlük 400 kişiyi aynı boş ve büyük bir otoparktan bozma yerde bekletmesi hoş değil.
Lütfen yıl 2017 bu ritüeller değişmeli artık
-
Allah, buraya kazandık yazmayı nasip etsin insallah
-
O değilde ana GUY başlığında dün 650. sayfada kalmıştım, bir baktım bugün 700. sayfaya gelinmiş. Otur şimdi 50 sayfa yorum oku, bize de bunu reva görüyorsunuz ya helal olsun sizlere Derseniz ki, okuma madem öyle, olmaz bu aynı zamanda bir tür sorumluluk. Okumasak bunun baclinck i var, reklam var, küfrü var, hakareti var vs...
-
@Antimülakat Hocam bir kısmı roman gibi akıp gidiyor kolay olur okuması.:)
-
Reserved +1
-
Bu sayfada da soru tartışan olursa basarım bayrağı demedi demeyin
-
Özel fon sorusu noldu acabaaa?? Şaka şaka hepimize hayırlı olsun şimdi bunu dusunmeyelim KPSS ye odaklanalim dostlar.
-
@friedman98 dakika bir gol bir diyordum ki şaka şakayı gördüm yavaştan mülakat nedir ne değildir? Yenilen bişey mi? Tüm bunlara girmek lazım tecrübeli arkadaşları piste davet ediyoruz
-
@karakalpaklı bi dort sayfa gumruk vergisi zorlanmazsiniz
-
Guy mülakatları çıkmış ve çıkabilecek sorular sorular vs. gibi bir başlık gereksiz olur diyorsanız açmayayım. Yoksa açalım mı? Ne diyorsunuz? Her şey bu başlıkta mı devam etsin?
-
@swl35 Ramazan'a denk gelmişti ondan biraz uzamıştı süreç