Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@karakalpaklı şaka bi yana çok şükür içerdeyiz. inşallah bu yil ilanların ardı arkası kesilmez giremeyen arkadslar da onlar umut olur.
-
@kpssa hayırlı olsun kanka senin de olmuş
-
@davetsiz gardas 2000 gittim bir anda Galatasaray arsenal maçı bu kadar gergin ve heyecanlıydi saygılar
-
@darkpassenger biraz daha renk katardım da beyefendi kişiliğim müsaade etmedi.
-
@davetsiz tekden gelmissin bi nargile soyleyimmi
-
@kpssa teşekkürler sağolasın iyi niyetin için : )
-
@Hipokrat saolun hocam Allaha şükür oldu.Allah diğer arkadaşlarada nasip etsin tüm emek verenlere.İnsan tanımıyor olsada insanların hem sevincine ortak oluyor hem üzüntüsünü paylaşıyor.Yol arkadaşı gibiyiz.Seninde oldu dimi hayırlı olsun sanada
-
Arkadaşlar yeni sayfanız hayırlı olsun Bismillah diyerek bir yorum bir tecrübe de ben bırakayım mülakatla ilgili. @davetsiz adlı arkadaşım yazdıklarını tümüyle destekliyorum. Mülakat çalışma kitabı olarak Ömer Dönmez i öneririm zaten üstadların önünde de oluyot aynı kitap. İmece mülakat hazırlanmıştı gecen yıl o da işinizi görür. Tahminimce temmuz ortası mülakatlar başlar. Kız arkadaslarım düz siyah bir takım ve beyaz gömlek tercihiniz olsun ve bilek üstü pantolon tercih etmemenizi öneririm. Aşırı yüksek topuk kısa etek abartı makyaj abartı sactan kaçının. Erkek arkadaslarım protokol laciverti bir takım beyaz gömlek bordo kravat maliyenin ritüelidir. Zaten gidince göreceksiniz gerkes aynı fabrikadan cıkmıç gibi olacak
-
Sevincimiz mülakat sonrasında da devam eder inşallah,cümleten hayırlı olsun dostlar..️
-
Gecen yıl gün gün mülakatta sorulan soruları tutmuştum isteyen olursa gönderirrim.komisyonlar babacan tavırlı bence ve benim oldukca rahat gecmişti zaten toplasanız 5 dk ancak sürüyor. Hepinize bol şans diliyorum Allah yardımcınız olsun.
-
@guydemapusant siyah takım beyaz gömlek mi? En de nefret ettiğim ikili. Gömlekte renk degisikligine gitsek olmuyo mu en azindan
-
@aycan krem tonları da giyebilirsiniz lakin mülakat ortsmının olmazsa olmazı o nefret ettiğimiz ikili maalesef
-
haydi bismillah diyelim bizde yeni grubumuza ilk mesajımızı atarken. öncelikle bu sınava giremeyecek olan 6000 e yakın arkadaşlarıma, yoldaşlarıma, en içten dileklerimle inşallah kpss den daha iyi puanlar alıp daha güzel kurumlara girmelerini temenni ediyorum. ilk 4000 e giren herkese de hayırlı uğurlu olsun. nasipse eğer bende antep yolcusuyum. yeni bir sürecin daha başındayız. hepimizin yolu açık olsun dostlar.
-
@aycan pudra yada bej de giyilebilir hocalar dersane de yeterki abartıya kacilmadan duzgun bir goruntu cizin yter demsti
-
@guydemapusant o beyaz oraya gelecek yani @hobbes benim de aklımda o tonlar vardı teşekkür ederim
-
@fiscaldrag eyvallah kardeşim
-
Ne stres yasadik be
Herkesi cani gonulden tebrik ediyorum,Rabbim utandirmasinKaranlik gunlerimiz aydinliga kavusur insallah"Şüphesiz her zorlukla beraber bir kolaylik vardir" inşirah 94/5
-
@ansızınbirilan hayırlı olsun hocam desene rakıbız : )
-
@fiscaldrag yok öyle bişey diyo bazı giren arkadaşlar ama emin misiniz???
-
Şu başlığa kadar geldik.İnşallah nasip olurda 2017 Guy kazananlar başlığını da gorur ve mutlu bir şekilde "kazandık" yazarız.