Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Ama sadece İMC ye bağlı kalmamalıyız yazılı sınava İMC den çalışıp hüsrana uğrayan arkadaşlar gibi olmayalım tabi bakılsın İMC ye de ama başka kaynaklara da bakmak faydalı olur sonuçta komisyon değişti
-
@ali27 o konuda ben de size katiliyorum hocam. Ömer hocanın kitabından da imecede gorulen eksiklikler olursa tamamlamak amaciyla faydalanilabilir bence
-
Gunler sonra ozel fonlarin konuşulmadıgı birgün: ) .
-
@hobbes o sorunun cevabı neydi Allah aşkına ve kapitilizasyon :)16 net yanlışımda 8 muallak vardı 80 aldım muhtemelen yanlıştı
-
@De_lorean beni buraya cekemezsin. Girdin mi girdin bosver (hala emin degilim bndee ozel fon muydu degil miydi) . Imecenin mulakat notunu daha once incelemis olan var mi ? Ilk mulakatim olacak karsilarinda gozune işık tutulmus tavşan gibi kalmak istemiyorum
-
@hobbes ve yine hobbesin bir cümlesi ve benim gülmelerim
-
Adem kılıç veya İMC yi kötülemek değil amacım.Hele de İMC yi hazırlayan emeği geçen insanlardan Allah razı olsun en azından soru tarzları için yol gösterici oldu sadece sistemin değiştiğini dile getirmek istedim.Sadece İMC ye bakmanın yeterli olmayacağını yalnış anlaşılmasın
-
@kpssa kotu giden yılın ustune gulmeyi fazlasiyla hak ettik bnce bnde vesile olduysam ne guzel.
-
Arkadaslar hepimize hayirli olsun oncelikle. Ilk defa foruma yazan biri olarak cevap verirseniz cok sevinirim. Ben referans kismina hic kimseyi yazmadim basvuru surecinde acaba bu benim icin sikinti olurmu . Sikinti olursa basvuru bilgilerimden guncelleyebiliyormuyum? Yardimci olursaniz cok sevinirim
-
@ali27 twitter kullanmiyorum hocam da. Haberimiz olur buradan ozaman.ilginize tesekkurler
-
@nrzmrh ben de yazmadım sorun olmaz
-
@Themis14 önemli değil illaki güncellenince linki paylaşılır ama acele etmeyin güncellensin öyle çıkarttırın eskisine illaki ulaşırsınız mutlaka ama güncellemesini bekleyin iki defa para vermek zorunda kalmayın tabi güncelleme yapılırsa.
-
@nrzmrh yazmadan nasıl basvuru yaptiniz ki ? Zorunlu alandı o kısım
-
@mülkiye1859 Referans alanı, zorunlu değildi.
-
@fiscaldrag kusura bakmayın zorunlu diye biliyordum
-
@nrzmrh sıkıntı olmaz
-
@nrzmrh zorunlu değildi. hiçbir şey olmaz, merak etme. ben de yazmadım
-
@ali27 cani gonulden AMiN! Allah ihtiyaci olanlara gercekten bu is icin yillarini verenlere gunlerce gecelerce herseyden fedakarlik yapip emek harcayanlara nasip eder insallah !
-
@nrzmrh İnşallah hak edenler hak ettikleri yerler de olması dileğiyle.
-
Kankalar güzel şeyler yazın, haftaya alan kpss'yi atlatalım ilk sayfadan başlayarak ayrıntılı her gönderiyi tek tek okucam. Allah yardımcımız olsun, Selametle.