Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Hipokrat inşallah
-
@cnrkp bunu dediginiz takdirde size cevap vermiyorlar ve duymamazliktan geliniyor. ve mulakat sirasinda bastan yanlis mi yaptim acaba diye modunuzu dusuruyor. genel kani her zaman icin tesekkur edip beklemenizdir. komisyonun da asil istedigi bu zaten.
-
@sınavstilisti Beni böyle bilin yeterli kardeşim. Suretimiz fani. Ne bırakırsak o kalır, heybeye ne koyarsak o gider.
...
Mesleğim göze almaktır
Kalabalığa faydanın bedelini
Öderim sağdan soldan aldığımla
Sözlerimden başka vasiyetim ve servetim yoktur.Yılmaz Erdoğan
-
Admin gibi admin ?(gizliyse diye sildim:) ismi de 6isimden biri mı hocam. Valla öyle benimsemişimki gördüğüm yerde bizimkiler diyorum @paretowilfredo
-
Benim gibi ilk kez girecek olan var mi? Daha once hicbir kurum sinavina girmedim. Acikcasi cok da korkuyorum. Ama korkunun ecele faydasi da yok. Hangi kaynaklardan çalismak gerek. Tahminen ne zaman sozlu sinav yerleri aciklanir ve ne zaman baslarlar mulakata?
-
Arkadaşlar malum KPSS A ya kısa bi süre kaldı bazı derslere hiç bakamadım gibi sizce bu kısa sürede deneme mi çözeyim yoksa eksikleri tamamlamaya mı çalışayım zaten pek derste çalışasım gelmiyor.Hangi derse bakacağımı şaşırdım ne önerirsiniz??
-
merhaba arkadaşlar forumu 10 15 gündür okuyorum ama yeni üye oldum.Sınava ilk girişim ve doğal olarak mülakata da ilk olacak hatta daha önce hiç iş görüşmesi tecrübem bile olmadı.Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var benimde çoğu kişi gibi.Herkese iyi forumlar.
-
@cag317 biz girdik te noldu 5. mülakat olacak hepsi de olumsuz.
-
Herkese hayırlı olsun biraz gec farkettim bu başlığı hala diğerinde takılıyordum ben
-
@James-Buchanan inşallah aynı kaderi paylaşmayız o zaman hocam Bu arada bir şey belirtmek istiyorum şu soru tartışması zamanları beni de baya yıprattı üye olup bir şeyler yazmak istedim ama sonra vazgeçtim sağduyulu arkadaşlara teşekkür ederim bu arada.
-
@ali27 çözümlü deneme hocam konu imkansız artık
-
@reagan 20 yanlış kesindi hani:) helal olsun
-
@ali27 hocam ben konu tekrarı diyorum. Eksiklerini kapatmakta fayda var. Özellikle ceza bakmani öneririm. Guy icin hepsini bi tekrar ettik sayılır sadece ceza ya bakmadık. Yani sahsen benim durumum bu
-
@gokhangermen Zaten konu çalışasım hiç gelmiyor çok çok teşekkür ederim sağolun yönlendirmeniz için ya geçmiş bilgilerim iyi kötü var ama işte KPSS A konularını tekrar etmeyince unutuluyor maalesef
-
Arkadaslar tekrardan mulakata kalan herkese hayirli olsun.diğer arkadaslarinda umarim guy dan daha iyi yerler nasip olur insallah.
-
@dude evet haklısınızda eko büy. ve kalkınma Türkiye eko. İktisadi doktrinler tarihi para banka ya hiç bakamadım gibi bide daha diğerlerini tekrar etmezsek akılda pek kalmıyo maalesef 1 haftada hangi birine bakacağım bilmiyorum guy biraz planları bozdu maalesef
-
@ali27 rica ederim çok da unutmuş olmuyoruz aslında biraz da bize öyle geliyor
-
@gokhangermen evet haklısınızda icra iflas idare ceza çok çabuk unutuluyor maalesef ama hayırlısı artık tekrardan teşekkürler
-
@ali27 onlar 1 haftada unutuluyor ya kımetli evrakları da eklemek lazım o listeye. onlara son gun tekrar bakmak lazım baska caresı yok ezberlesek bile. tekrar rica ederim
-
@gokhangermen evet haklısınız